צריכה עצה

fiona13

New member
צריכה עצה

הי בנות, אחרי הרבה התייעצויות, החלטתי לבדוק אולי מישהי תוכל להגיד מה לעשות... אני נשואה כבר חצי שעה באושר. בעלי, בכל רגע שהוא יכול (בעיקר שאני לא בבית) רץ לאונן מול אחרי סקס במחשב זה כבר נהייה כזה הרגל שאני ישר בודקת אם הוא עשה את זה כשאני חוזרת הביתה. מעבר לזה שאני נעלבת נורא, דיברתי איתו כבר המון פעמים והוא הבטיח שהוא ישתדל להפסיק או להפחית. זה לא הקטע של תחושת בגידה או משהו, פשוט זה מוריד לי את החשק לסקס ולכן הסקס ביננו פוחת ופוחת. עצה איך להתמודד עם העניין? תודה

נורא רציתי להגיד "לנתק את האינטרנט"

אבל זה לא הפתרון. לי אישית מאוד קשה עם הרעיון שהוא יודע שרע לך עם זה והוא עדיין ממשיך, ושאין לך חשק לסקס בגלל זה ושהוא עדיין מעדיף את זה על פני השקט שלך והחזרה של החשק שלך, שבסך הכל אמורה להועיל גם לו. מה שכן, אולי שווה לשאול אותו מה גורם לו להעדיף (ואני מצטערת, זה נשמע בוטה אבל זה באמת להעדיף...) את האוננות מול סקס במחשב על פני סקס אמיתי איתך. אולי יש משהו שמפריע לו ושווה לברר. בכל מקרה, אני חושבת שיש פה בעיה די רצינית. לא נעים לי להגיד את זה, באמת, אבל אם הוא לא מתחשב בך ולא אכפת לו שאת נעלבת ושקשה לך, הוא באמת לא בסדר.

ToryMaster

New member
יש בזה משהו

כלומר, אין לי שום דבר נגד שימוש בפורנו למטרות אוננות, אבל כשזה בא לחלוטין על חשבון הקשר עם בת הזוג, זה לא בסדר.

שלום לך וברוכה הבאה!

תקשורת תקשורת תקשורת. זה המפתח, כך נראה. עם תקשורת גלויה ופתוחה, תוכלו להתקדם לעבר פתרון. ייתכן שהוא במקום שהוא לא יכול להפסיק כרגע לבדו והוא זקוק לעזרה. ייתכן והוא פשוט פועל בתוך הרגל כלשהו... לתקשר ולבקש ולקבל עזרה
בהצלחה...

שגיתא

New member
יקירתי נסי ל... ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

לברר עם עצמך למה זה כל כך מעליב אותך
אם המעשה הזה גורע מחיי המין שלכם כלומר כשהוא מאונן האם אתם לא עושים סקס כי לא בא לו
, אם זה נושא שמשבש את החיים שלו והופך לאובססיבי את צודקת צריך לטפל, אם זה מונע ממך הנאה פיזית גם צודקת, מה הבעיה עם אוננות זה לא מלוכלך זה וטבעי האם את לא נהנית לענג את עצמך למרות חיי הנישואין
לדעתי ברגע שתפסיקי להתנגד לעניין ולהנות מחיי המין ואהבה שלכם בלי רתיעות או סלידות, הצורך שלו באוננות יקטן, זה כמו מים גנובים ימתקו, ולמה את בודקת אותו את לא אמא שלו
אם את לא מצליחה להגיע אליו בצורה כזאת, נסי להתנהג באותה מטבע ולהכנס לאתרים דומים לגירוי נשים בטוח יש לא יודעת איזה אבל כמובן שהגברים הם מושא התשוקה ולא נשים ותראי כיצד הוא ירגיש
, כמובן שתוך כדי נסי לדבר איתו כל עוד זה לא אתרים מאד סוטים כמו סרטים אדומים ילדים וכו' שזה בעיני פסול מכל אבל המפתח
הוא קודם ההבנה שלך מאיפה רגש העלבון נובע, ומה הצורך באוננות והגירוי הנלווה לזה באים למלא
, מקווה שתצליחו לפתור את העניין, אולי חיי המין שלכם בעיניו קצת שיגרתיים אני לא טוענת שאת צריכה להיות פורנוגרפית חלילה
אבל אירוטית בהחלט כן, אל תשכחי שהגברים יותר ויזואליים בגירוי שלהם מאיתנו נתקלתי בהרבה גברים שקשה להם לאונן ללא גירוי ויזואלי, בניגוד אלינו שהרבה פעמים הדמיון שלנו הרבה יותר מוחשי משלהם, לא נתקלתי בהתנגדות מצד מאהבי לגירוי עצמי הוא אפילו קנה לי צעצוע והוא בהחלט קופץ על המציאה כשהגירוי גם נעשה בנוכחותו
בזמנו רציתי היה לי צורך לקיים יחסי מין כשאני מגרה את הגבר עם צעצוע פריט כלשהוא בפי הטבעת בקיצור יצרתי קשר עם גבר שמאד חפץ בקטע כזה, וכמעט נפגשנו ואז גיליתי שהוא נשוי ונשואים מבחינתי זה טאבו ואז שאלתי אותו למה הוא לא מנסה להפיק את העניין בחיק אישתו, הוא טען שהיא לא אוהבת מין ובטוח היא לא תרצה, אני יודעת מבחנתי אני אעלב מהגבר שלי כאשר יהיה לו יצר להפקה מינית שונה מעט והוא מראש ינסה לחפש את זה בשדות זרים, בהצלחה שגיתא

למעלה