צריכה עצה..

צריכה עצה..

היי לחברי הפורום,

אני חדשה כאן, ואני צריכה את עצתכם המשכילה- והיא בנושא זוגיות כמובן..

בקיצור נמרץ יצאתי עם בחור חודש אחרי שהחליט ש"הוא לא רואה את זה קורה לתווך הארוך.."
החלטתי שאני לא מוותרת ומשיגה אותו חזרה.
הבעיה היא שכשנפגשנו אחרי שראינו סרט, והתאפקנו נורא יפה.. זה גלש לסקס כל הלילה.

הוא היה חמוד, מפנק, מתחשב, חלומה של כל בחורה.
לרגע חשבתי- הנה הוא רוצה חזרה.אבל יכול להיות שהוא מתנהג כך לכל אחת??

אבל כשהוא הוריד אותי בבית (עם האוטו) אמרתי לו שהיה אחלה וכיף והוא ביאס אותי לגמרה שאמר:
"היה משחרר.. צריך לעשות את זה שוב.."

סוג של צחקתי, אמרתי לו שזה מורכב, ושנדבר.

לשם הפרוטוקול באחת הפעמים שדיברנו לפני שנפגשננו.. אמרתי לו שאני מתגעגעת..
בערב שנפגשנו הוא היה ציני ואמר (באמת בנחמדות) : "ואת רצית שנהיה ידידים.."

איך אני אמורה לפרש את כל הדבר הזה? האם כסטוץ' נחמד?או כדרך שלו שנחזור והוא פשוט לא יודע איך?

ואולי אני פשוט ארמוז לו שאני רוצה שנחזור.. אבל איך עושים את זה?

חג שמח, ותודה - אשמח לתשובות..

נסיה 5

New member

לדעתי הוא רצה סטוץ וזהו
אך עם זאת
נראה שהוא כן רוצה יותר בקשר ובכל מקרה אני חושבת שהפתרון פה הוא:
דיבור פתוח וגלוי.

בצורה יפה ומכובדת.
את תבואי ושאלי אותו מה הוא רוצה באמת ממך בזוגיות עכשו והלאה
ואת תשתפי אותו גם כן ב-מה את רוצה ממנו ובזוגיות והלאה.
ולפי השיחה הזאת שניכם תראו לאן פניכם מועדות....
ועוד משהו אם את בחורה שרוצה אהבה, כבוד, בילויים וקשר לטווח ארוך, אחד שמחפש רק סטוצים בלבד, איתו לא תוכלי למצוא שום דבר משותף, חשוב למצוא דברים משותפים בשאיפות, מעשים, דיבורים ובחיים של שניכם.

לנו הבנות יש מכה קשה כל מילה ומעשה שהם עושים מתחילים לנתח את הכל כמו איזה רש"י

ולכן הבנתי מפגישות של חד פעמיים שצריך לדבר ת'כלס.
ולא להסתובב כל הזמן במעגלים...

מאחלת לך בחירה טובה חכמה ושלמה ושתמצאי באמת את האחת המתאים לך באמת!

תזהרי, את נשאבת אל תוך החלום שלך,

את מתחילה בלופ של שכנוע עצמי חזק.
קשה לי לייעץ לבחורה מאוהבת משהו אחר ממה שהיא רואה אבל אין ברירה. את חייבת לנסות להתחיל לראות את הדברים כמו שהם כשאת איתו היום בקשר פיזי-ממשי במיטה.

אל תתעקשי עליו ואל תביני משהו אחר ממה שקורה ביניכם, ביחוד כשהוא גלוי ואומר לך את הדברים ישירות: "היה משחרר, צריך לעשות את זה שוב".
גבר שרוצה אותך רומנטית לא יגיד לך אף פעם ש"היה משחרר". הוא יחפש אותך מבלי שתגידי כלום. יאמר לך את הדברים בשיא העדינות. יהיו משחקי חיזור.
הדברים לא תמיד יהיו ברורים ובטח לא מגיעים למיטה מהר כברירת מחדל.
הבחור הזה סתם משחק איתך, יכול להיות שהוא לא באמת מניאק אבל הוא מרגיש שאת רוצה יותר וכרגע נוח לו עם זה.

אל תתעקשי על גבר שלא מאוהב בך. את מתפשרת כאן וחבל.
את צריכה להתחיל להגיד לעצמך שאת רוצה גבר שיוריד לך את הירח כשאתם יחד.
ותפסיקי את היזיזות הזו.
(זה מה שהייתי מייעצת לחברה הכי טובה שלי !!)

