צריכה עצה...

maholnikit

New member
צריכה עצה...

לא יודעת אפילו מה השאלה בדיוק...אבל ככה: אני בת 17 וחצי ואין שום סטודיו באמת על רמה באיזור שאני גרה אז אני נוסעת לתל אביב...העניין הוא שזה ממש מתיש לסוע כל פעם באוטובוס ולחזור ב12 וחצי בלילה...את האוטו בחיים לא יתנו לי לתל אביב...אני פשוט שמה לב שאני מתחילה לרקוד פחות ופחות בגלל שאני לא רוצה להיגרר לבד לתל אביב...אם זה עם חברה לא אכפת לי, אבל אני בינתיים לבד לגמרי! אני כל פעם מנסה להביא איתי חברה אבל לאף אחת אין כוח לבוא....מה לעשות???

MiniMe20

New member
אממ...

אממ... לדעתי אם כל כך קשה לך עם הנסיעות אולי תסעי פעם, פעמיים בשבוע לת"א ואת השאר תמשיכי בסטודיו הקרוב אליך? ככה לא תפסיקי לרקוד לגמרי, ולא תצטרכי לוותר לגמרי על הסטודיו בת"א. ת"א זה המקום היחיד הקרוב פחות או יותר לאזור שלך שיש שם סטודיו טוב? אולי שווה לך לשאול פה אנשים, אולי מישהו מכיר? לדעתי אם חשוב לך ללכת לסטודיו בת"א תסעי עם חברה שלך ובימים שהיא לא יכולה תלכי לסטודיו שליד הבית שלך רק כדי לא להפסיק לגמרי. מקווה שזה יסתדר לך.

maholnikit

New member
ברעננה........

הבעיה היא כסף....זאת אומרת, יוצא הרבה יותר יקר להתפזר בכמה סטודיואים מאשר ללכת לסטודיו אחד... אולי אני פשוט ילך איתה לסטודיו בהרצליה...הוא נחמד....לפחות לבינתיים...

TheBlackFairy

New member
מה עם סטודיו בכפר סבא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

תבדקי, בטוח יש משהו קרוב יותר מתל אביב
.

maholnikit

New member
העניין הוא שקשה לי להתחייב

כי אני עכשיו י"ב ובגדויות והכל ויכול לצאת מצב שאני רוקדת שבוע אחד כל יום ואז לא יכולה שבוע שלם...את מבינה?? אז סטודיו רגיל עם מערכת קבועה זה קשה לי...

TheBlackFairy

New member
אז את מעדיפה מקום כמו../images/Emo60.gif

סטודיו בי
. אולי גם באזור שלך יש מקום בסגנון כזה, תחפשי אולי בדפי זהב, מקווה שתמצאי
.

למעלה