צריכה עצה..

shirhe

New member
צריכה עצה..

קראתי רק את הספר החמישי והספר השישי הבנתי הכל מצויין! האם כדאי לי לקרוא את הסידרה מהתחלה? למרות שראיתי את הסרטים או לקרוא רק את הרביעי שהוא ספר משמעותי?

אכן חוויה... ומה שמדהים הוא..

שגם אם קוראים את זה בפעם השנייה או השלישית זה לא משעמם... אני גם חושב לקרוא את הכל שוב.. אבל לא בזמן הקרוב..

black robe

New member
תקראי את כל הסדרה מחדש../images/Emo63.gif

הסרטים בכלל לא תואמים לספרים.

meital f

New member
קראי מהתחלה

אני לא קראתי את הכל. קראתי מהרביעי ומעלה ויש מלא דברים שאני לא מבינה פשוט אין לי כוח לקרוא מהתחלה

HVD

New member
כן גם אני חושבת שאת צריכה לקרוא את

הסדרה עוד פעם אבל רק אחרי שהיא תוציא את הספר האחרון :( בכל מקרה בכל קריאה נוספת מגלים עוד דברים על הספרים הבאים בלי ששמת לב להם קודם, ממש מעניין!

the ror

New member
תקראי את כולם, יש המון פרטים שאת לא

יכולה לקבל רק מהחמישי מהשישי ומהסרטים...ובכלל זה פשוט אחלה לראות את זה לפי הסדר...

אל תשאלו למה,

אבל משום מה כל פעם שאני שומעת על מישהו שקורא את הספרים לא לפי הסדר/ רואה את הסרטים לפני שהוא קורא את הספרים, בא לי להרביץ לו. טעות חמורה! אל תעשו את זה!

פיבסי

New member
גם לי

זה נשמע לי חילול!!! הארי פוטר זה לא פקאינג ג'ינגי שאם אתה לא קורא לפי הסדר אתה עדיין מבין!!! ועדיין ממומלץ להתחיל עם מרגל בעליית הגג

אדם חדש

New member
די הבנת את המסר אני מניח.

קראי. לא שיש אופציה אחרת בפורום הזה. זה כמו לשאול בפורום פילוסופיה אם פילוסופיה זה דבר מעניין.

I love Nsync

New member
לדעתי כן, זו חוויה וגם...:

אל תשכחי שכל ספר הוא גם ספר בפני עצמו, זה לא הספרים 1-4 נכתבו רק בשביל שתביני את החמישי והשישי, מאוד מומלץ

רזושש

New member
תתחילי בכל הסדרה!

זה כיף שלא יתאר, קראתי את זה כלכך הרבה פעמים ואף פעם לא נמאס!!!... אה ואם ממש ממש לא בא לך, אז תתחילי מהרביעי כי הוא באמת ממש משמעותי (למרות שגם השר מאוד משמעותיים ומהנים!!)

Pr0NgS

New member
יש לי איזו עצה שאולי תעזור.

אגב, היא תקפה אם קראת את העברית, בערך... אני חושב שיותר יהיה מעניין <גם למי שרוצה לקרוא מחדש את הספרים, אבל הוא מוצא את זה די רטרואי> לקרוא אותם לשם שינוי באנגלית טהורה, יחד עם מי שמקריא את הספר באנגלית. זה ממש כיף! שומעים אותו ועוקבים אחריו בספר - זה נותן ייחודיות.

The Walrus

New member
זה קצת כמו להיכנס לפורום הביטלס

ולשאול אם כדאי לשמוע את הביטלס, לא? אבל אני מצטרף לכולם - כן, כדאי, הסרטים לא מספיקים.

למעלה