צריכה עצה:/

נועה1984

New member
צריכה עצה:/

סליחה מראש על החפירה אבל אני פשוט בבאסה רצינית!!
צבע השיער הטבעי שלי הוא שטני. כל השנים הייתי עושה גוונים בלונדיניים דקים מאוד, התוצאה הייתה יפה, אבל משהו בי רצה בלונד! לפני שנתיים הלכתי לספר שצבע לי את כל השיער לבלונד. הייתי בלונדינית במשך שנתיים.. ביום שישי האחרון הלכתי לספר וביקשתי להכהות מעט את השיער, דיברתי איתו על ירידה בגוון אחד, לא התכוונתי למשהו מאו דמשמעותי, רק להכהות קצת, הוא הראה לי את הגוון בקטלוג ואמר שזה יהיה עדיין "בלונד", לאחר הורדת הצבע (לדעתי אגב הוא היהי ותר מידיי זמן על הראש) התקבל צבע חום ממש... מאוד לא אהבתי ולא הסתרתי את התגובה.. השאלה מה ניתן לעשות עכשיו? הלכתי אליו וביקשתי תיקון הוא אמר, שלא ניתן בשלב זה לעשות דבר ולא ניתן להבהיר כהה עם צבע בהיר ("אין חזרה אחורה", אפשר רק מכהה לבהיר..לדבריו) .. הוא ראה שאני מאוד מאוכזבת ואמר שנראה מה אפשר לעשות, לחפוף שבועיים (שזה אמור להוריד את הצבע ולהוציא את הגוונים הבלונדיניים מלמטה) ואז לבוא אליו.. מיישהו יכול לעזור? כי בנתיים אני חופפת והצבע ממש לא יורד ואין שום זכר לגוונים הבלונדינים שהיו למטה או בכלל לבלונד ואני מאוד מתחרטת על זה ורוצה לחזור לצבע בהיר יותר לפחות לצבע דבש, מה אפשר לעשות? מה לבקש? אני לא רוצה ליפול שוב בפח ("שטיפה"...או דברים כאלו) אני רוצה לחזור לצבע בהיר יותר... תודה

SUNN

New member
לא מכירה את סוג הצבע, אבל..

חפפי שיערך פעמיים ביום, בוקר וערב, וחשפי אותו לאור (אך לא לשמש מסוכנת ולא בריאה).

למעלה