צריכה עצה...

m i s h i

New member
צריכה עצה...

שלום בנות... רציתי לשתף אתכן במשו שעבר עלי היום ואולי גם לשמוע את דעתכן עליו... אני עובדת בבי"ח..מעין מרכז רפואי בת"א,אני לא נמצאת באף מחלקה אלא במשרד,יש לי תפקיד יחסית גדול בשביל בת שירות ולכן אני עובדת די הרבה.. אני קשורה לבת עמי,ולכן אני צריכה לעבוד 44 שעות בשבוע ולא 40 כמו שאר הבנות..בנוסף לזה אני נשארת מעבר לשעות האלו מכיוון שככה המשרד שלי עובד,ברגע שהעבודה נגמרת-הולכים..רק חבל שזה משרד קבלה והאנשים לא מפסיקים לבוא...אבל זאת לא הבעיה! בתחילת שנה נאמר לי בראיון שאעבוד חמישה ימים בשבוע ובימי שישי אני פטורה מעבודה..מבחינתי לעבוד ביום שישי זה נטל גדול מדי מכיוון שאני גרה בדרום ועם התחבורה שלנו בארץ זה יקח לי 3 שעות עד לבית..שמחתי בנושא של ימי שישי,וכשהתחלתי לעבוד אמרו לי שכל בנות המשרד עושות סבב של עבודה בימי שישי..זה אומר שפעם ב6-7 שבועות בערך אני צריכה לעבוד בימי שישי..התלוננתי מכיוון שהשבת נכנסת מוקדם והסכימו לי להשתחרר ב11..אבל אני מרגישה שזה לא מספיק...סיבה אחת-הסבב מורכב משתי בנות שירות ועוד 3 עובדות צעירות...איך ההנהלה יכולה להגיד לי לעבוד בימי שישי כשהאחראית שלי לא עובדת? סיבה שנייה-למה שאני,בתור בת שירות,אעבוד בימי שישי..בזמן שכולם נמצאים בבית? מבחינה עקרונית,זה נשמע לי ניצול..בת שירות אמורה לעזור לכם בעבודה..אבל לא כשאתם יושבים בבית ואני נשארת כדי לענות לטלפונים שלכם.. סיבה שלישית- הרי נאמר לי בראיון שלא אעבוד בימי שישי..איך אפשר לשנות את זה? אני בכוונה אומרת שאני עובדת מעבר לשעות שאני צריכה לעבוד..כולם אומרים שאני עובדת מעולה..ואפילו רומזים לי שרוצים אותי לשנה הבאה ואולי יציעו לי עבודה אח"כ..אבל אולי זה בעצם לא משתלם לעבוד כ"כ טוב בשבילם? אני מרגישה שמנצלים אותי...מה אתן חושבות?להמשיך להתעקש או להרים ידיים? מצטערת על הסיפור הארוך..אבל היום זה הציק לי במיוחד...אחרי השיחה עם המנהל שלי.. תודה מראש!... :)

1בלובלו

New member
תראי...

לכל מקום יש את הדרישות המוזרות שלו.... אני עובדת כל יום מ7 וחצי עד 3 וחצי אבל מ1 וחצי הערך (לפעמים מ12..) אני נמצאת לבד כדי לענות לטלפונים כמו שאת מציינת ביום שישי... אבל כפי שאת אומרת את עובדת הרבה שעות יותר ממה שאת צריכה לתת וגם גרה רחוק וזה סיפור בשבילך להגיע.... בעיקרון זו זכותך לעבוד כמה שאת חייבת אבל את צריה להבין גם את מקום העבודה... אז יש לך שני אפשרויות להתעקש ובתקווה רבה הם יכנעו... אבל הם גם עלולים לוותר עלייך ולהחליף לך מקום... או לשתוק ולצאת קצת פראיירית... (אני אישית הייתי מתעקשת עד שהייתי רואה שהם לא מקבלים את זה יותר..) בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שיוותרו לך על ימי שישי..

