צריכה עצה :)

• פותח הנושא M146
  • פורסם בתאריך

M146

New member
צריכה עצה :)

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשתף אתכם במצב אליו נקלעתי לאחרונה.. מצטערת מראש על אורך המגילה, מקווה שתבינו היה קשה לי לקצר בדברים. אני סטודנטית בשנות ה-20 לחיי, לא מזמן יצאתי ממערכת יחסים די ארוכה (שנתיים) בגלל חוסר התלהבות ואדישות כלפי, הוא התייחס אלי כמובן מאליו. רצית לקום ולעזוב, אבל לא יכולתי - הייתי רגילה אליו מדי. הכרתי בחור שלומד איתי כמה קורסים (גדול ממני בשבע שנים) הוא היה חמוד והוא פלרטטן מטבעו, וכך יצא שאולי בגלל רמיזות שלי וזרימה מצידו, ישבנו ודיברנו שעתיים בחוץ - וממש התחברתי אליו. כמובן שלא קרה כלום, אבל הרגשתי שאנחנו ממש תאומי נפש - הדברים ההזויים ביותר שאני מכירה על עצמי - מתברר שהוא בדיוק כזה, ומה הסיכויים? הרגשתי רע לגבי החבר, כי התחלתי לחשוב על גבר אחר ונפרדנו. עבר מאז בערך חודש.. ואני והוא (הבחור החדש) התחברנו מאוד, מדברים כמעט כל יום במשך כמה שעות, ישבנו גם פעם איפשהוא כמה שעות.. הוא מצידו לא הראה נכונות לקשר או לדייט אמיתי, אבל נתן רמזים קטנים ולא מחייבים על דברים לא אפלטוניים (או שאני הוזה) כמו חיבוק כשקר ודיברנו בפתיחות על סקס ופורנו (מה שהוא ואני ציינו שבחיים לא דיברנו על זה עם אף אחד בפתיחות כזו) בקיצור - הפכנו לידידים טובים, בערך. אבל.. שנינו נראים טוב, ואני נמשכת אליו והוא אליי. וכך יצא שבפעם הראשונה שהיתי אצלו בדירה עניינים נגררו לכיוון המיטה.. לא היה סקס, כי באתי מוכנה לכל תרחיש (סטייל ברידג'ט ג'ונס בערך) אבל היה שם הרבה מעבר לידידות אפלטונית. למרות שלפני שכל זה קרה, ובהתחלה של כל ההתמזמזות - הוא אמר שהוא לא רוצה או חושש שנעבור מאפלטוני ללא אפלטוני. כך כל הלילה היו רגעים של התמזמזות - ואז הפסקה לנסיון לשינה או לשיחה עמוקה. בשלב מסוים הוא התחיל לספר לי על משהו קשה מהעבר שהוא לא סיפר לאף אחד - ואז נתתי לו חיבוק של הזדהות והוא נישק אותי. אחרי כמה נשיקות נפלט לי משהו טיפשי לחלוטין אך הרגיש נכון באותו הרגע - אמרתי שכיף להתנשק בלי להרגיש כלום. והוא אמר שהוא אוהב שאמרתי את זה. מאז אני כולי אוכלת סרטים לגביו.. אני מבינה שהוא לא רוצה, או לא מספיק רוצה. כי הוא לא מתרחק מאז אבל גם לא מתקרב או מנסה, הוא ממש מנסה לשמור "על הידידות" בינינו.. הוא גם לא "שחקן" כמו שחשבתי שהוא בגלל הפלרטטנות שלו, היו לו שתי מערכות יחסים ארוכות מאוד, ולא היו לא סטוצים אפילו. הוא אמר שזו פעם ראשונה שהוא מגיע למצב כזה (כמו שאנחנו הגענו) כשחשבתי על זה לעומק הבנתי שאני בעצם הייתה זו שדחפה את כל הסיטואציה לאן שהיא הגיעה, אני יזמתי יותר שיחות (גם אם הן היו מתורצות היטב - היו גם כמובן כמה מצידו) ואני איפשהוא גרמתי לכל העניין הזה להיגרר למיטה - והוא פשוט "זרם" אבל עצר כמובן, הוא לא ניסה אף פעם בכוח, בשום מצב. בקיצור, וסליחה על החפירה הנוראית (אני אדם כזה ששופך את ליבו כמו סופר בשנקל חח), אני חושבת שאני מתחילה להתאהב, ואני נורא מפחדת שהוא לא רוצה, אני יכולה לעצור את עצמי כי זה עדיין בשלב התחלתי, אבל אם הוא כן? שווה לנסות? ואם כן, איך? כמו שאמרתי הנשיקה הייתה אחרי שהוא נפתח בפניו - לא בפרץ חרמנות.. הוא כן מכבד אותי מאוד, אם זה ברמה של פתיחת דלת ולחכות שאעבור וגם אני מרגישה יחס שונה כלפיו יחסית לשאר "הידידות" שלו.. בהן הוא נוגע כדרך קבע, סתם ככה. ובי לא. חברה אמרה לי שאולי הפרשי הגילאים ביננו מפחידים אותו, אבל אני יודעת, כי אני בוגרת לגילי והוא טיפה ילדותי. ככה שאנחנו מסתדרים מעולה בסה"כ.

