צריכה עצה...

לבטים

New member
צריכה עצה...

ואם לא, אז שפכתי את מה שהיה לי בלב, לא רע, נכון ? טוב אז ככה, אני בשנות ה-30 לחיי, התחתנתי בגיל 26 למכור-ידעתי מראש שהוא מכור וחשבתי שאוכל לעזור לו, לשנות אותו, להיות שם בשבילו -ולתת לו הרבה כח תקווה אהבה ואמונה שאפשר להצליח. הוא היה מכור לסמים קשים, ולצערי גילתי בדרך הקשה שלא אהבה, לא אמונה ולא תקווה-קטונתי מלעזור לו.... כח בטח שלא נשאר לי בכלל. עזבתי אותו כשנולדה לנו תינוקת בת חצי שנה, הוא עבר מסלול שיקום והיום הוא נקי כבר שנתיים וקצת, פתח עסק עצמאי ושומר על עצמו מאוד-עושה כל מה שמכור משתקם צריך לעשות-הולך לקבוצות תמיכה,מדבר,מתייעץ... גם איתי לפעמים. אנחנו היינו חברים מאוד טובים מהתחלה ונשארנו ככה עד היום, היחסים בינינו מאוד חבריים ואמיתיים ואני יודעת שאני יכולה לסמוך עליו במאה אחוזים בכל דבר-והוא תמיד יהיה שם בשבילי ובשביל הילדה. הוא מאוד אוהב אותי ולא פעם אמר שהיה רוצה שניתן לזה עוד הזדמנות... אני פשוט חסמתי את הרגש כלפיו, לא הרשיתי לעצמי להרגיש כלום-כן אני יודעת זה נשמע קצת רובוטי, אבל אחרי הגיהנום שעברתי איתו ועם עצמי לפני שנפרדנו, הייתי לבד בעולם עם תינוקת... המשפחה שלי ניתקה איתי כל קשר, בלי עבודה, עם בטחון עצמי מרוסק לגמרי, ועברתי גם אני איזשוהיא תקופה של שיקום, שיחות אצל אשת מקצוע וגם טיפול בכדורים לתקופה מסויימת. העניין הוא שבימים האחרונים אני מרגישה שכן הייתי רוצה לתת לזה עוד הזדמנות, לנסות- לא לקפוץ למים בלי שום שיקול דעת, אני מתכוונת לגבות את עצמי בעזרת הטיפול והשיחות שאני ממשיכה, ויש לי חברות שמוכנות לתמוך בי המשפחה ברור שאין על מה לדבר בכלל... הוא בן אדם כל כך טוב וחם- ויש לו נשמה טהורה שהלב שלי פשוט הולך אחריו לפי כל חוקי ההגיון אין לי בכלל מה לחפש איתו בכלל... אבל הלב אומר אחרת והייתי רוצה לשמוע מה דעתכם? ברור שבסופו של דבר אני אעשה מה שאחליט, אבל תמיד טוב לשמוע עוד דעה, עוד עיצה. בגדול, אם אנחנו חוזרים לחיות יחד זה יהיה בשלבים, טיפין טיפין לא ישר לעבור לגור ביחד ולהתחיל להרחיב את המשפחה... ממש לא, זה יהיה בשיקול דעת מה גם שלמדנו שנינו מטעויות העבר. אשמח לשמוע, תודה.

אל דופא

New member
לדעתי הבלתי מחייבת...

אפשר לנסות...אחרי הכל, הבנאדם לא נשאר באותו מקום. הוא עבר איזושהי כברת דרך בטיפול בהתמכרות שלו. הוא מדבר מתייעץ, וכבר יותר משנתיים "נקי" (כדברייך). גם את השתנת. את בוגרת יותר, מפוכחת יותר, יש לך גיבוי טיפולי וחברתי... אז- אפשר (אולי) לנסות שוב. לאט לאט. לבנות את הקשר מחדש, בזהירות... כל אדם מועד לעיתים בחייו. לעיתים המעידה היא קשה, כמו זאת שאת מתארת. אם האדם מודע למעשיו ופועל לשיפור דרכיו (כמו בעלך לשעבר), אז מגיע לו צ'אנס נוסף...בהצלחה.

