צריכה עצה

have2be

New member
צריכה עצה

אף פעם לא באמת הייתה לי אימא. כשנולדתי היא הייתה בת 18 ואני לא ממש הייתי בראש שלה.גדלתי בתור ילדה של אבא . כשהייתי קטנה האמנתי שאימא שלי היא הכי יפה והכי חכמה והכי הכי הכי למרות שאף פעם לא הגיעה למסיבות סיום בגן או אסיפות הורים. הורים שלי התגרשו כשהייתי בת 11 ואפילו שאף פעם לא הייתי קרובה לאימא מייד הרגשתי חלל של אי הבנה וכאב . כבר מזה 10 שנים לא שמעתי ממנה מילה.אין לי מושג איפה היא ומה היא עושה.ככל שעובר יותר זמן ככה אני מרגישה יותר ויותר צורך בלחבק אותה ולדעת שהיא שם. אני רוצה אותה חזרה לחיים שלי ולא יודעת מה לעשות.היא גרה בחו"ל ואין לי קצה חוט שיעזור לי למצוא אותה מצד שני פוחדת לגלות שיש לה חיים חדשים בהם לא רוצה אותי. אני ממש חסרת אונים ואשמח לכל עצה או ראיון ....

ymz

New member
מנסה לחשוב על משהו

קודם כל ברוכה הבאה. נראה לי שיש שתי אפשרויות: 1. לנסות לאתר אותה ואז לסגור מעגל 2. להשלים עם העובדה וללמוד לחיות בלעדיה אם את מחליטה ללכת על האפשרות השניה בטח תצטרכי הרבה עבודה פסיכולוגית וכח נפשי, אך אם תרצי תוכלי להיעזר בעזרה מקצועית . (מניסיוני וניסיון בנות אחרות כאן זה עוזר :)) לגבי האפשרות הראשונה, לאימך יש קרובי משפחה בארץ? אפשר לפנות אליהם ולנסות לאתר אותה. אם את יודעת באיזה מדינה היא מתגוררת את יכולה אפילו לפנות לשגרירות של אותה מדינה ולבקש עזרה. כמובן שקיימת אפשרות שהיא לא תרצה שום קשר ואז את עלולה להיפגע. אבל אני מעדיפה להיות אופטימית. זה מה שעולה לי בראש כרגע. בהצלחה.

אין לכם קרובי משפחה

שנמצאים איתה בקשר? חברות שלה? את יודעת באיזו מדינה בחו"ל היא גרה?

have2be

New member
לא אין לי שמץ

אין לי קצה חוט כלל. חברים שלה - אני לא מכירה אותם הייתי קטנה קרובי משפחה - לא בקשר איתם מאז שהקשר עם אימא נותק.

האם היית מוכנה,

לרגל הענין, ליצור קשר עם מישהו מהם? אני משערת שזה לא הכי נעים לך, אבל אם את מחפשת קצה חוט - אז אפשר להתחיל כאן ... |
מה דעתך?

למעלה