"החלום" הוא לגרום לו ..

החלום הוא לגרום לו להתאהב בי מחדש.. או איזו שטות כזאתי.
אבל אתן בהחלט צודקות בנות מנתחות יותר מידי דברים, וזה בהחלט נחמד לו שיש מישהי
שרוצה ליפול לרגליו, עד שתבוא מישהי אמיתית ורצינית.

כנראה שקשה לגרום למישהו להתאהב בך בעיקר כשזה מבוסס
על קשר טלפוני מבלי חברים\ סביבה משותפת.

השאלה היא מהו הצעד הבא, האם לסגור את זה בקטע מצידי שהיה נחמד באותו יום אבל
לא נראה לי שאני רוצה להמשיך את הקשר איתו, ורק לקחת את העגילים שנשכחו (באמת!!) על השידה שלו..

כי הרי מכל מקום הוא לא רוצה משהו אמיתי איתי, ולפחות אני יוצאת פה גדולה..
"תראה היה סקס וכיף איתך וזה.. אבל זה לא בשבילי.."

אל תגידי לו כלום.

הוא יודע שתצרי קשר חזרה, ביחוד ששכחת אצלו את העגילים.
אל תגרמי לגבר להתאהב בך, כי או שיש את זה או שאין את זה. הוא צריך להתרגש ממך לבד, בלי עזרים חיצוניים כאלו שיהיו.
אחרת, הוא כל הזמן ישאל את עצמו אם וכמה הוא אוהב אותך.
גבר מאוהב לא שואל את עצמו כל כך הרבה שאלות, הוא מרגיש את זה לבד. את מעוררת אצלו משהו מאוד חזק (כן, למרות שעבר רק חודש, הוא היה אמור להבין איזה כיוון של קשר הוא רוצה איתך).
וכאן אחרי חודש כבר הגעתם לסקס.
אז נכון, אני לא אומרת שחובה שאחרי חודש הוא יבחן את ה"רגשות" שלו, כי כל גבר וכל דינמיקה - שונים לחלוטין.
אבל כאן הוא לא מתבייש מולך, הוא לא נבוך מהנוכחות שלך עד לכדי כך שהוא מרחיק ומדגיש אחרי סקס איתך ש"היה משחרר..".
בוא'נה, אני לא מכירה אותך והמשפט הזה לא יוצא לי מהראש. זה נורא מעליב.

הצעד הבא הוא כאמור לא לומר לו כלום על אותו ערב, תנסי לסמס לו מתי יוכל להפגש איתך על הדרך להקפיץ לך את העגילים.
אבל בשום פנים ואופן את לא נכנסת אליו הביתה, כי אחרי שתי דקות את תמצאי את עצמך שוב במיטה איתו.
בלי שיחות לא נגמרות ובלי פלירטוטים נמשכים.

אם הוא ישאל- תעני לו שהוא מוצא חן בעינייך אבל מורגש לך שמבחינתו זה לא רציני.
אם הוא באמת רוצה קשר רציני - הוא כבר יבהיר בנקודה הזו מה הוא רוצה ממך.

אז בעצם..

(ואווו את טובה..!)
המשפט באמת מעליב.. אחרי שכל הלילה הוא היה מקסים.

חשוב לי לציין שיצאנו חודש והוא אמר שהוא לא רוצה איתי קשר, אבל אני האמנתי בלהשיג את מה שאני רוצה.
ושהוא יחזור אליי. אז המשכתי ליצור איתו קשר.. הטעות הייתה לזרום איתו לסקס, מצד שני אולי עכשיו אני מגלה שמעבר לסקס, ואולי למחוות יפות שהוא עושה (שמסתבר שהוא עושה את זה לכל הידידות שלו..) השיחות איתו לא כאלה מעניינות.. ולחפרנית שכמוני זה מאוד חשוב. וגם אולי זה מה שאני מספרת לעצמי עכשיו- שזה גם בסדר, נראה לי..

את בעצם מציעה לנתק את הקשר? ובעוד כמה ימים שיתאים מבחינת לו"ז לסמס לו שיקפיץ לי את העגילים באזור ביינים (אנחנו גרים די רחוק זה מזה..) לא להגיד יותר מידי- לסגור את הבאסטה בשתיקה- ולבכות לכרית עד שזה יעבור?

למה לבכות לכרית? יש את הפורום,

מצד אחר, למה באמת לבכות אם אני חוסכת לך זרם דמעות חזק יותר אחרי שתהיי טבועה באהבה אליו כשהוא יאמר לך שלום?