קשכפית

New member
וואו התלבטות קשה אכן

אני כל כך מבינה ללבך ולא יודעת מה לומר, מי אני בכלל שאציע משהו. גם בן זוגי הוא מכור, אנחנו לא נשואים וחיים 6 שנים בייחד וזה בכלל לא קל. כל הפחדים והחששות מהנפילה הבאה וכל מה שכרוך בזה, גם ממני התנתקו אנשים והמשפחה שלי רואה בעין לא טובה את הקשר הם לא מרוצים בכלל מהבחירה שלי והיו רוצים לראות אותי בלעדיו ולא מסתירים את זה כלל, אני מבינה אותם וגם לי יש את הלבטים הקשים שלי ולכן בעצם לא התחתנתי איתו עד היום כאילו להשאיר לי פתח על כל צרה שלא תבוא ולא שלא היו צרות ולא שאין לי סיוטים מזה ואני בכל זאת איתו עוד מבחינה הגיונית כל אחד יגיד שכדאי לא להיות בקשר עם מכור והסיבות ברורות כשמש ולנו (לי ולך למשל) יש את הסיבות למה בכל זאת כן להיות כמו שאת מספרת למשל זו התלבטות קשה שגם אני נמצאת בלופ שלה ולא יודעת מה ילד המחר אין לי יותר מה לומר זה משהו שאיש מבחוץ לא יכול להציע כמו שאת לבד לא יודעת, כמו שאני לא יודעת. רק מביעה סימפטיה אליך ולא יכולה להוסיף דבר רק הימים יגידו. בברכה

מבינה אותך

מה אומר ומה אוסיף כ"כ מבינה אותך ומודעת לבעיתיות של העניין אמר לי פעם מישהו שאני מכירה ושהיה מכור(הוא נקי כבר 6 שנים)שמכור תמיד נישאר מכור ואין מה לעשות בקטע שמאוד קשה להמשיך הלאה וכל יום הוא התמודדות חדשה עם הכל ושהפיתויים הם גדולים מאוד. אוכל רק לחזק אותך מפה לתמוך ולהגיד לך שלכי עם הלב עשי מה שאת מרגישה בצורה שקולה ומחושבת עם המון מחשבה ותיכנון לאט לאט וראי מה ואיך הולך מקווה בשבילך שבאמת תצליחי לעשות כל מה שאת רוצה וחולמת בצורה הכי טובה שיכולה להיות אז מחזקת אותך מפה ומקווה מאוד שתצליחי. שירן

תני עוד צאנס../images/Emo24.gif

אני מדברת מנסיון אני גם חיה עם מכור פעיל הם האנשים הכי רגישים שיש אם כבר הוא נקי כמו שאת מספרת תני לו את הצנס הזה גם למען ביתכם זה יעשה לו מאוד טוב ובטח לא לחזור לגיהנום שהיה בו הוא ירגיש שיש לו אחריות כלפי שתיכן זה יתן לו כח להמשיך להיות נקי. אני לא יודעת עוד מה להגיד לך אני בעצמי נמצאת במבוי סתום עד כדי רצון למות.אני מקווה שעזרתי לך ולו מעט יום טוב לך אני אשמח לשמוע ממך.

היי בנות...

אמנם אנחנו לא נשואים,אך אהבת חיי הוא מכור שנקי כבר חצי שנה טפו טפו טפו. הוא כשבעה חודשים בגמילה ואנחנו בנתק טוטאלי,עקב חוקי המקום. קשה,קשה מאוד. הייתי איתו לפני שנה וחצי.אני אוהבת אותו יותר מכל ומשתוקקת בעתיד להתחתן ולעשות איתו צליון ילדים... אז אני בהחלט מבינה את הדילמות ואכן זה קשה מאוד. הדבר שאני הכי רוצה והכי פוחדת ממנו בו זמנית. אולי אני נאיבית,אבל אני מאוד מאמינה באהבה.עדיין ולמרות כל מה שעברתי איתו. במשך כל הנתק הזה,אנ מן הסתם תוהה מה יהיה לאחר שיצא משם.האם הוא ישאר נקי ואם כן לכמה זמן? עד היום מלווים אותי סיוטים ופחדים אבל אכשהו אני אתמודד איתם כי אני יודעת שהוא שווה הכל. כל מה שנותר לי לתרום זה שאני מתפללת בשביל שתיכן(ובשבילי) שהגברים שלנו ישארו איתנים ונקיים לנצח.אמן. המון אהבה ותקווה לשתיכן,אני כל כך מבינה.

BATZION

New member
תגובה לפורום

לדעתי אם את אוהבת אותו את לא צריכה להתחשב באף אחד רק בעצמך

למעלה