צריכה עצה

צריכה עצה

שלום אסתר נעם בן 7 חודשים. יונק מלא וטועם מוצקים מדי פעם. עד לפני כשבועיים הוא היה ישן לילה שלם מ 8-9 בערב ועד 7 בבוקר רצוף בלי להתעורר. לפני כשבועיים הוא חלה במחלת חום של מספר ימים ומאז הכל השתבש. הוא לא ישן טוב, מתעורר לעתים תכופות לינוק ולא נרדם. הערב הוא לא הצליח לישון בכלל. אחרי ההנקה הרגשתי שהוא עייף מאוד אבל רעב. הינקתי שוב והוא היה מתוסכל על הציצי. אחרי מס´ נסיונות הפשרתי מנה של חלב קפוא. הוא אכל תוספת של 150 מ"ל ועדיין נראה רעב! יש לך רעיון מה קורה? ומה כדאי לעשות? אני רוצה לציין שאני מגדלת דובון של ממש ששוקל יותר מ 10 וחצי ק"ג. תודה רבה

Most babies start to wake up at

night at that age. It has nothing to do with hunger. It may be teeth, or some other discomfort, and breastfeeding him helps him go back to sleep. INstead of using up your stocks of milk, you should just breastfeed him until he falls back to sleep. Many mothers find that taking the baby into bed with them helps them manage these difficult nights.​

המשך...

תודה אסתר על התשובה בערבים האחרונים גם קשה לו להירדם למרות שהוא עייף נורא גם אם אני מיניקה אותו שוב ושוב... רק אם הוא מקבל תוספת חלב (שאוב) בבקבוק הוא נרדם. האם יכול להיות שאין לי מספיק חלב בשעות הערב והלילה ולכן הוא לא מצליח להירדם?

I don't think that is the problem

He enjoys being on the breast and wants more and more. With the bottle, he just drinks it and it really doesn't give him a reason to stay awake. So he wakes up more often at night to get more mommy. Is he eating solids also?​

justmom

New member
תרגום: אני לא חושבת שזו הבעיה

הוא נהנה להיות על השד ורוצה עוד ועוד. עם הבקבוק, הוא רק שותה וזה לא נותן לו בעצם סיבה להישאר ער. ולכן הוא מתעורר לעיתים יותר קרובות בלילה כדי לקבל יותר שעות אימא. הוא אוכל גם מוצקים?

justmom

New member
תרגום: רוב התינוקות מתחילים להתעורר

בלילה בגיל זה. אין לזה שום קשר לרעב. זה יכול להיות בגלל שיניים, או אי-נוחות אחרת, וההנקה עוזרת לו להירדם שוב. במקום להשתמש במאגרי בחלב שלך, פשוט הניקי אותו עד שיירדם שוב. אימהות רבות מוצאות שקל להן יותר להתמודד עם לילות קשים כאלה אם הן מביאות את התינוק למיטה כדי שיישן איתן.

למעלה