"חפרנית" שכמותך צריכה גבר שאוהב מאוד להקשיב, יש כאלה כמו שקיים היום הכל מהכל.
תראי מה זה, הוא אפילו לא מעניין אותך, אז בשביל מה?
כי הוא חתיך?! כי הוא לוחץ על הכפתורים הנכונים במיטה ומדליק אותך?!
תאמיני לי, עם גבר שתאהבי באמת, יעופו לך כל הכפתורים מהלוח בקרה. תני זמן לזמן.

עכשיו מה שאת צריכה לעשות זה לחשוב ככה:

"אני ילדה גדולה, עשיתי סקס כי בא לי. הבחור היה חתיך, ראיתי לכמה שעות כוכבים. לא בא לו יותר מזה? סבבה, זרמתי. עכשיו הלאה".

בעוד שבוע כשתהי רגועה יותר, סמסי לו שתיפגשו באיזו פלאפליה/פיצוציה כדי שיקפיץ לך את העגילים או שישאיר אותם מתחת לשטיח מחוץ לבית שלו וכבר תבואי עם חברה לאסוף.
כשתפגשי אותו תגידי תודה וביי.
אם הוא רוצה אותך ליותר מזה, שיתקשר. את לא מתקשרת.
תרגישי את ה"שיחרור" שהוא הצהיר בפנייך.
(יווווואווו, זה עוד תקוע לי בראש!!!!!!).

זה נכון..

(וסלחנו לך על הבולד :) )

לפעמים מאוד קל להיאחז במה שכבר יש ולסבול טיפה מאשר להמשיך ולחכות.
(בפרט שכל החברות הטובות שלי עם טבעת או בדרך לטבעת על האצבע, ומשפטים כמו: יאללה שיהיה לך חבר שתוכלו ללכת לכך וכך.. או את צריכה חבר עם רכב וכד'. הם משפטים שגורים בפי בני המשפחה שלי.. - הם בטח חושבים שזה מצחיק\ מעודד כשכל מה שאני רואה זה הם תופסים את הבחורה חסרת תועלת בלי מישהו.. )

אבל באמת כל מה שאני צריכה לעשות זה באמת לחכות שבוע (והמזל הוא שאני נאלצת לחכות שבוע כי לא אהיה באזור שלו) ולבעוט בו באלגנטיות.

אגב, היית צריכה לפגוש את הבחור הקודם שיצאתי איתו, הבחור הזה ממש ממתק לידו.

תודה לך!!

Disappointed1

New member
הי רקדנית

כתבתי לך משהו אבל זה לא קפץ, וזה קשור במה שאת חושבת שהצעירות מיניות שאם לוחצים להם על כפתורים נכונים...

אז אכתוב לך גם כאן את מה שכתבתי לך, כי זה קשור לאור מה שכתבת:

אפשר להגיד על אישה שלא לקחה גבר עשיר ודוגמן כי היא לא מעריכה את עצמה מספיק. אפשר להגיד על גבר שלא לקח עשירה ודוגמנית שהוא לא מעריך את עצמו והתפשר על מבוגרת מכוערת.
הרי בסופו של דבר גבר חזק ובריא לוקח את העצמאית ביותר, כנ"ל אישה, שאז תחושת הערך העצמי גבוהה שכמה שבת/בן הזוג שלך עצמאי הוא ימשיך לאהוב אותך.

אבל, רוב הנשים לא לוקחים את האביר על הסוס הלבן המושלם, ורוב הגברים לא לוקחים את הדוגמנית בת ה 15 היחידה של משפחת אונאסיס.
האם זה בגלל שגברים ונשים לא מעריכים את עצמם מספיק להרגיש שהם ראויים לזה ויורד להם הבטחון מול האביר על הסוס הלבן ומול הנערה המיליונרית היורשת היחידה ?
אולי, כנראה שכן.

כולנו מתפשרים, אם לא נתפשר נמצא את עצמנו עריריים, ונשים בגיל 40 יתחילו להיכנס ללחץ שהזמן חולף והביציות עומדות להסתיים.

בתכלס, יש היגיון להערכה עצמית נמוכה. בסופו של דבר, האישה מוכרת משאב שהגברים שונים במחירים שהם מוכנים להציע עבורו. גם הגבר מוכר משאבים שלנשים יש משאב שאוזל להן עם עליית הגיל והוא המחיר שהן משלמות עבור המשאבים של הגבר.

