צריכה עצה..

Chen21

New member
צריכה עצה..

היי אני חדשה פה.. קוראת פה כבר כמה זמן אבל משום מה עד עכשיו לא יצא לי לכתוב. אני נמצאת במצב די מבלבל ואני אשמח לקבל עצה! לפני כמעט 4 שנים הכרתי מישהו באחד הצ'טים והתחלנו לדבר. בהתחלה בעיקר באינטרנט במשך שעות. אחרי איזה כמה ימים עברנו לטלפון ובמשך כמה שבועות דיברנו כמעט כל הזמן. לא יכלנו להתנתק אחד מהשניה.. הקשר התפתח מהר אבל משום מה לא יצא לנו להיפגש. רק דיברנו המון.. על הכל בלי שום מעצורים והרגשנו שיש בינינו קשר מיוחד, הוא קרא לזה נשמות תאומות. התאהבתי בו בצורה מוחלטת וזה היה הדדי. הבעיה היחידה היתה שפחדנו להיפגש. הכל היה כל כך מושלם ככה (חוץ מהקשר הפיזי מן הסתם..) ופחדנו שזה יהרס. אחרי בערך חודש של השיחות האלה הוא פתאום נעלם. הפסיק להתקשר.. לא ענה לשיחות שלי.. כלום. הייתי שבורה במשך איזה שבוע-שבועיים עד שיום אחד הוא התקשר ואמר שהוא מפחד מהקרבה והוא מצטער אבל הוא היה צריך לעצמו קצת זמן לחשוב ולראות מה הוא רוצה.. אחר כך גיליתי (דרך מכרים משותפים) שבזמן הזה הוא התחיל להשתמש קצת בסמים. חזרנו לקשר אבל זה כבר לא היה כמו קודם. נפגעתי ממנו ופחדתי שהוא יעשה את זה שוב. עדיין לא נפגשנו. אחר כך התגייסנו שנינו והקשר פחות או יותר התנתק. במשך השירות הצבאי כל הזמן חזרנו לקשר וניתקנו אותו.. זה היה ככה במשך כמעט שנתיים. כל פעם הוא היה חוזר לחיים שלי או אני לשלו אחרי ניתוק ארוך. ניסינו להחיות את מה שהיה לנו בהתחלה אבל זה אף פעם לא עבד. לא נפגשנו אפילו לא פעם אחת וגם לא ראינו אפילו תמונות אחד של השניה. היתה אפילו תקופה ששירתנו באותו הבסיס ולא ידענו כי בדיוק באותה תקופה לא דיברנו. לפני בערך שנתיים הכרתי מישהו והתחלתי לצאת איתו (היום אנחנו ביחד כבר כמעט שנתיים). הבחור השני תמיד היה ברקע אבל בתור "ידיד" ואף פעם לא כיותר מזה. תמיד עברו לי מחשבות בראש של "מה היה קורה אם.." אבל לצערי אף פעם לא מימשתי אותן או לא שיתפתי אותו בהן.. עד לפני חצי שנה. לפני חצי שנה הוא פתאום התקשר ואמר שהוא מאוהב בי והוא לא יכול להיות בלעדי ורצה להיפגש איתי. באיזשהו מקום תמיד אהבתי אותו ואף פעם לא הצלחתי להרגיש אל אף אחד (אפילו לא אל חבר שלי..) את מה שהרגשתי אליו בתחילת הקשר שלנו, וזה אפילו בלי לראות אותו. הוא בילבל אותי לגמרי. כבר לא ידעתי מה אני רוצה ושוב עלו לי בראש המחשבות עלינו בתור זוג ועל זה שאולי אני צריכה לתת לזה הזדמנות. משכנו את זה במשך כמה חודשים בשיחות טלפון עד שבסוף הרגשתי שאני לא יכולה יותר ושזה גם לא הוגן כלפי החבר שלי ושאני צריכה לברר לעצמי סופית מה קורה עם הבחור הזה ולאן כל זה הולך. באחד הלילות שדיברנו בטלפון זרקתי לו סתם בצחוק שהוא צריך לבוא אליי ולהפסיק עם כל המשחקים האלה. עכשיו - הוא גר בראשון ואני בצפון. זה היה ממש בצחוק. רק שהוא לקח אותי ברצינות ופשוט בא אליי באמצע הלילה.. זה היה אחד הלילות הכי סוריאליסטיים בחיים שלי. אחרי 4 שנים של שיחות ושל הקשר הכי מטורף שהיה לי בחיים הוא היה אצלי בחדר.. לא האמנתי שזה באמת קורה. בהתחלה ישבנו ודיברנו עד שבסוף באופן די בלתי נמנע זה הוביל לנשיקה.. וכמעט ליותר מזה אבל עצרתי את עצמי. בניגוד למה שחשבתי הפגישה הזאת רק בלבלה אותי עוד יותר. ולצערי הגדול, במקום לחזק את הקשר שלנו היא הרסה אותה.. מאז אנחנו לא מסוגלים כמעט לדבר. הכל נהיה נורא מביך. יש איזה כעס כזה לא מוסבר באויר.. חשבתי שזה מוביל לאנשהו.. ממש הרגשתי שאנחנו צריכים לתת לזה הזמדנות והייתי בטוחה שהוא מרגיש את אותו הדבר. אבל הוא פשוט מתנהג נורא מוזר מאז. הוא אומר לי שהוא אוהב אותי ושהכל כרגיל אבל אני מרגישה שזה לא. ואני לא מצליחה לגרום לו לדבר על זה.. הוא אומר שאני השתניתי ושזה מוזר. לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני מרגישה כאילו איבדתי את הבנאדם שהכי חשוב לי בחיים.. אנחנו מדברים הרבה פחות ממה שהיינו מדברים לפני הפגישה ומה שהכי גרוע הוא שצדקנו.. ידענו שאם ניפגש זה יהרוס את כל הקשר אבל עדיין עשינו את זה. ואני לא יודעת איך לתקן את זה.. למה בוירטואל זה יותר קל? מה אני צריכה לעשות בשביל לגרום לו לדבר איתי על מה שהוא מרגיש? אוף זה כל כך קשה..