נסיה 5

New member
ללכת עד הסוף

אתם משחקים את המשחקים האלה אבל יש ביניכם את כל היסודות לקשר ארוך טווח. יש ביניכם משיכה מינית חזקה ביותר יש ביניכם תקשורת נפלאה אתם מצליחים לגעת בלב ובנשמה של אחד עם השניה. דרך מילים וחיבוקים לשניכם יש סיפורים לא קלים מבחינה רומנטית. אתם מנוגדים אבל משלימים אחד את השניה וזה הקשר הכי טוב שאפשר לבקש בחיים. מתואמים ומנוגדים כלומר אתם דומים ב70% ושונים ב30% את התוססת והאנרגטית והוא המופנם והשקט יותר... והלאה.... לדעתי שאלי אותו מה הוא באמת מרגיש כלפייך והאם הוא רוצה להתקדם איתך מבחינה רומנטית ותראי מה קורה. אבל לפני הכל הכל שבי עם עצמך ושאלי את עצמך האם באמת סגרת את העבר מאחור והאם הוא גם סגר את העבר באמת ושאלי אותו מה מפחיד אותו האם מפחיד אותו הגילאים? אז אין מה לדאוג יש מלא זוגות מוזרים עם הפרשי גילאים עצומים והאהבה פורחת ביניהם כמו ביום הראשון שהם נפגשו. לכי על זה עד הסוף.... בהצלחה!

sweetjane1982

New member
הוא לא מעוניין וגם אמר לך את זה

את מספרת בעצמך שהוא לא מראה נכונות לקשר אמיתי אלא רק למזמזוזים ללא רגש והתחייבות. את מצידך דלוקה עליו ורוצה מעבר. תתרחקי בקיצור .

Megie

New member
היי 'M'

לדעתי, את פשוט צריכה לשתף אותו במה שאת מרגישה.. יכול להיות שמצידו הוא קיבע את הכיוון לאפלטוני בגלל אותו משפט שזרקת, יכול להיות שלא.. אבל מה שבטוח, אם לא תגידי לו שאת מתחילה לפתח רגש, זה יכול להגרר ולגרור המון אי הבנות ופיצוץ בסופו של דבר. אין לך שליטה על רגש ואת לא צריכה להתבייש ממנו/להסתיר אותו. הוא יעריך את הכנות שלך ואני בטוחה שיענה לך בכנות. לא משנה מה תיהיה תשובתו, את פשוט תגיעי ממצב של 'אי ודאות' למצב של ידיעה ממה שהולך ותדעי גם איך להתמודד..שוב, גם אם התשובה שלו תיהיה שלילית מבחינתך..לפחות לא תחיי באשליה ותדעי להתנתק ולהתרחק או בכללי-איך לנהוג. בהצלחה מתוקה

M146

New member
תודה לעונים..

אני רוצה מאוד לדבר איתו על זה אבל אני חוששת שהוא יתרחק או יבהל, או לא ירגיש אותו הדבר. אני מעדיפה במידה והוא לא רוצה או לשכוח אותו או לגרום לו לנסות אולי להרגיש את אותו הדבר. אני רק רוצה לדעת אם ישנם רמזים או סימנים לכך שאולי הוא רוצה - כי אם הוא בפירוש לא, אני אוותר, ורק אם יש באמת סיכוי אני מוכנה לנסות..

נסיה 5

New member
במקרה שלך

מעשים לא פותרים כלום כי המעשים הם סותרים אחד את השניה אבל המילים הם אלה שיפתרו את הדילמה שיש פה. דברי איתו על החיים ועל המוות. שתפי אותו בתחושתייך יכול להיות שסתם עשית פיל מזבוב והוא כן מרגיש כלפייך משהו, אם תלכו סחור סחור כשיש ביניכם דבר חיובי אתם עלולים להתחרט כל חייכם. ומבין שניכם את היוזמת לרוב, סבבה. קחי אותו למקום מסויים קחו איתכם שתיה ועוגיות ושתפי אותו בכל מה שאת מרגישה ותראי מה הוא אומר. לכי עד הסוף ותראי מה קורה. בהצלחה!

