צריכה עצה...

smily12345

New member
צריכה עצה...

אני גרה עם בן זוגי כשנתיים ואני רוצה לפרק את החבילה.
הסיבה העיקרית לכך שגיליתי שהוא מתכתב שיחות אירוטיות עם כמה בנות, חלקן אקסיות שלו. הוא התנצל והתחרט ואני מנסה להמשיך הלאה כבר הרבה מאוד זמן אבל פשוט לא מצליחה לשכוח את זה, אני לא סומכת עליו ואיבדתי את כל האמון בו..
הבעיה שאנו גרים יחד וחוזה השכירות התחדש לא מזמן כך שיש זמן עד שייגמר, וכשאני אומרת לבן זוגי שאני רוצה שניפרד וכל אחד ימצא לו דירה בנפרד הוא אומר שהוא לא מוכן כי הוא אוהב אותי ורוצה להישאר בדירה שבה אנו גרים, כך שמבחינתו הוא לא מוכן לעזוב ואני מרגישה כמו ״בת ערובה״.. אני מתלבטת אם להתחיל לחפש דירה חדשה בשבילי כי אני חוששת שהוא לא יהיה מוכן לעזוב את הדירה המשותפת שבה אנו גרים ואז אאלץ לשלם שכר דירה כפול... אני מרגישה חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות.. אני מבקשת ממנו לעזוב לפניי אבל הוא לא מוכן.. מה לעשות? אני רוצה להמשיך כבר הלאה ולהיות בדירה משלי ולהתחיל מחדש... בלעדיו...

קארניו

New member
חמודה, את בת ערובה שלך ולא שלו

כשתרצי באמת לעזוב ותפסיקי לספר את סיפורי סירובו לעזוב את הדירה רק אז תקומי , תארזי את חפצייך ותעופי מהדירה שאותה את חולקת איתו .

Another Girl

New member

seeyou

New member
אם את באמת רוצה להמשיך כבר הלאה

דבר ראשון

1-יעוץ עם עו"ד

2=תעברי כבר בלי דיחוי ובלי היתחשות על כסף
0 כסף בא - כסף הולך כאשר החיים רק הולכים

יוסי

lital10000

New member

תגובה מצויינת. אני רק אוסיף שאולי תעברי לבית הוריך בתור התחלה, אם זה מסתדר לך, כדי לחשוב על צעדייך הבאים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הבנתי את החשבון. זאת בכלל שאלה כלכלית.

אם את יוצאת מהדירה, את ממשיכה לשלם על החוזה הקיים (חצי, אני מניח) וגם צריכה לשלם על דירה אחרת. זה ברור.

אבל אם את נשארת, הוא ישלם חצי משכה"ד, ואת לא צריכה לשלם יותר.

נניח שהדירה עולה 4,000 ש"ח. כל אחד משלם כיום 2,000. אבל מישהו יעזוב וימשיך לשלם 2,000 בלי לקבל תמורה. והשאלה היא מי הפראייר שישלם 2,000 שקל סתם.

הצעתי היא כדלקמן: בהנחה כאמור ששכר הדירה הוא 4,000 ש"ח. תחליטו שהנשאר משלם 3/4 שכ"ד (3,000 ש"ח) והיוצא משלם 1,0001.4 שכ"ד (1,000 ש"ח) בלבד. למה זה נכון וצודק? כי ככה כל אחד "מבזבז" 1,000 ש"ח. זה שנשאר בדירה משלם 2,000 שממילא היה משלם, פלוס "קנס" של 1,000, יחד 3,000, ואילו היוצא משלם בדיוק אותו קנס: 1,000 ש"ח, והוא/את יכול לשכור מקום אחר באותם 2,000 ש"ח (עם שותף, כמובן).

1,000 ש"ח לחודש הוא מחיר הפרידה, שווה בשווה לשניכם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כן

חברי את כל ההכנסות
חלקי ב 1.17
מהתוצאה הפחיתי את המקדמות ששילמת השנה.
קחי עט ביד אחת
פנקס צ'קים ביד השניה
כתבי את הסכום במשבצת המתאימה
חתמי בצד שמאל למטה
שלחי בדואר
(אם את צריכה עזרה בנושא שליחה בדואר, אשמח לעזור)

קארניו

New member
ונניח שבחוזה יש להם אפשרות יציאה תמורת

מציאת דייר חלופי או כל הסכם אחר עליו הסכימו עם בעל הדירה . לפני שהיא תמהר לשלם קנס
או סכום מיותר וכפול , עדיף שתעיין היטב בחוזה ורצוי שעו"ד יעיף גם הוא מבט עליו .

סטנגה Joe

New member
מה הבעיה?

מה עדיף לך? לקבל קצת על הראש מהקטע הכלכלי והמעבר או להשאר בת ערובה?
תעשי את החשבון הפשוט הזה וקבלי החלטה.

nirity1

New member
תתחילי להיות דיירת גרועה

תביאי בחורים, תעשי באלגנים ויאלה מלחמה...

למעלה