Rנבוני

New member
חן יקירתי

מערכת היחסים שהיתה לכם בעבר היתה פתוחה וגלויה. הייתם מדברים הרבה ומגלים אחד לשני את נבכי הנפש וזה מצב שמאפשר גם קרבה פיזית. אבל היום אתם אחרי שנים של נתק בתקופה שכל כך מעצבת את האישיות ואתם קצת שונים מאשר הייתם בגיל 17. חושבים קצת אחרת, מרגישים קצת אחרת ולמרות הכל זוכרים את האהבה שהיתה כל כך יפה. הפגישה לא הרסה כלום בינכם זה כנראה הזמן שחלף.... תנסי לשמור על קשר איתו, לדבר ולהקשיב בלי רגשי אשם על הפגישה. אם ילך זה נהדר ואם לא אז כנראה שלא נועדתם זה לזו באמת. אתם צעירים והאהבות הגדולות עוד לפניכם. חשוב שתמשיכי לפתח את זה איתו ותרגישי אם מיצית את הסיכוי לאהבה או לא. זה יקל עלייך. על שניכם. בכל מקרה, אני מאחל לכם אהבה משותפת ואם לא אז זכרונות מתוקים זה מזה.
Rנבוני

חן יקירה...

אני מבינה את הבלבול שלך. מישהו שהיה קרוב לך כל כך, שהרגשת אליו מה שלא הרגשת כלפי אף אדם אחר, פתאום הופך שונה...פתאום אתם לא יכולים לדבר כמו פעם...היחסים התקררו והכל בגלל שנפגשתם. האמנם? מערכת יחסים לא יכולה להיות בשלט-רחוק...בסופו של דבר צריך (וכדאי) להפגש... ואתם הייתם בעליה, הפגישה היתה השיא ופתאום -את מרגיש בירידה...כאילו ההתדרדרות היתה בלתי נמנעת... את מזכירה את השימוש בסמים כבדרך אגב, אבל לדעתי זה ענין חשוב! גם לו יש השפעה על מערכת היחסים שלכם! הייתי מציעה לך פשוט להתעמת איתו. לומר לו שאת רוצה לדעת באמת מה קרה מאז הפגישה. תהיי כנה איתו ואני מקווה שהוא יחזיר לך באותה מטבע... מחזיקה לך אצבעות...שהחיוך ישוב אל שפתותיך

Chen21

New member
תודה על התגובות..

