צריכה עצה

לסבו

New member
צריכה עצה

אני הולכת לבית ספר חדש, ואני לא יודעת אם לספר שאני לסבית. מה לעשות?

resputin

New member
לא רואה סיבה להכריז על זה בכריזה.

אני אומר שתגיעי, תשתלבי, תכירי אנשים חדשים, תראי איפה את עומדת- ותספרי לאנשים שתסתובבי איתם, או למי שמתחשק לך. אין סיבה להודיע את זה לכולם, אבל אין סיבה להסתיר את זה (זאת אומרת, אם למשל תהיה לך בת זוג משם או בכלל, ותסתובבו בבית ספר) -בכללי אני לא מבין למה צריכים להכריז על זה ושכולם ידעו מה הולך לך בין הרגליים, מה זה עיניינם? אם מישהו ידע, הוא ידע. אם חשוב לך שהוא ידע, תיידעי אותו. לא רואה למה צריך להשקיע בזה הלאה.

vogue15

New member
אצלי המצב היה שונה../images/Emo80.gif

ועשיתי שיקולים אם ישאלו מה לומר- לשקר או לומר את האמת. כבר לפני זה ראו עליי שאני הומו אז החלטתי שאם אני מתחיל בי"ס חדש אז זה גם דף חדש ותקופה חדשה בחיים שלי. אז כששאלו העדפתי לומר שכן- ולא לספר אחרי תקופה של חודשים ואז לצאת שקרן ולעבור את כל הקטע של לצאת מהארון מחדש. לא צרחתי את זה בביה"ס- מי ששאל ברצינות - עניתי בכנות. אני חושב שאנשים מעדיפים אנשים כנים- ודווקא הכנות הביאה לי את הכוח ואת הביטחון העצמי לומר את זה. כל השכבה כרגע יודעת (עברה שנה) ורובה המוחלט מקבלת. אם אצלך המצב שונה ולא רואים עלייך אני מציע לך לקחת את עצתו של רספוטין. חכי להכיר חברים חדשים וכשתרגישי את הצורך ואת הקרבה אליהם אז ספרי. בכל מקרה שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה!

sexytoy

New member
לדעתי...

אם אין לך שם אנשים שאת מכירה ואת רוצה שיכירו אותך באמת, אז תגידי, למה לא? אבל מצד שני, אנשים יכולים להיות ממש מגעילים...

adamsplit

New member
תשמעי מתוקה

אני חושב שצריך להכריז על זה בקולי קולות ביום שמישהו יבוא אלי ויגיד"שלום,אני אסף ואני סטרייט..." עד אז מה שהולך לנו במכנסיים מוגן בדיוק כמו מה שהולך להטרוסקסואלים במכנסיים . ^ נקודה למחשבה

למעלה