צריכה עצה..
שלום לכולם, ערב טוב... את כולכם אני לא מכירה. ואתם לא מכירים אותי.. ובכל זאת, אני רוצה להתייעץ איתכם. משום שהמשותף לכולנו, הוא חיים במדינה הזאת, אם לא לאום משותף. בכל אופן, כבר חודשיים שאני יוצאת עם גרמני, לא יהודי. בחור בן עשרים שהגיע לארץ, לשנה התנדבות. הוא עוזר ועובד עם פלשתינאים, ויותר מזאת הוא פרו-פלשתינאי. המון ריבים היו ויש לנו בעניין, למרות שאינני ימנית לאומנית או איך שלא תקראו לזה... בכל אופן, אתמול הוא ביקש ממני לבוא איתו למקום עבודותו, היכן שהוא מתנדב. הוא רוצה שאצטרף אליו ליום שלם, שאראה מה הוא עושה שם. הוא עובד ב"אל עזרייה" שאין לי מושג היכן זה, אבל לפני מה שהבנתי חיים שם בדוואים פלשתינאים ופלשתינאים. לא פעם הוא אמר לי שהיו שם התבטאויות נגד יהודים וישראלים. השאלה שלי- אם כדאי לי להצטרף? אני כן חושבת שאני יכולה לסמוך עליו, השאלה אם זה לא מסוכן מדי.. מצד אחד, זה מאוד מעניין אותי. מצד שני, אני מפחדת מזה... נ.ב- הוא אמר שלא הרבה ישראלים מבקרים שם, אבל הבוסית הישראלית שלו, שהיא גם יהודיה, היא עובדת בפרוייקט איתו, ומבקרת שם הרבה.. בכל אופן, הוא אמר שהרבה לא יודעים שהיא יהודיה בכלל... מה עלי לעשות? לקחת את הסיכון (או שבכלל אין כאן סיכון) ולהצטרף, לראות, אולי אפילו לנסות להבין? או לוותר מראש?