את מזכירה הרבה את קלות דעתן של הצעירות בנתינת סקס, ואומרת שמי שיכולה להבין גבר זו אישה מבוגרת. לגבר יש אימא שיכולה מאוד להבין אותו, ולשיטתך הוא מחפש בגיל צעיר את השעשוע, ובגיל מבוגר מבין שהוא צריך את התמיכה הרגשית.
אבל, כל אדם זקוק לתמיכה רגשית ולחיבה רגשית. יותר מהנשים, הגבר זקוק לזה יותר כי נפשו רכה יותר ותלותית הרבה יותר מאשר נשים אלמנות שבוחרות להישאר עם הספייס שלהן כי הן עצמאיות מעצם טבען ככל שגילן מתקדם יותר.
גבר נשאר תלוי גם בגיל מבוגר והצורך שלו להשתייך לבחורה דווקא עולה עם גילו המתקדם.

נשים בגיל צעיר רגישות יותר מאשר כשהן בגיל מבוגר יותר. בגיל צעיר הן זקוקות לתשומת לב ותלותיות יותר. בגיל ילדות הן מתרפקות על כל המבוגרים והמבוגרות וזקוקות לחום. בגיל נעורים, הן מבדילות בין בנים לבנות, והצורך הרגשי שלהן הוא חזק הרבה יותר מאשר נשים מבוגרות. המיניות שלהן איננה באמת חזקה, והן רק מגלות את גופן ואת כוחו על האנשים. אבל, הן רגישות יותר, פגיעות יותר, טובות לב יותר, ובאמת שמגיעה להן אהבה כנה וכסף ולא אדם שהן ירגישו פגועות ממנו. זו גם הסיבה שמהטבע שלהן הן מעדיפות מבוגרים כי בני גילן בדרך כלל מנצלים אותן מינית לסטוץ ואז הן נפגעות מזה מאוד, והפגיעה שלהן היא אמיתית כי הן רכות מאוד (לב רך).
מהצד השני, יש גברים מבוגרים, גם הם בליבם רכים ופגיעים, והם לא מחפשים סקס כי הם אוננו במשך שנים, יצאו עם בחורות ומכירים את החיים והאנשים, אז הם יודעים לרחם ולהתייחס כבוד לצעירות.
כשאת רושמת (חושבת) למישהי אחרת בפורום שהצעירה נשארת בקשר עם גבר רק בגלל שהוא יודע ללחוץ לה על הכפתורים הנכונים במיטה, זה לא אומר מאומה על מידת המיניות של הצעירה. זה לא אומר שיש לה חשק מיני יותר מהמבוגרות (כי למבוגרות יש הרבה יותר חשק מיני והמבוגרות עושות הרבה יותר סקס לשם הסקס והתאווה המינית). המדיה, מאוד תאהב את האימרה לפיה הצעירות בעלות תאווה מינית. הייתי צעיר, והיו לי בגילאי הטיפש עשרה בנות בכיתה שהיינו עושים סקס, ובוודאי שהאיברים פועלים זה רק מצביע על בריאות האיברים (שיהיו בריאים), אבל מה עם הרגש ? הרגש הוא חזק יותר כשאת צעירה, ואת מעניקה כדי לרצות, מתוך תמימות לקבל משהו קטן, ולמעשה את מעריכה את עצמך בפחות כי כביכול את נותנת סקס רק בשביל ההנאה שלך (שהיא נמוכה יותר מאשר ההנאה שתהיה לך בגיל מבוגר).
ואולם, מהרגע שתרצי שהיא תעריך את עצמה ביותר, אז למעשה אומרת לה לסחור בגופה במילים אחרות. אבל, כיוון שהן רגשיות אז הן לא חושבות על למסחר את עצמן, אז זה נראה לעולם כאילו יש לה הערכה עצמית נמוכה. בדיוק מהסיבה הזאת, קיימת ביקורת על הפמניזם שאומרת שהן לא יודעות מה הן רוצות.