שלום לך! MISHI

אני לא בטוחה אבל אני חושבת שאני יודעת מי את! אבל זה לא רלוונטי. יקירתי, גם אני משרתת במרכז הרפואי ת"א, גם אני עובדת עבודה משרדית, וגם אני נשארת שעות רבות אבל זאת מכוון אני מוכנה לכך. אני אישית מרגישה מאוד טוב במקום שאני נמצאת ולהפך לא מרגישה טיפה של ניצול עצוב שזוהי תחושתך אבל אני יכולה להבין אותך, אני רואה בזה שאני נשארת שעות רבות מקום של הערכה שמאמינים בי ובאחריות שלי, המשרד אשר אני עובדת בו דורש הרבה ואני מוכנה לתת כי אני מרגישה שכמו שאני מעניקה באותה מידה אני מקבל במשך 3 חודשיים למדתי שם המון דברים התחזקתי יותר. אני מגיעה לעבודה בשעה 7:30 ומסיימת בשעה 16:30 ולפעמיים 17:00 באמת שאני לא מתלוננת להפך טוב לי ושוב פעם אני אומרת לך אני מרגישה שסומכים עליי ולא מנצלים אותי! גם אני עובדת פעם בחודש בימי שישי כאשר הבוס שלי הוא מנהל כונן, לפעמיים אני נשארת עד 13:00 וממש לא מפריע לי. אבל במקרה שלך אני מבינה שאת גרה רחוק וזה באמת חיסרון. בכול מקרה אני מזמינה אותך לבוא לשוחח איתי במידה ומשהו מציק לך אני באמת אשמח את השם שלי כולם מכירים בבית החולים ואני בטוחה שגם את א-ו-ר-ית!!! זאת אני ואני מאמינה ובטוחה שאת מכירה ובמידה ולא את מוזמנת לפנות לשרי ולשאול אותה מי זאת אורית. (מיטל שם בדוי)אם את חושבת שבאמת מנצלים אותך מדוע את שותקת!! בשביל מה יש את שרי ולמה יש לך עמותה מאחוריך את צריכה לדעת שאת לא לבד אם משהו מציק לך תדברי את בסך הכול עושה שירות ואת צריכה להנות ממנו ולא להרגיש שאת עושה משהו שהחוויה ממנו הייתה לרעה. אני אשמח אם תגשי אלי באחד מן הימים ואני אשמח לעזור לך נסי לראות את האור החיובי שבדבר. עוד דבר לסיום אני חייבת להיות אמיתית: אל תתני לאף אחד לעבוד עליך שלא יביטוח לך הבטחות שלא בטוח יתגשמו אני מודעת לקושי בתקנים בבית החולים אל תבני על זה שאת תישארי שם תעשי את השירות שלך ואחר כך אם באמת את רוצה להישאר תפני לבד לכח אדם ואל תבקשי עזרה של איש מלבד המלצה חמה! זכרי את דברי..... בהצלחה ואני מקווה שתדעי להנות מהשרות שלך ולא להרגיש מנוצלת זכרי את יכולה לפנות אלי והכול ישאר ביננו באמת עם יד על הלב. שבת שלום וסופ"ש נעים. אורית.

m i s h i

New member
עכשיו ממש סיקרנת אותי...

מי את?? אני בספק אם אנחנו מכירות..אין פה אנשים דתיים כ"כ... עבר שבוע..והנה אני עושה את התורנות שלי..ההרגשה היא יותר מניצול עכשיו,כל מה שהסתדר לי בתחילת שנה כבר לא מסתדר עכשיו..מה שעצוב זה שכל הזמן הם אמרו כמה שאני טובה..ועובדת טוב..ובערך כל יום האחראית שלי רומזת לי שהיא תשמח אם אני אשאר שם לתמיד..אבל ברגע שדיברתי על יום שישי (לפי טענת הבוס גם התחצפתי...) הם החליטו שאני יכולה למצוא מקום אחר..די מוזר כל הקטע..פתאום שכחו מי את.. הרבה דברים זה העלה בי..ואני באמת חושבת לעזוב את השירות..בינתיים כל מי שדיברתי איתו כאן דואג אך ורק למקום עבודה שלו ולכן אין כ"כ עם מי לדבר... נקווה שאני אמצא את עצמי מתישהו... :) נ.ב..יש מצב שאת אומרת לי במסר מי את??

למעלה