צריכה עצה

katrina12

New member
צריכה עצה

יש מישהו שאיתי בעבודה שהרבה פעמים צוחק איתי וקרץ לי כמה פעמים(כנראה בקטע חברותי). מה שכן, הוא בן אדם שהוא בכללי מצחיק באופי שלו וצוחק גם עם שאר העובדים.
אז אני לא בטוחה אם הוא נותן לי יחס מיוחד או לא. אני גם די ביישנית ולפעמים נדמה לי שהוא מנסה ׳׳לשבור את הקרח׳׳ ולהצחיק אותי, אבל שוב אני לא יודעת אם זה אישי או לא.
יש רגעים שאני בטוחה, זהו הולך להיות בינינו משהו ויש רגעים שאני חושבת, אין סיכוי.
מה אני אמורה לחשוב?

sani48

New member
לבנתיים אי אפשר לדעת

לפי מה שתיארת,יכול להיות שהוא סתם רוצה להיות חברותי ונחמד,ויכול להיות שיש לו עיניין בך,אם את רוצה שזה התקדם לאנשהו אז תראי לו גם מבחינתך איזה סימן(למשל תחייכי אליו הרבה)אני מניח שאם הוא יהיה מעוניין בך את כבר תדעי את זה בהמשך לבד,אבל חשוב שלא תיהי מרוחקת ממנו בגלל החוסר ביטחון שלך כי הוא יכול לפרש את זה שאת פשוט לא מעונינת בו,אז תנסי לעשות הפוך,אם את רואה שהוא מנסה להתקרב אליך תתני לו להרגיש שהוא בכוון הנכון :),בהצלחה

katrina12

New member
תודה רבה על התגובה

הדברים שאתה כותב נכונים, באמת חשבתי על זה שאם אראה יותר מידי ריחוק הוא יחשוב שאני לא מעוניינת. אם הוא באמת בעניין אז זה הגיוני כי הוא שאל אותי כמה פעמים אם הכל בסדר וכמו שאמרתי ניסה לצחוק איתי.
לא ממש יזמתי איתו משהו אבל כשהוא דיבר איתי השתדלתי להסתכל לו בעיניים (לא לברוח עם המבט) ולחייך(במידה כמובן).
אני מקווה שבהמשך באמת אבין לאן הרוח נושבת.

שלום

חשבי מה יחסך אליו. אם את מחבבת אותו, נסי ליצור אתו קשר. אם גם הוא מחבב אותך, הקשר יצליח.
&nbsp

reality extreme

New member
לגבי איך לתת הרגשה שאת רוצה

יש הרבה דרכים
למשל
את יכולה שהוא מחייך אליך ללקק את השפתיים ולהסתכל לו בעיניים. אני מאמין שהוא יבין את הרמז.
אם הוא עדיין לא מבין אז תבואי אחד הימים עם חצאית קצרה וחולצה מכופתרת
(רק לא מחר, אומרים שיהיה קר)
תפתחי כפתור או שתיים בחולצה ותבקשי ממנו עזרה במשהו תוך כדי רכני לעברו ותני לו לראות את את מה שחבוי לך שם בפנים , עדיף עם שילוב הלשון כמו בסעיף הראשון.
אם אחרי כל זה הוא עדיין לא מבין

אז תכירי לו את הידיד ההומו שלך

katrina12

New member
חחחח הרגת

האפשרות השנייה לא רלוונטית כי אסור לבוא ככה לעבודה, ובכל מקרה אין מצב שהייתי עושה את זה.
האפשרות הראשונה אולי, לא נראה לי שיהיה לי אומץ

תעשי מה שהרוב עושות גם ככה בלי לשים לב

סירוק השיער עם היד וסידורו מאחורי האוזן הידוע לשמצה ביחד עם נפנוף השיער עם היד (תראה יש לי שיער מבריק, זה מראה על גנים בריאים שיספקו כל אמא פולניה). כאשר יש חילופי מבטים (כמו חילופי אש), תנסי להפנות עוד מבט אליו אחרי כל מבט שהוא "יורה" אליך.

מזעזע

שאת/ה חושב שרק אם היא תהיה סקסית ומפתה הוא ישים לב אליה.
מאוד לא התחברתי לדרך הזולה הזאת להתחיל משהו. אני לא יודעת אם את מחפשת משהו רציני או לא, אבל אני חושבת שכדי להביע עניין ולגשש בצורה שתכבד אותך כדאי לך ליזום איזו שיחה קלה בהפסקת צהריים או משהו כזה. לא לכפות את עצמך ולהיכנס לסיטואציות מאולצות, אלא לנסות לפתח שיחה, אולי להציע קפה ולפטפט קצת..
מעבר לזה אני תמיד דוגלת בגישה של ישירות, שמתי לב שבחורים מאוד נמשכים לזה.
אני יודעת, דרושה מידת מה של אומץ אבל לדעתי אחרי קצת זמן של דיבורים בין לבין שווה לגשת לבחור ולהגיד לו משהו בסגנון שזה קצת מביך אבל האם ירצה לצאת פעם אחרי העבודה מתישהו וזה ממש סבבה אם פחות מתאים כדי שדברים לא יהיו מביכים ביניכם בעבודה.
&nbsp
חוץ מזה קשה לומר בוודאות מהתיאור שלך האם הוא מעניק לך איזשהו יחס אחר או שהוא חביב באופן כללי. לפי דעתי הכי חשוב שאת תיזמי יותר כרגע, זה לווא דווקא חייב להיות מביך או לא במקום. בהצלחה!
&nbsp

ומה לגבי...

נגיעה קלה על הכתף כשאת אומרת לו "היי, מה עניינים"? או איזו נגיעה מרפרפת על היד שלו, תוך כדי שאת נקרעת מצחוק מהבדיחות שלו?
אני כן חושבת שמגע קל משדר- קלוט אותי, אני בעניין. ועם זאת זה מגע ממש קל, שלא מוציא אותך יותר מדי מתלהבת או פגועה אם לא הראה סימן בחזרה. את בודקת את השטח. גברים עושים את זה כל הזמן !

למעלה