צריכה עצה !

shachar singer

New member
צריכה עצה !

ידידה שלי מעונינת לרכוש את "צעצוע מין " הראשון שלה ופשוט תהיתי האם למישהו פה יש הצעות או עצות לגבי מה שכדאי לה לקנות ?

הספרנית

New member
ויברטור? ../images/Emo3.gif

הדבר היחיד שהספרנית יכולה לתרום בנושא הוא המלצתה בחום של מישהי, על צעצוע שנקרא פרפר - תבררי...יכול להיות נחמד. (מישהי כן?
)

לורן29

New member
ספרא כפרא

פרפר זה לא רוקט פוקט? או שסתם חשבתי... בכל אופן, אני יודעת שהרבה "מתחילות" בתחום צעצועי המין היו חושבות בכיוון של משהו קון חמוד ועדין. הצעצוע הראשון שלי היה דווקא לא מאלו. ויברטור אימתני, אך נדיר ביופיו הויזואלי, וכמובן ביופיו הפנימי המראה יכולת לענג כל אישה (ובת) עד כלות, ואיבוד חושים (אני מרוב איבוד חושים עשיתי איתו "תאונה" פעם, כשהייתי ממש סוררת). למה ללכת על טסט רביעי כשאת יכולה לקבל את הטסט במכה הראשונה? (מאיפה הבאתי את זה-בבקשה אל תשאלו אותי) לכי על (ואם יש לך מספיק $$) "Paradise Key". לי, לפני כשנתיים הוא עלה כ-1000 ש"ח אחרי הנחת היכרות. ייתכן ומחירו ירד. ברגע שתכניסי-לא תרצי להוציא. אבל תהיי חייבת, כי בסופו של דבר-זה חובה. אם את רוצה צעצוע מין קליל בלבד, לכי על רוקט פוקט. או בובת ברבי. ENJOY

Hendrixon

New member
תאונה? טסט? 1000ש"ח? בובת בארבי../images/Emo35.gif

הפולניות של היום

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

אין כמו הפרדייז. אפילו אני שחשבתי שאי אפשר להפתיע אותו, הופתעתי לטובה! כמה טובות האמת... לא מאמינה בלהתחיל בקטן כי בסופו של דבר כולם עולים לפחות כמה מאות שקלים. עדיף להשקיע קצת וללכת על הכי טוב. והפרדייז הוא בהחלט כזה. בכל זאת את לא מחליפה מודל כל חודשיים. שלי הקודם שרד כמעט 8 שנים. שלמות והנאה עילאית. בלי פשרות. פרדייז, בלי לחשוב פעמיים

למעלה