Megie

New member
אצלכם זה מבלבל

כי אתם קצת מעבר ל'ידידים' וכל אינטרקציה שלו מולך, נרקרא לזה 'קרובה יותר' יכולה להתפרש לשני פנים ולא בהכרח להצביע על רצון למשהו 'מעבר'.. חבל להתרחק רק בגלל הפחד להתמודד..כי יכול להיות שגם הוא מפחד לעשות את הצעד, בגלל שאת אחרי פרידה, אולי מהפחד שתתרחקי אם ישתף אותך ואז הוא איבד שתי ציפורים במכה (ידידה וקצת מעבר) ואולי בגלל המשפט שזקרת והוא הגיב אליו באותה מידה כדי "לא לצאת חייב".. כל עוד הזרימה הייתה הדדית, הייתה משיכה והוא בחור רציני..יש סיכוי לדעתי. תנסי לרמוז לו, אולי תבררי ממנו אם הוא מחפש קשר, אם הוא היה רואה את עצמו במערת יחסים.. תגידי שזה חסר לך, זרקי לו משהו כמו "אני חושבת שדווקא היינו יכולים להיות אחלה זוג" במן חצי הומור כזה-כדי לראות תגובה.. אני כן מאמינה בישר ולעיניין..אבל במקרים כאלו, כשזה או 'שחור או 'לבן' מבחינתך..אני כן הייתי מציעה לבוא בשאלות קטנות, כדי לא לקבל פתרון שגוי עוד לפני שניסית.. הכי קל זה לוותר, לא דורש שום מאמץ ונותן פתרון מיידי.. אבל הסיפוק האמיתי, הוא לנסות ואם נכשלים, לפחות לדעת שעשינו הכל

תאום ציפיות בצורה כנה והדדית המפתח לקשר בריא ויציב
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
זיכרו: לעולם לא תוכלו לדעת כיצד עלולות המילים שלכם להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

M146

New member
שוב תודה רבה לכם

מקווה לא להיכשל.. שיהיה יום טוב :)

M146

New member
עדיין קצת מבולבלת..אשמח לעזרה

ניסיתי לחכות, ניסיתי לבדוק.. אבל בינתיים הכל אותו הדבר. ניהלנו שיחת נפש עמוקה יחסית לפני כמה ימים. והוא היה חביב כתמיד, עוזב ומקשיב. יום אחרי - הייתה שיחה על גבול הסייבר סקס בטלפון.. אנחנו ממש מתנודדים מידידות עמוקה לשיחת חרמנות חסרת מעצורים. יש בי רצון עז להכיר אותו יותר לעומק - מבחינת קשר רציני, ומצד שני אני לא רוצה להיכנס לקשר עכשיו. וממש ממש באלי לאבד את הראש - ולשכב איתו. אבל אני מפחדת, כי כבר עכשיו אני מרגישה אליו קצת מעבר למשיכה מינית, אני חוששת שאחרי הסקס אני ארצה אותו יותר. אני לא סגורה על מה הוא מרגיש - אני כן יודעת שהוא מחבב אותי מאוד כידידה - מספר לי דברים שאחרים לא יודעים, עושה לידי דברים שהוא לא עושה ליד אחרים, נפתח אליי מאוד בכל התחומים.. ועם זאת - נמשך אליי מאוד מינית. נשמע כמו פוטנציאל אדיר לקשר רציני חזק.. אבל אני מניחה שהוא לא רוצה כרגע, כמוני. שנינו נפרדנו מבני הזוג שלנו מזה תקופה ארוכה לפני כחודשיים.. אבל איני יודעת אם הוא כמוני מרגיש משהו מעבר. הוא אף פעם לא נותן לי תחושה חזקה שזה מעבר.. הוא אמר אתמול בשיחה שאחרי תקופת המבחנים נתראה הרבה יותר, אבל זה כמובן יכול להתפרש בצד הידידותי של העניין. אני תוהה אם יש סיכוי, שאם אני אמשוך את זה ולא אשכב איתו (למרות שאני בטוחה שאם הוא יקבל את זה כאן ועכשיו הוא יפסול אותי לקשר רציני) לאיזושהי התפתחות מצידו? לכיוון רציני יותר? או שפשוט להפסיק כאן ועכשיו עם הרמיזות הנ"ל ופשוט להתרחק בקטע מיני..? כי אני בטוחה שסקס רק יחמיר את המצב... והאם גבר שמחובר נפשית ומינית לבחורה, יכול באמת ובתמים לא להתאהב בה? אנחנו ממש דומים, אוזן קשבת אחד לשניה, שנינו נראים טוב מהממוצע (מבלי להתנשא יותר מדי) ומשיכה מינית שלא באה על סיפוקה קיימת שם. או שגבר יכול באמת להיות ידיד נפש עם רק רצון ל****?(צינזרתי את הF WORD חח)

