צריכה עצה

נויה141

New member
צריכה עצה

שלום, אני בת 25, עשיתי אבחון כשהייתי בת 11 או 12,יש לי הפרעות קשב וריכוז, לא יודעת באיזו רמה, אבל מרגיש לי שעם הזמן זה רק מחמיר. לדוגמא: כשדופקים על השולחן עם האצבעות יכול לעשות לי קריז, רעשים קטנים שחוזרים על עצמם, צלצולי טלפון, כשלועסים לידי, אני מתעצבנת תוך עשירית שניה ומתפוצצת על היקרים לי מכל כמעט מכל דבר. אני תמיד לחוצה והכתפיים שלי קשות מרוב הלחץ, מאז שאני זוכרת את עצמי, לא זוכרת שהיה לי רגע של שקט ורוגע. תמיד הרגשתי עצובה עצבנית ולחוצה. אף פעם לא הרגשתי שאני באמת מאושרת. הייתי ביישנית ועבדתי מאוד קשה מאז גיל ההתבגרות כדי לבנות לעצמי ביטחון עצמי, ותודה לאל יש לי, אבל לא כמו שהיתי רוצה.
תמיד יש לי חשק לבכות בלי סיבה, זה הגיע למצב שאני לא יכולה לתפקד, קשה לי מאוד בעבודה וקשה לי לבצע מטלות. אני רוצה טיפול, אבל לא יודעת מה אני צריכה.
האם אני צריכה פסיכולוג? אימון אישי? כדורים? הרעיון של תרופות ממש לא מוצא חן בעיניי. אני לא מבינה בדברים האלה, אף פעם לא טופלתי מבחינה ריגשית ופסיכולוגית. אשמח לשמוע עצות.
תודה מראש!

zivadina

New member
טיפול בהפרעת קשב

המומחים אומרים, שרק מה שמפריע הוא הפרעה.
בנוסף, אם לא הצלחת להתמודד בעצמך, זה הזמן לפנות לאיש מקצוע ולקבל הכוונה לטיפול גם בהיבט התחושתי וגם בהיבט הנפשי שמפריעים לך.
אני מציע לפנות לאבחון אצל פסיכיאטר מבוגרים מומחה להפרעת קשב ולקבל ממנו המלצות לטיפולים שונים.

הטיפול המומלץ בהפרעת קשב כולל טיפולים שונים והתרופה היא רק אחד הטיפולים.

למעלה