צריכה עצה.

LimiMimi

New member
צריכה עצה.

ביום ראשון יש לי צו ראשון, וכבר באמת שבא לי לסיים עם זה [אני מהקטנות וכולם כבר עשו וקיבלו מנילה, ורק אני ועוד איזה 2 לא.] עכשיו - באותו היום השכבה שלי נוסעת לבקו"ם, יש סיור כזה והסברים. אמרו לי שזה יום ממש חשוב, אבל מצד שני אני רוצה כבר לסיים עם הצו ראשון + יש לי הסעה עם ביציפר שזה ממש ממש טוב. אז מה, לדחות את הצו? או ללכת? /:

אם הכוונה היא לביתני חילות..

אז זה מומלץ ועדיף לא לפספס, בכלל- כל קשר ומידע שמקבלים מהצבא לפני הגיוס יכול רק לעזור

RENI1

New member
לדעתי שווה לדחות..

לא תרצי לשמוע על תפקידים שבנות יכולות להתקבל אליהם? זה יתן לך קצת מושג ויכוון אותך להמשך (כשתצטרכי לדרג את המנילה). אני באופן אישי מאוד נהנתי ביום חילות.

אז כנראה שהבצפר שלי הוא כזה

"יוצא דופן". גם כן בצפר... יום החילות שלנו היה אמור להתקיים מזמן והוא "נדחה" (=התבטל). רוב התלמידים שקיבלו מנילה כבר שלחו אותה, כך שגם אם יחליטו לקיים את היום הזה מתישהו, זה כבר לא יהיה רלוונטי ולא תהיה בזה שום תועלת :/ שכונה.

לא לכל בתיה"ס יש גדנ"ע

אצלנו כבר שנים אין. יש אחוזי גיוס גבוהים מדי בכדי שיהיה גדנ"ע

onix 88

New member
זה גם ככה לא היה עוזר לכן הבנות

או לבנים שיש להם מנילה עורפית. לפחות כשאני הייתי לא דיברו איתנו בכלל על תפקידים עורפיים, רק על תפקידים קרביים. כשהיינו אמורים לשמוע על התפקידים בח"א, בדיוק אמרו לנו שאנחנו צריכים ללכת. אבל אולי אצל חלק זה שונה.

אז זהו...

שאצלנו מלכתחילה התאריך הראשוני הוא אחרי שליחת המנילות של רוב השכבה.. אני ממש לא יודעת מה הטעם בזה.. והקטע שזה שבוע אחרי.. מה יתן לי לשמוע על הכל שבוע אחרי שאני אשלח את המנילה..? ביקשנו להקדים אמרו שיראו מה אפשר לעשות.. ואח"כ סתם לא שמו עלינו אפחד לא מקשיב בבצפר הזה..

אנחנו לא עשינו...

אצלנו בא לבי"ס איזה בחור שהיה בשייטת ונתן לנו עצות איך לאכול במבה ושוקולד צבא בלי לשתף את החברה. זה היה בהחלט אאאא... מעשיר.

GrEeNgIrL3

New member
היום הייתי ביום כזה..

אני מציעה לך לדחות את הצו כי זה ממש חשוב ויתנו לך מידע על תפקידים מסויימים. הם מסבירים גם איך לדרג את המנילה ואת מקבלת תשובות לשאלות כמו העלאת פרופיל ועוד..

גיא246890

New member
היום הכי חשוב שיש..

יש אנשים שבעקבות זה החליטו מה הם רוצים. יש לי ידידה שרצת להיות משקית ת'ש והמשקית ת"ש לקחה אותה לצד הסבירה לה על התפקיד והכול והיום היא בדרך לזה חבל אל תפספסי את זה זה חשוב זה יתן לך כיוון.. צו רשאון זה סתם דבר מעצבן שטויות עדיף את היום הזה בבקו"ם.

למעלה