כך שגבר לא מוצא את המיניות של הצעירה (הוא יכול להביא ביד או ללכת לזונה או ללכת לבחורה מבוגרת ולדמיין צעירה), אלא יודע שהצעירה הזאת היא רגשית ומספקת לו תמיכה רגשית גם אם זה נראה שהיא לא מבינה אותו. גברים שיוצאים עם צעירה אינם אגואיסטים, כי הם לא מחפשים צעצוע מיני מפני שצעירה מעצם טבעה כולה רגש ולכן לא יכולה להיות צעצוע מיני אלא תומכת רגשית. גם אם זה נראה שאין לה ניסיון חיים כדי לתמוך ולייעץ לו, לפעמים נתמך רגשית לא צריך עצות אלא צריך אדם שאפשר לסמוך שיישאר כזה שנותן תחושה שנעים לשוחח איתו והוא רך בשיחה, מקבל ואוהב אותך. הסקס בין המבוגר לצעירה מודגש במדיה כפופוליזם, ואז ההשפעה שלה היא כזאת שבשלב משיכה רואים גברים נשואים שעיניהם פוזלות לכיוון של צעירות ורואים נשים נשואות שמפחדות שעיניהם של הגבר שלהם ייפזלו לצעירות. אבל בתכלס, הקשר בין מבוגר לצעירה לא מבוסס מינית אלא מבוסס רגשית, ולכן אין מסחר איתן. ואני לא מתכוון לתומך כלכלי, אלא לקשר רומנטי בין מבוגר לצעירה שלא נשען על תמיכה וטובות הנאה כספיות שהיא מקבלת בתמורה לסקס, אלא מדבר על אהבה נטו בין מבוגר לצעירה.

מה שכן, הוא שלפעמים בזוגיות של מבוגר וצעירה שהיתה מבוססת על משאב כלכלי של הגבר שהצעירה היתה מקבלת בתמורה לסקס, קיים סיכון שהבחורה תגדל ותלך לגבר אחר עם משאבים כלכליים טובים יותר, וזה קורה כי המיניות שלה עלתה וכיוון שכך גם מוכרת את עצמה ביותר וממהרת לספק לעצמה את הסקס שהיא פתאום זקוקה לו כמבוגרת וגם את הכסף שהיא רוצה בתמורה לכך שהיא כביכול נותנת. היא פתאום מגלה בגיל מבוגר שהיא מנהלת משא ומתן מתוחכמת, והעולם רואה בה כמעין נחש שהרג את הילדה התמימה שהיתה זקוקה לרגש, ומדבר מגרונה כאישה מבוגרת שצריכה מאוד סקס פתאום בגיל מבוגר, אבל גם מבינה שאפשר לתמחר אותו ומנסה לתמחר אותו ביוקר ובאיומים שמסתכלים עליה (מטרידים אותה, אם אין לך דירה כמו שלי יש דירה אז לא אצא איתך וכיוצא בזה).

אגב, השרשור שפתחתי בכלל לא נוגע למגע מיני בין מבוגר לצעירה, אלא נוגע לקשר רגשי של מבוגר לצעירה שבה יש רק ליטופים, אלא ששלחה במסר גולשת שכתבה לי שלכולם לא נראה שיכול להיווצר קשר ידידותי כזה כי לכולם נראה שהגברים מחפשים סקס, וליטופים זה שלב ביניים. תשימי לב, שאישה מבוגרת רואה בליטופים שלב ביניים לסקס, ואילו צעירה לא, זו עוד הוכחה שצעירה רגישה יותר ואמיתית יותר ברגש שלה ואילו המבוגרת מינית יותר עם צורך אמיתי בסקס.

איזה חלק ממניאק לא הבנתי

הוא היה כנה איתה מההתחלה היא זו שיזמה הכל אם יש פה מניאק...

הרשו לי להיות סניגורו של השטן

"היה משחרר, צריך לעשות את זה שוב" - בעיניי, זו בדיחה מטופשת, אבל לא יותר מזה. אין בכך, לדעתי,
כדי לרמוז שהאיש רואה בך סטוץ בלבד. נשמע יותר כמו ניסיון להרשים ב'חוכמתו' הרבה, וקרה בדיוק ההיפך...
יכול להיות שבעיניו את לא יותר מסטוץ. אבל בכל מקרה, גם אם הכוונות שלו לא היות רעות -
מכל הדברים שכתבת, למרות ההתלהבות הראשונה, נשמע לי שדי עבר לך ממנו...
את מצד אחד בוחנת אפשרות לחזור אליו, ומצד שני - כועסת, מתכננת איך להיפרד ממנו...

לא נשמע לי שיש כאן שאלה בכלל. נשמע לי שהוא הרגיז אותך, הוא לא עמד בציפיות שלך (מבחינת התנהגות) -
אז למה לך לחזור אליו? על מה בעצם את מבססת את רצונך לחזור אליו?
מה השתנה?

לבלוליק

New member
כשהוא לא מעוניין- אז הוא לא מעוניין.