פרח0קיר

New member
היי

נשמע שהבחור לא מעוניין בקשר רומנטי איתך כרגע, יכול להיות שבגלל פערי הגילאים או בגלל סיבה אחרת. גם יכול להיות שהוא לא רוצה להיות סתם ריבאונד. ובכל זאת, הוא גבר, וברור שאם את באה אליו לדירה בשעות הלילה יקרה משהו - אבל זה גם ממש בסדר, את כולה בת עשרים, יצאת ממערכת יחסים ארוכה, זכותך להנות ולהתרגש! לחברה שלי קרה מקרה דומה, היו ידידים זמן רב והוא אמנם נמשך אליה אבל לא רצה שזה יתפתח למערכת יחסים רצינית, הסיבות לא ממש חשובות. היא התמידה ונשארה בקרבתו עד שהתהפכו היוצרות והיום הם יחד ומאוהבים. העצה שלי, את יכולה לדבר איתו בפתיחות ולהבין בדיוק למה הוא לא מעוניין בך לקשר רציני - אבל זה ידרוש ממך לשים את עצמך במקום פגיע שכן את לא יכולה לשאול אותו למה הוא לא מעוניין בלי להודות שאת, גם אם קצת חוששת, אכן מעוניינת בו. אם את לא רוצה, את פשוט יכולה להמשיך במצב כפי שהוא, להתרגש מכל נשיקה או נגיעה, מהמעבר של ידידות אפלטונית למשהו קצת יותר אינטימי, ולראות לאן זה יתפתח. מצד אחד זאת יכולה להיות תקופה מאוד כייפית ומרגשת, אבל מצד שני את עלולה להיפגע ולהרגיש מנוצלת. זה מאוד תלוי איך את מתייחסת לעצמך ולמיניות שלך, ואת כמה את פתוחה בקשר לזה. בהצלחה!!! :)

M146

New member
עדיין קצת מבולבלת, אשמח לעזרה

סליחה שאני רושמת שוב את ההודעה, זה לא הקפיץ אותי קודם.. ואין באפשרותי למחוק אותה.. ניסיתי לחכות, ניסיתי לבדוק.. אבל בינתיים הכל אותו הדבר. ניהלנו שיחת נפש עמוקה יחסית לפני כמה ימים. והוא היה חביב כתמיד, עוזב ומקשיב. יום אחרי - הייתה שיחה על גבול הסייבר סקס בטלפון.. אנחנו ממש מתנודדים מידידות עמוקה לשיחת חרמנות חסרת מעצורים. יש בי רצון עז להכיר אותו יותר לעומק - מבחינת קשר רציני, ומצד שני אני לא רוצה להיכנס לקשר עכשיו. וממש ממש באלי לאבד את הראש - ולשכב איתו. אבל אני מפחדת, כי כבר עכשיו אני מרגישה אליו קצת מעבר למשיכה מינית, אני חוששת שאחרי הסקס אני ארצה אותו יותר. אני לא סגורה על מה הוא מרגיש - אני כן יודעת שהוא מחבב אותי מאוד כידידה - מספר לי דברים שאחרים לא יודעים, עושה לידי דברים שהוא לא עושה ליד אחרים, נפתח אליי מאוד בכל התחומים.. ועם זאת - נמשך אליי מאוד מינית. נשמע כמו פוטנציאל אדיר לקשר רציני חזק.. אבל אני מניחה שהוא לא רוצה כרגע, כמוני. שנינו נפרדנו מבני הזוג שלנו מזה תקופה ארוכה לפני כחודשיים.. אבל איני יודעת אם הוא כמוני מרגיש משהו מעבר. הוא אף פעם לא נותן לי תחושה חזקה שזה מעבר.. הוא אמר אתמול בשיחה שאחרי תקופת המבחנים נתראה הרבה יותר, אבל זה כמובן יכול להתפרש בצד הידידותי של העניין. אני תוהה אם יש סיכוי, שאם אני אמשוך את זה ולא אשכב איתו (למרות שאני בטוחה שאם הוא יקבל את זה כאן ועכשיו הוא יפסול אותי לקשר רציני) לאיזושהי התפתחות מצידו? לכיוון רציני יותר? או שפשוט להפסיק כאן ועכשיו עם הרמיזות הנ"ל ופשוט להתרחק בקטע מיני..? כי אני בטוחה שסקס רק יחמיר את המצב... והאם גבר שמחובר נפשית ומינית לבחורה, יכול באמת ובתמים לא להתאהב בה? אנחנו ממש דומים, אוזן קשבת אחד לשניה, שנינו נראים טוב מהממוצע (מבלי להתנשא יותר מדי) ומשיכה מינית שלא באה על סיפוקה קיימת שם. או שגבר יכול באמת להיות ידיד נפש עם רק רצון ל****?(צינזרתי את הF WORD חח)

למעלה