דבר ראשון.. אני חושבת שאולי לא תיארתי את הקשר שלנו כמו שצריך בהודעה הראשונה. אף פעם לא ממש היה בינינו נתק של יותר משבועיים-שלושה. במשך ה4 שנים האחרונות היינו בקשר די אינטנסיבי. לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל תמיד היינו בקשר חזק וקרוב. מאז הפגישה הוא כאילו מתעלם ממני אבל לא בדיוק. הוא בקושי מתקשר.. שלא נדבר על הודעות או משהו. אם אני לא אתקשר אז יש סבירות גבוהה שלא נדבר ואני ממש לא מבינה את זה כי זאת בכלל לא התנהגות אופיינית. כבר התחלתי לפתח פראנויות שאולי יש לו מישהי והוא לא רוצה להגיד לי או משהו. פעם אחת ניסיתי לדבר איתו על זה והגענו למסקנה שאנחנו צריכים להיפגש שוב ולפתור את כל המצב הזה פנים מול פנים כי בטלפון זה לא עובד. קבענו שהוא יבוא אליי כמה ימים אחרי זה והוא פשוט לא חזר אלי במשך כמה ימים עם תשובה. ואז הוא התקשר ואמר שאין לו אוטו ושהוא לא יכול לבוא. אבל זה היה לפני כמעט שבוע ומאז לא דיברנו שוב על להיפגש. אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב עליו.. זה מאוד מבלבל אותי.. ובנוסף לזה - יש סיכוי די גבוה שבערך עוד שבוע-שבועיים הוא עוזב את הארץ לאיזה חצי שנה או משהו כזה. לא יודעת איך להתמודד עם זה..

יקירה...

כואב ככל שזה ישמע, נראה לי שהוא פשוט לא מעונין... ואם הוא כן מעונין, הוא מתנהג אליך בצורה מעליבה ואני לא יודעת מה גרוע יותר. בכל אופן, הייתי מציעה לך לחשוב ברצינות על מערכת היחסים ביניכם...אם היא שווה את כל הזמן והרגש שאת משקיעה בה...

כואב אבל זה נגמר

אני מסכימה עם חיפושית..כנראה שהוא לא מעוניין.חן חמודה,קשר וירטואלי הוא פנטזיה..פנטזיה צריכה להשאר בגדר פנטזיה על מנת להתקיים.ברגע שפנטזיה פוגשת מציאות יכולים להיות 2 מצבים אחד שזה מקסים ונפלא והשני שלצערי זה מה שנראה לי שקורה לך וזה אכזבה.אל תחכי לו יותר..אם ירצה ירדוף..ואולי כל הנתק זה בגלל שלא רוצה להיקשר לפני נסיעה?..בהצלחה חמודה..חיוך..

Chen21

New member
המשך הסיפור..

לקחתי כמה ימים של נתק לעצמי, לחשוב על כל מה שהיה.. לראות מה קורה בינינו ולאן זה מתקדם - אם בכלל. הגעתי למסקנה שאולי הקשר כבר אף פעם לא יחזור להיות כמו שהוא היה אבל אולי עדיין שווה לתת לזה הזדמנות. אחרי כמעט שבוע של נתק התקשרתי אליו אתמול ודיברנו קצת והיה די נחמד. קצת מוזר עדיין אבל יותר טוב. עכשיו ניתקתי איתו שיחה של כמעט שעתיים ואני ממש מופתעת לטובה. לשם שינוי השיחה זרמה. כמעט כמו בשיחות של פעם.. והחלטתי לא לדבר עלינו בינתיים ולראות אם הוא יגיד על זה משהו. אחרי כמה זמן של השיחה הוא הפתיע אותי ואמר שהוא רוצה לבוא אליי בתחילת שבוע הבא כי אנחנו צריכים לשבת ולדבר על הכל כמו בני אדם. ושהוא התגעגע לשיחות נורמליות יותר בינינו ושהוא שמח שהמצב יותר טוב. אני בהתחלה קצת נרתעתי כי בכל זאת אני לא ממש יודעת לאן זה הולך ואיך אני צריכה להתייחס למה שהוא אומר עכשיו. אבל החלטתי שאני צריכה לתת לזה עוד צ'אנס ולא לזרוק סתם ככה 4 שנים.. עכשיו אני רק מחכה לתחילת שבוע הבא... מקווה שאני לא מפתחת ציפיות לשוא!

למעלה