באופן כללי אני מאמינה
שבזוגיות בריאה עדיף שהגבר יאהב קצת יותר
את האישה מאשר היא אותו.
הבחור ממש הביע את עצמו בכל מיני דרכים,
עדיף לך פשוט לחתוך.
וגם אין שום דבר רע בלהיות לבד. תהני מזה.
בהצלחה!

Megie

New member
היי

קודם כל אני מסכימה עם 'רקדנית דבקה' ואת צריכה להיות זעירה, ורחוקה מהרצון של לגרום לגבר להתאהב בך..אם זה זה-זה פשוט קורה..מבלי מטרה "לכבוש את ליבו" חוץ מזה, יצאתם תקופה והוא החליט שהוא לא רואה את זה ממשיך..מפה עדיף להשים נקודה..ייתכן שהוא בשלב של לחפש קשר שיוביל לעתיד משותף..לא בהכרח ראה איתך עתיד, אבל כן ראה המשך לאינטימיות..ולא בהכרח בהגדרה של "סטוצים".. אני לא חושבת שיש סיבה לפרש את הכוונות מאחורי המילים, יכול להיות שכמו שגל אמר-הוא בסה"כ התבדח, ויכול להיות שזה סוג של אמת בתוך הצחוק..
בשורה התחתונה תזכרי-הוא סיים את זה בטענה שהוא לא רואה לזה עתיד.. חבל בשבילך להאמין שיכול להיות אחרת, עדיף לך להמשיך הלאה ולבנות משהו עם מישהו ראוי..ואם הוא באמת באמת ישנה את דעתו-הוא ידע להגיד לך את זה מבלי לרמוז/להתבדח.

וחוץ מזה, שלא תחשבי לבכות לכרית..יש לך אותנו לא?!

נחמד לו איתך, לא יותר.

את מחפשת במילים שלו, בחיוכים שלו, אישור למה שאת הכי רוצה.
הוא היה הוגן איתך, ואמר לך שהוא לא רואה לזה המשך.. אבל את בחרת להיות הידידה.
אם יש לך רגשות כלפיו ולו אין, אם הרצון שלך זה להיות יותר מידידה, אז חבל עלייך.

יש לך שתי אפשרויות.. או להגיד לו מה יושב לך על הלב ולקחת סיכון שאת תשמעי את מה
שאת הכי לא רוצה לשמוע, או פשוט לתפוס מרחק, לפני שאת נכנסת למערבולת שיהיה לך
קשה מאד לצאת ממנה.

בהצלחה

(אני מקווה שזה נכנס לשרשור הנכון...)

לקחתי יומיים חופש והייתי בטיול מפנק בצפון עם חברים.. עזבו את זה שהיו שם הרבה זוגות שהוציאו לכולנו את העיינים,
אבל איפשהו כשחשבתי עליו, אני באמת משלה את עצמי.

מה שבאמת השתנה הוא שעכשיו אני כועסת עליו אז "יותר קל" לי לוותר על כל הסיפור..
אבל זה נכון אני באמת רוצה אותו והחלטתי שכניפגש לקחת את העגילים שלי אולי אספר לו על ליבי. אבל אולי בעוד שבועיים שזה יקרה אז דווקא דברים ישתנו אצלי (אלמד לסתום את הפה ולא לספר לכל אחד מה אני באמת רוצה ממנו..)

הנקודה היא שאני מכירה מלא בנות שרצו גבר שהוא לא רצה אותן והן השיגו אותו בסופו של דבר.. אז אני יודעת שהדברים האלו הם ברי-קיימא, אני פשוט לא יודעת איך עושים את הדברים האלו.

גם חשבתי על זה שבסופו של דבר, אם אספר לו מה אני רוצה, סתם אטרוק את הדלת.. ולתת לדברים להיחתך סתם כך כי זה "כאילו קרה" אולי זו הדרך הכי טובה..

ועוד משהו מצחיק בהקשר..

ראינו סרט מפורסם עם שחקן מפורסם- שיש בו סצנה מאוד מוכרת מסתבר.
אבל אני לא זוכרת שמות של סרטים ובטח לא של שחקנים, ועם סאת רציתי להתלהב לכולם שאני יודעת מאיפה הסצנה המוכרת.
אבל כמובן ששכחתי.
כשסיסמתי לו באלגנטיות "מה שם הסרט והשחקן שמת בסוף.." הוא ענה לי מהו שם הסרט. מהו שם השחקן. והוסיף "תודה על העגילים הם הולמים אותי מאוד"

אין יותר מעצבן מזה שגבר משחק בך!!!! [אני לא טועה, נכון?]

למעלה