צריכה עצה

ילדונת21

New member
צריכה עצה

שלום,המקרה הוא כזה: אני גרה בדירה שכורה עם שני שותפים (גברים), אני שוכבת עם אחד מהם, אנחנו לא חברים/בני זוג, אני נמצאת בדירה הזאת 3 חודשים וכבר שכבנו לפחות 6 פעמים,אני מאוד נהנית מזה! אבל אני מפחדת שאני אקשר אליו ואח"כ שתהיה לו חברה אני אוכל את עצמי וזה יהיה לי מאוד קשה. אני לא יודעת אם זה בסדר להמשיך את המצב הקיים כל עוד טוב לשנינו, כי בינתים זה באמת כיף לשנינו ואין שום מחויבות מצד אף אחד, למרות שאני מאוד הייתי רוצה שהוא יהיה מעבר לסטוץ אבל הוא הבהיר לי עוד מההתחלה שהגעתי לדירה שהוא בחיים לא יצא עם שותפה שלו. אנחנו מסתדרים בדירה מעולה ביחד, אין מריבות ואנחנו מדברים ומתקשרים מצוין. מה אתם ממליצים לי לעשות??? תודה מראש

Jazz Singer

New member
תחתכי את זה ומהר...

זה לא בריא לך בגרוש. אני לא מבינה אותו, לצאת איתך לא אבל לשכב איתך כן? למה למה למה את עושה את זה לעצמך? נכון, סקס זה כיף... אבל אם את כבר עושה את זה עם שותף אז לפחות שיוביל לאנשהו אחרת תמצאי מישהו שאת לא גרה איתו.

תגידי, ממש משעמם לך?

כלומר מתוך 5 הודעות שלך בפורום הזה (כולל זאת) 3 עוסקות בחיי המין שלך ובכולן את מספרת על טעויות שאת עושה/עשית (שוב כולל זאת)(קישורים מצורפים) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=794&msgid=55179600 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=794&msgid=56175552 רוב האנשים שאני מכיר לא רצים לספר לאנשים זרים פעם אחרי פעם על הטעויות שהם עושים בחיי המין שלהם ובטח שלא הופכים את זה לנושא העיקרי שעליו הם מדברים בפורום.

kkarinn

New member
ולא רק זה...../images/Emo46.gif

גם כשהיא כותבת הודעה, אנשים טורחים ועונים לה, והיא לא מגיבה... אולי מדובר בטרול?

אליזד

New member
סליחה, אני חושב שאתם עושים עוול.

קראתי את ההודעות המצורפות בלינקים. מדובר , כמובן, בדיוק באותו סיפור רק בראשית התפתחותו. היא מספרת ששכבה ושהיה מדהים, מתארת רגש חרטה, ועכשיו מספרת שזה נמשך ולא מצליחה לצאת מזה. היא לא מספרת על אף טעות אחרת. למה להציק לה סתם? שנית, לא מדובר בטרול, מדובר בבחורה חיה ונושמת, חוזרת בשאלה, קצת בודדה, לוקחת את עניין הסקס די ברצינות, אני מניח שזו היתה "הפעם הראשונה שלה" ממש. כלומר עד לאותו שותף היא היתה בתולה (אכן כן ציפי?) עכשיו תחשבו על הימים שאחרי הפעם הראשונה שלכם, לא הסתובבתם עם הראש בעננים ורציתם לפחות לחלק את זה? ואולי דרך ההודעה הזו היא מקווה שמישהו יכתוב לה "עזבי אותו, הוא רק סקס בשבילך, את צריכה חבר אמיתי "עם שיחות נפש, וחיבוקים" ואולי אפילו ייציע את עצמו ואז - הופ! פחות צעירה חמודה מפוחדת ובודדה יש בעולם? מה איכפת לכם? אגב, אם תשאלו מאיפה אני יודע את כל האינפורמציה הזו, הנה הלינק: בכל מקרה ציפי, ראשית, כל הכבוד ששכבת איתו. רצית לנסות איך זה, הנה ניסית, ועכשיו את יודעת איך ההרגשה. שנית, אני חושב בדיוק כמו שאמרו לך "שם". אין דבר כזה "זה עיקרון אצלי". אם את מוצאת חן בעיניו? הוא יישמח לוותר על "העיקרון" המקודש הזה ולצאת איתך. אם לא? את פשוט דרך נוחה לגמור בסוף יום עבודה. אם גם בשבילך הוא כזה? נהדר. השתמשי בו וזרקי, אבל מה לעשות? יש לי תחושה שבתור הראשון שלך הוא כבר נכנס איפשהוא עמוק יותר (ללב, לא לכוס...) ומשום מה יש לי תחושה שגם אם אכתוב לך להפסיק להזדיין איתו זה לא יעזור. שלישית, אני חושב שאם תספרי על עצמך, לאו דווקא פרטים מזהים. תספרי על חוויותייך בדירה. למה החלטת לעזוב את הבית בגיל כל כך צעיר (חזרה בשאלה כן. אבל אולי לפרט קצת?) איך את מסתדרת בעיר הגדולה. יש חברים? יש עבודה? הכל בסדר? "מאחד החלונות בחדר רואים את הים"? ספרי קצת. אולי יקרא את ההודעה של ך מישהו במצב דומה ואולי ככה תמצאי את הרגש והאהבה שאת מחפשת. בהצלחה.

