צריכה עצה

ליאם1000

New member
צריכה עצה

שלום לכולם !! אני מורה למחול במתנ"ס באחת הערים בארץ . יש לי במתנ"ס כ130 בנות שרוקדות אצלי מגילאי 4 ועד 18 . כל שנה אנו עושים מופע באמצע שנה לכל בני המשפחה של הבנות בהיכל התרבות של עירנו על מנת שההורים יראו מה הבנות עושות בשיעורים .יש לציין כי האזור בו אני עובדת הוא אזור של שיקום שכונות וההורים משלמים מחיר מינימום לחוג .השנה בהבדל לשנים קודמות אני לא עובדת עירייה אלא קבלנית של העירייה ולכן המופע הזה אמור להיות עליי זאת אומרת כל ההוצאות עליי. הבעיה היא שההוצאה על מופע זה הוא כ 7000 שח' השכרת ההיכל וציוד סאונד וכו' . וההכנסה ממכירת הכרטיסים בקושי מגיעה ל3000 שח' . אני לא מסוגלת כלכלית לממן את ההופעה הזאת אין לי כל כך כסף בצד כדי להשקיע בזה . אז אני מחפשת רעיונות איך לממן את ההופעה הזאת ....חשבתי אולי לחפש בעלי עסקים בעיר שלנו שמוכנים לעזור לי במימון ההופעה בתמורה לפרסום ביום ההופעה (שלטים על הבמה ,פרסות בתוכניה ,גינג'ל ברקע ועוד )האם זה מקובל ??? מחפשת עוד רעיונות אודה לכם על עזרתכם !!!!

עיסקאות כאלה

מקובלות במיקרים שונים וזה נשמע לי רעיון טוב. מה עם איזה עיתון מקומי שייקח על האירוע חסות? בעיר בה אני גרה המקומונים נוהגים לעשות דברים שכאלה. בהצלחה.

bendov4

New member
אפשרויות מימון

את יכולה לפנות לגורמים מסחריים אשר ממקומים באזור. אם יש חברות ענק אשר יש להם סניף במקום חברות היי טק למשל לפעמים מכונות לתרום לקהילה במיוחד בארוע תרבותי, מסעדות, באולינג- למשל יכולים למשוך אליהם לקוחות- לחלק להם קופונים ל הנחה וכ"ו. אולי לשכור מקום אחר ובו לקיים את הארוע, אם יש מרכז ספורט- למשל ספורטן איזשהוא- את יכולה לשכור את האולם שלהם בעלות נמוכה הרבה יותר, תנסי לא להיות מקובעת לפי מה שעשית בעבר, אולי לנסות לפנות למרכז אירועים (של חתונות וכאלה) ולהציע להם לעשות את הארוע בשעות היום- מתי שאין להם ארועים למשל בבוקר. אשמח לעזור לך ברעיונות נוספים שרית [email protected]

למעלה