צריכה עצה

princesa4

New member
צריכה עצה

אני לא זוכרת אם זכור לכם אבל פעם סיפרתי לכם על מילואימניק בבסיס שלי שעליו ההייתי דלוקה .. איך שהוא סינן אותי בפון לאחר שהשתחרר.. עכשיו דיברנו במסנג'ר והוא רצה להיפגש.. הוא נפרד מהחברה שלו , אז נפגשנו .. הוא אסף אותי לאיזה אולפן ההקלטות ישבנו דיברנו פה ושם ..ואז הוא לקח אותי עליו לבית .. ושאל אם אני מוטרדת ממשהו בשעה 11 בלילה.. אמרתי לו שלא.. הוא השתנה כלומר רזה ועל אזרחי הוא שונה.. כלומר הבנתי שירד לי ממנו והוא גם שאל אותי ולא ידעתי מה לענות לו.. קיצר הייתי בביתו.. ראינו טלויזיה והרגשתי קרובה עליו הוא חיבק אותי וזה אבל לא התנשקנו.. והוא כל הזמן רצה חוות דעת עליו .. הוא עוד פעם הזכיר לי על הביס שלו.. כלומר שיש לי שפתיים יפות וחיוך ושהוא יוכל אותי.. אני השמנתי מאז ששלחתי לו תמונות בהם רזיתי ולא היה לי נוח כל כך אז הוא אמר שיש לי מה לתפוס .. אז יש לי שאלה יש מצב שהוא מעוניין בי או לא..? החלטתי לא לרדוף אחריו כי גם ככה החייל מאבטח מתקנים אחר שיחק ברגשותיי ונמאס לי לרדוף.. איך אני מתקרבת אל ליבו כי ישבתי אצלו אז הוא שם לי סרט שיש בו דברים פורנוגרפיים ..ולא נוח לי עם זה.. אפילו שזה לא סרט כחול..

תגובה

סרט פורנוגרפי אינו דבר רצוי, ועדיף להמנע ממנו ושתאמרי לו להפסיק להראות לך סרטים כאלה. אם זאת ארוטיקה יפה ולא פורנוגרפיה, זה בסדר. פעלי עם מה שאת מרגישה ורוצה. אם את רוצה לקרב אתו את הקשר כי יש לך רגשות טובים אליו, נסי לפתח אתו את התקשורת ולבנות אתו ענין משותף. אם לא יענה לשוחח אתך ולא יהיה נחמד אליך, כנראה אינו ממש אוהב וכדאי לותר, אלא אם הקשר חשוב לך ואז תנסי לשכנעו בעדינות ע"י נתינה מאהבה.

elena20

New member
אני פשוט בהלם ממש שאני קוראת

א.לא הייתי ממשיכה לצאת עם מישהו ששם לי איזה סרט כחול באמצע הדייט!!! ב.משפטים כמו "בא לי לתת לך ביס","יש לך מה לתפוס" וכו' מזכירים לי ערסים מגעילים,בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו כזה,לא חושבת שהוא מעוניין בך באמת.

אויש נו......

את ממש צריכה שנגיד לך? הוא מנצל אותך. תפסיקי להיפגש איתו! מה זה לשים סרט פורנו כשהוא איתך????? סליחה, את חברה שלו?? הוא שאל אותך?????? איזה מין בחור רציני, שאכפת לו ממישהי, שרוצה לפתח קשר, מזמין בחורה אליו הבייתה ושם סרט פורנו? תתעוררי!!

Snoopy2612aj

New member
אנשים... אנשים... שימו לב...

א. הסרט- כולכם נדבקתם לסרט שהוא פונוגרפי, ומה שהיא אמרה שהיו בו קטעים פונוגרפיים, ושזה לא סרט כחול. כמו כל סרט כמעט שיש בו סצינה בה הגיבורים שוכבים אחד עם השנייה... ב. ברור לך שהוא מחפש קשר שיכפר על הבדידות שלו.. הוא נפרד מחברה שלו ורק אז הוא התעניין בך... מחפש אותך כקשר בטוח כי את היית דלוקה עליו בעבר והוא חושב שזה עדיין בתוקף... וג. אם את רוצה להתקרב אילו זאת לא בעיה... פשוט תבלי איתו כמה פעמים... ואת תראי אם זה מה שאת רוצה או לא.

אני רק לא מבינה למה את כל פעם

צריכה לרדוף אחרי מישהו אחר. למה ככה בכוח ובמניפולציות ועם כל כך הרבה התפשרות?

למעלה