צריכה עצה

צריכה עצה

הי :)

קצת עלי, אני בת 28 וקוראת סמויה

יש לי נטייה לאהוב מאוד חיבוקים ונשיקות, וזה מכשיל אותי *כנראה*. נגיד הבחור האחרון איתו יצאתי, יצא שכבר בהתחלה הייתה קירבה כזאת גופנית. אחרי כמה דייטים נעלם, וזה אחרי שהסתמסנו
וכתבנו אחד לשני שהולך ממש טוב. חוצמזה, יש לי נטייה לחפש את הבחור. לא לחכות עד שהוא יתקשר/יסמס אלא ליזום בעצמי. אני יודעת שזה פחות טוב, אבל קשה לי לשנות דפוסים. זה קורה לכם גם?

ובלי קשר, או שכן, רזיתי איזה 41 קילו. יוצא שאני מתחילה די מאוחר את כל הקטע הזה, ואולי אני פשוט עוברת עכשיו את מה שהייתי אמורה כבר לחוות. מה שכן, יש הרבה יותר תחושת ערך עצמי
עכשיו, ונראה לי שזה טוב

ivgy1980

New member
גם לי יש נטייה כזו. בואי ביחד!

אבל את שוקלת מעל 60, נכון?

שלום

טוב שרזית, יותר בריא להיות רזה. השתדלי ליצור את המגע שלך באנשים בגלל אהבה וכמחוות אהבה או חיבה. אם המגע יבוא בגלל רגש, הוא יהיה יותר יפה ונעים גם לך וגם לחברים, והקשר יתפתח לאט ובעדינות ולא ייהרס. אם הבחור חשוב לך, צרי אתו קשר ושוחחי אתו בנחמדות ובעדינות ואל תעיקי עליו. אולי אז יחזור אליך. אפשר להתחיל מידידות ולהפוך לאט לחברים.

אתה צודק. אבל לפעמים קשה לי לחכות עד למגע

ומה יש לכם בנים עם מגע.. למה אי אפשר את זה בלי שלא תראו בעיניים יותר?

תשובה

לא הבנתי את ההערה על בנים, אבל אם שני החברים נהנים מהמגע אין בזה רע. צריך להרגיש אם האחר נהנה, ואם נרתע ולא נהנה עוזבים.

juggernaut

New member
מה מה מה.

מה פחות טוב?
זאת סטיגמה מטופשת
את יכולה לחפש את הבחור, את יכולה לסמס ואת יכולה לגעת
בחור רציני לא יחשוב שמה שאת עושה זה פסול
בכלל לא
אני מכיר את הסיטואציה הזאת מקרוב, הייתה לי מישהי שהייתה יותר יוזמת וזה עשה רק טוב, כי נפגשנו הרבה והתקרבנו המון ובסופו של דבר נהיינו יחד לתקופה דיי ארוכה.

אז אל תשתני, תמשיכי את מה שעושה לך טוב ומרגיש לך נכון.
כי בתכלס, זה הכי חשוב

קודם כל, ברכותיי על השינוי שעשית בחייך. זה בהחלט מביא איתו תוצאות ושינויים בפן האישי .

פתאום את בחורה עם בטחון, את יותר אסרטיבית, יותר יוזמת יותר פורחת.

דבר שני, ברוך בואך אל הפורום
וגם על שאינך עוד סמוייה.

אני רואה את הדברים שכתבת כחיוביים, אך הם צריכים לבוא עם סוג של שליטה .

מה זה אומר..?

שאת בחורה פיזית, וזה נהדר, אבל את צריכה לדעת היכן לבטא את התכונה הזו והיכן לא ...

הנטיה הטבעית שבך למגע, יכולה גם לפגוע בך כי מה לעשות, יש בחורים שיקחו את זה למקומות לא נכונים.

אני אישית לא אוהבת מגע בדייט ראשון, לא ממניעים של מוסר או חינוך הצד השני או מסרים, אלא כי אני פשוט כזו,

אם את כן אוהבת, את צריכה לוודא שמי שאיתך, יידע להעריך את זה ולקחת את זה לכיוון הנכון.

אני גם לא מאלה שמחכות שהבחור ייצור קשר אחרי דייטים, אני תמיד אוהבת לבטא מה אני חושבת \ מרגישה ומי שאיתי יצטרך

להתמודד עם זה
זה הכי פשוט והכי נכון .

את בהחלט עוברת עכשיו דברים שיכול להיות שכבר "על הנייר", היית אמורה לעבור, אבל אין באמת חוקים לזה, אז פשוט תהני מהתקופה הזו

עם זאת, שלבי את זה שאת בת 28, כלומר יש בך גם בגרות לדעת לנווט נכון את כל זה, ולא להניח לדברים להסחף, כמו שעושים בגילאים צעירים.

למעלה