צריכה עצה!!!

שרית2003

New member
צריכה עצה!!!

היי כולם, קוראים לי שרית ואני מדריכה ד' אבל זה לא משנה... רציתי לשתף אותכם בבעיה קטנה שיש לי והיא ש: אני מאוהבת במדריך שלי! כאילו אני ממש מרגישה כלפיו דברים, והקטע שאני לא יכולה לשלוט בזה ואני לא יודעת מה לעשות!! נראה לי שאסור למדריכים לצאת עם החניך, אבל, אבל... אוי הוא כזה חמוד... הוא בן 19 והוא כזה חמוד, והוא גם ממש נחמד וכל פעם שאני רואה אותו אני משתגעת מחדש כמה שהוא חמוד, ואני לא יודעת מה לעשות עם זה...אני לא יכולה להתאפק, והקטע שהוא מראה לי סימנים של חיבה, אבל אני לא יודעת אם זה סתם כזה כחברים טובים או יותר מזה...כולם אצלנו בקן אומרים שהוא דלוק עליי וזה, אבל אנחנו לא באמת יודעים אם זה נכון...מה אתם חושבים כדי לי לעשות? לחכות ובקושי להתאפק, או לעשות משהו בנידון, ונראה לכם שהוא היה יוצא עם חניכה אפילו אם זה אסור והוא ממש רוצה? שהוא היה מחכה עד סוף שנה שהוא כבר הולך לצבא? מה נראה לכם?! אני לא רוצה להישמע כמו ילדה מטומטמת שחושבת שבאמת המדריך שלה ישים עליה משהו, אבל תתפלאו...זה יכול לקרות...אולי? סיוע בקשה

Chen PunKuki

New member
רע לאללה!

אני מציעה לך פשוט לשכוח מזה... זה לא יעשה לך טוב, וזה קצת בלתי אפשרי לפחות לא כרגע אז לכי תהני לך מהחיים ותכירי בחורים אחרים נחמדים ויהיה טוב!

שלום שרית!!

טוב אני חייבת להגיד לך את האמת- לדעתי גם אם הוא דלוק עלייך בחזרה זה רעיון רע להיות איתו, ואפילו לדבר על זה. אני אפילו לא אדבר על העיניין של מדריך עם חניכה, גירוש מהגרעין (כן הוא יכול להיות מגורש) גם לא על ההשפלה שתעברי אם תניחי שהוא דלוק עלייך כשהוא לו, כי כל אלה הם עניינים קטנים יחסית למה יקרה כשתפרדו (ואין שום ספק בעיניים, אם תיהיו ביחד אתם תפרדו ביזה שלב) אני יכולה להעלות בדתי אלפי סיטואציות לא נעימות לאחרי הפרידה: אם אתם תפרדו במהלך הש"ש- אז לא יהיה לך נוח לעבור איתו פעולות אם תפרדו אחרי הש"ש שלו את הרי תראי אותו כשהוא יהיה בפרק משימה, או כשהוא יהיה סגן בקורס מד"צים ואת תיהיה בש"ש ותדריכי שם. או אם יצא לך להיות איתו במוסדות התנועה ביחד. אולי לא תוכלי לבוא אליו לעיצות בקשר לקבוצה/ הדרכה/ תנועה אם תיהיה חברה שלו, והוא בסה"כ שם בשביל בדברים האלה. אני מקווה שלא תעשי את הטעות של להיות בקשר עם הקומונר שלך, ואני גם מקווה שאת נהינת בהדרכה.

שרית2003

New member
אבל, אבל...:(

אני יודעת, אני מבינה אותכם...גם אני חושבת ככה....אבל הקטע הוא שבכל זאת, לא בטוח שהוא ישאר בתנועה אחרי הצבא כן, ואז כן נוכל להיות ביחד אולי...אני לא יודעת אם הוא דלוק עליי או משהו אבל זה יכול להיות בסך הכל אני קטנה ממנו ב-3 שנים שזה כלום... אם נניח הוא לא היה נשאר בתנועה אחרי הצבא והוא כן היה מרגיש משהו, אתן חושבות שכן היה לנו סיכוי? וברור שבזמן הש"ש שלו עכשיו לא היינו ביחד כי היו מסלקים אותו (אלא אם כן היינו שומרים על זה בסוד-אוי רעיון טוב לא?) אבל אחרי זה, שיתחלפו המדריכים והכל... ??מה אתם חושבים??

אם אחרי הצבא הוא לא רוצה להמשיך

אז כן, זה סבבה. אבל רק בסוף השנה!! לשמור דברים כאלה בסוד זה לא מומלץ. אני באמת ממליצה שלא תסתכנו בדברים כאלה. ותשלחי חברה לברר אל תסתכני במע' יחסים גרועה איתו בהמשך השנה כי חשבת שהוא דלוק עלייך אבל הוא לא.... הרבה הצלחה....

אני אומרת ש

תבדקי מה הוא באמת מרגיש כלפייך, ואם שניכם מעוניינים זה בזה, אז לכו על זה כי אהבה זה דבר חשוב, אבל שמעתי שיכולים לגרש את המדריך אם הוא מתחיל/יוצא עם חניכה אבל אל תסמכי עליי...הקומונרית שלי אמרה גם לנו כזה בצחוק שהקומונר שלנו לא יכול לצאת איתנו אפילו אם נרצה אז לא יודעת...אולי שהוא יתגייס תיהיו ביחד... מקווה שעזרתי ובהצלחה!

driftwoodstav

New member
לא לא לא לא לא לא לא!!

יכול להיות מאוד שהוא גם מחבב אותך...אבל הוא קומונר גאד דמט! זה כזה...לא יודעת...קומונר! היחסים ביניכם ילכו קיבינימאט בקן! זה יהיה כזה מוזר בטח... אני לא חושבת שכדאי לך...לפחות עכשיו לא! תחכי שהוא התגייס.... סתיו

סתיו בטרואמה...:)

נראה לי שאת ככה בגלל גיל (וגדי) וקשה לך לדמיין אחת מאיתנו איתם (וצודקת!) זה באמת גאד דמט איתם, כאילו גדי הוא חיית המחמד שלי! אני מתה עליו! אבל לא בקטע של ממ...את יודעת וגיל-טוב את כבר יודעת, חמוד בתור סתם מישהו לא חחחמממווודדד-לא לא לא!! כן, לנו בת"א צפון יש כמה טראומות מקומונרים, קשה לנו לדבר על זה...סתם :)

אה ואיך אפשר לשכוח את נמרוד

הפשושקוש... אם גדי, נמרוד או ענת-אתם כרגע רואים את זה-אנא התקשרו אני מתגעגעת..

למעלה