Jazz Singer

New member
אני לא חושבת שהיה משהו לא בסדר...

בהודעה שלי. אני אמרתי לה שהיא צריכה למצוא חבר אמיתי. אני מצטערת שאני לא מציעה את עצמי, אני לא בקטע של בחורות ואני כבר תפוסה.

ילדונת21

New member
קודם כל תודה רבה לך

מאוד התרגשתי ממה שכתבת... השותף שלי באמת היה הפעם הראשונה שלי ואני מאמינה שאתה צודק ושבגלל זה אני מאוד נקשרתי אליו, שכבתי אחרי זה עם עוד גבר שיצאתי איתו חודש וחצי אבל לא נהניתי, לא יודעת למה, רציתי להינות וניסינו הרבה פעמים והוא כן נהנה אבל אני פשוט לא... לא יודעת להסביר למה כי כן נמשכתי אליו. אני באמת לא רוצה "סתם זיון" כי אני מאוד צריכה את המגע,נשיקות,חיבוק. כבר כמה פעמים יצא לנו אחרי הסקס להישאר לישון ביחד (הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אשאר...) אבל בכל זאת הוא אף פעם אף פעם לא מתנשק איתי, לעזוב את הדירה אני לא רוצה ולהפסיק לשכב איתו אני מאוד רוצה אבל לא מרגישה שאני מסוגלת כי אני כ"כ נמשכת אליו... קצת עליי: אני לא טרול
אני עובדת בשירות לקוחות בחברת ביטוח ואני לומדת משחק בת"א. יש לי חברים שאוהבים אותי - טוב לי בחיים. הגעתי לדירה כי כבר לא הייתי מסוגלת לישון בבית, הרגשתי שהאוירה בבית מדכאת אותי ושאני הופכת לאדם עצוב,מדוכדך מריר ועצבני וזה לא מה שאני רוצה להיות, אמא שלי לא הרשתה לי לשבת עם גבר בדלת סגורה ומאוד הגבילה אותי מבחינת לבוש (מכנסיים,גופיות) והייתי צריכה לשמור שבת בבית והרגשתי שאני כרגע לא מוצאת את עצמי בדת... לכן עברתי.

אני מתנצל :)

עד שאליזד הגיב זה היה נראה קצת חשוד ולא נראית כל כך קשורה לכאן, אבל מכיוון שהגיב, הבנתי את הקשר ואיך הגעת אלינו. בכל אופן היני מתנצל, ובכל אופן מציע לך שלפני שאת שואלת שאלות כמו שאת שואלת כאן רצוי שתציגי קצת יותר את עצמך כי לתת עצות לשאלות שאת שואלת הפרטים שאליזד שפך אור עליהם הם דיי קריטיים למתן תשובה טובה. ובקשר לשאלתך: בטח שלבחור זה נח, עכשיו השאלה היא אם כל מה שאת רוצה זה סקס או יותר מזה, ואם את רוצה יותר מזה אז כנראה שתאלצי למצוא את זה במקום אחר, כמו כן הייתי חושב כבר מעכשיו מה להגיד לבן זוגי לעתיד כי אף אחד לא אוהב לשמוע שזאת שהוא יוצא איתך ניהלה מערכת יחסים מסוג זה עם השותף שעדיין בדירה, ותצטרכי ממש להתאמץ כדי למצוא אחד כזה שיקבל את המצב. נ.ב: האם המודעת דרושים שפירסמת עדיין בתוקף?

למעלה