צריכה עצה....

fiktivitl

New member
צריכה עצה....

שלום לכל הרווקים והרווקות, יש לי דילמה די רצינית במערכת היחסים שלי עם חברי ואני מקווה שתוכלו לתת לי עצות טובות מנסיונכם האישי. אז ככה...יש לי חבר בן 28 עוד מעט, עובד, משכיל בחור קרייריסט משהו (אגב..עדיין גר עם הוריו). אני בת עוד מעט בת 24 והשנה אסיים את לימודי. אנחנו יוצאים עוד מעט כשנה. חברי הוא בחור מאוד שקול שלפי דבריו אינו ממהר להתחתן, לפני חצי שנה נשאל ע"י אביו "נו מתי אתה מתחתן?" חברי ענה לו שהוא לא רואה חתונה באופק, חברי כמובן סיפר לי על כך ואמר שהוא לא ממהר להתחתן וזה לא קשור אלי בכלל אלא פשוט הוא לא רוצה להתמסד כל כך מהר ורוצה קצת להנות מהחיים לפני שהוא מתחתן. הוא אף אמר לי שהוא כרגע לא רואה את עצמו עם מישהי אחרת אבל הוא פשוט לא חושב על זה עכשיו. עכשיו כעבור חצי שנה, העניין שוב צץ ומטריד אותי, לאור חתונות מסביב התחלתי להילחץ מהמחשבה שנצא ביחד עוד שנה והוא לא יציע לי נישואין? אפילו לא עוד שנתיים.... מה עושים במצב כזה? אני נורא רוצה להעלות את הנושא מבלי שירגיש לחץ מצידי, הרי בסה"כ אני לא רוצה להתחתן עכשיו, אבל רוצה לדעת אם יש מצב על דיבורים לחתונה בעוד שנה וחצי... מה אתם מציעים לי לעשות? איך לפנות אליו מבלי שירים את האף ויחשוב שאני מציעה לו נישואים?
מה גם שאני לא בטוחה ב- 100% שהוא האחד..... אודה לתגובותיכם. רווקה צעירה.

sweet pain1

New member
היי...

לדעתי.. תני לזמן לעשות את שלו.. לשאול מישו מה הוא ירצה בעוד שנה וחצי נשמע לי אבסורד <"הרי בסה"כ אני לא רוצה להתחתן עכשיו, אבל רוצה לדעת אם יש מצב על דיבורים לחתונה בעוד שנה וחצי... "> מה גם שאת עצמך לא בטוחה ב- 100% שהוא האחד.. אז מה חשוב עכשיו מה הוא מתכנן לעוד שנה וחצי? כל עוד טוב וסבבה לכם ביחד.. תזרמי. בהצלחה..

fiktivitl

New member
אבל...

הבעיה היא שאני פוחדת שאני מבזבזת את זמני על בחור שאני יכולה לדעת מראש שהוא לא בשל לחיים ממוסדים במסגרת זוגית.... את לא חושבת שאם אני אדע מראש על תוכניותיו לעתיד זה יחסוך לי הרבה כאב לב מאוחר יותר?

sweet pain1

New member
ממממ....

לא כל אחד יכול להגיד מתי הוא רואה את עצמו מתחתן... אני לא חשבתי על זה בכלל ובגיל 23 הייתי עם רגל אחת בפנים.. <ובסוף הוצאתי אותה :)> לדעתי אם את אוהבת אותו תחכי בסבלנות.. הרי גם את לא ממש יודעת מה את רוצה.. תהני מהזמן שלכם ביחד.. קשר של בקושי שנה לא אמור להביא איתו לחץ של מה יהיה עוד שנתיים... זו דעתי.

fiktivitl

New member
אני יודעת מה אני רוצה

אני לא מתכוונת למשוך את הזמן איתו יותר מידי, אם בסוף שנה הבאה הוא לא מעלה את נושא החתונה אין לי מה לחפש איתו, בחור שמושך כל כך הרבה זמן יעשה את זה בכל דבר בחיים (ראי דוגמת המגורים עם הוריו, הוא כבר מלא זמן רוצה לעבור ולא עושה כלום, רק מדבר) אני רוצה להתחתן בגיל 25 בערך ולהביא ילד ראשון לעולם בגיל 28 . לא רוצה להוציא עין הרע לעצמי....אבל אני חושבת שכל אחד מאיתנו יודע מה הוא מתכנן לעצמו בחיים. אשמח לשמוע עוד דעות של אנשים...

טל205

New member
דעתי קצת שונה

המון פעמים את רואה זוגות שחיו 5 שנים ולבסוף חתונה לא הגיעה... אם חשוב לך מאוד הנושא ואת רואה בזה בזבוז זמן ואת ספקטית לגביו, כדאי שתעשי חושבים ותראי היכן מערכת הזוגיות נמצאת! לא כדאי למשוך זמן כי בס``ה זה לרעתך. אגב, את גם צריכה להיות בדיעה מוצקת שזה האחד, אחרת לא כדאי למסד כך קשר. בהצלחה,טל.

sweet pain1

New member
שלום לך :)

קשר ארוך הוא ממש לא בזבוז זמן בעיניי... שלי היה 4 שנים, נהנתי מכל רגע, למדתי דברים חדשים, חוויתי חוויות, טעיתי טעויות, למדתי לקחים והמשכתי הלאה לקשרים חדשים.. אחרי שנתיים חברות כבר דיברנו על חתונה שבסופה של דבר לא הגיעה ביננו.. כך שעדיף לתת לדברים לזרום, להעלות עניין של חתונה צריך להיות בכוונה שלמה ולתכנן אותה מבלי להיות בטוחים בכך זה הבזבוז זמן..

טל205

New member
את צודקת

אך ורק במקרה שאת חושבת שזה האחד וכך גם הוא חושב שאת שלו.. אז כדאי לתת לזמן לעשות את שלו ולראות איך העניינים מתפתחים. אך כאן היא עדיין לא יודעת אם זה הבחור שלה ומנגד מאוד חשוב לה חתונה, היא רוצה להתקדם בחיים אז לדעתי צריך לשקול כל מקרה לגופו.. זו דעתי העניה.

extream

New member
זו דילמה קשה

אין ממש אפשרות לדעת מה הוא או את תרגישו בעוד שנה אם את לא ממש חושבת שהוא האחד בשבילך אז כדאי שתמשיכי הלאה למרות ששנה זה זמן קצר ולא תמיד מספיק לקבוע, ביחוד אם לא גרתם יחד. לדעתי את עוד צעירה ואם לא היית במערכות ארוכות אז אל תחפזי לקפוץ הלאה שום דבר לא מבטיח לך שמיד תמצאי אצ האחד או האחר(אולי פשרה) ומיד יוביל אותך לחופה סביר להניח שגם איתו תבדקו שנה או שנתיים לאן זה זורם. לכן תשקלי טוב ואז תעשי מעשה ולא לפני שהעלת את כל זה בפניו כי אולי הוא יוכל לתת לך יותר תשובות מאיתנו אז למה לא לדון איתו ישירות לא נראה לי שהוא ירים ת'אף מזה מכסימום אולי יבהל ויברח ואם כך יקרה אז שילך :)

למעלה