צריכה עצה...

שוקית2

New member
צריכה עצה...

היי. חדשה כאן מקווה שאוכל להשתלב יפה ולבקר כמה שיותר=] בהחלט מקום חשוב בחייה של כל חברה... =] אני צריכה עצה, רעיון או כל הצעה טובה אחרת. אני רוצה להכין לחבר שלי משהו קטן, אין סיבה מיוחדת. פשוט משהו שייתן לו כוח להמשיך, יעודד ויעלה חיוך. מי כמוכן יודעת... ההתלבטות שלי היא בין אם לרשום פשוט משפט יפה ולעשות את זה בדרך שיוכל לקחת לכל מקום (למשל מחזיק מפתחות, בחוגר-למרות שזה פחות נוח, או אפילו איכשהו עליו), לבין משהו שיהיה יותר בחדר בבית-פחות בעד... אני ענייה ברעיונות :( הוא במסלול, נשארה חצי שנה ועכשיו זה השלב הכי קשה (מבחינת מבדקים, סגירות, כושר, התמודדות, מעיפים יותר, מסתכלים על כל אחד מהם דרך זכוכית מגדלת) בקיצור, קשה קשה ואין משהו בשגרת היום-יום שם שייחזק מלבד הם עצמם ואי-אפשר לדעת באמת עד כמה זה עוזר.... חשבתי על לכתוב סיפור קצרצר ומחזק (יש הרבה כאלו) או משפט בסגנון: "רק מי שלוקח סיכון והולך רחוק מגלה עד כמה רחוק יכול הוא להגיע..." שאני אישית מאד אוהבת וזה נראה לי מתאים. תודה רבה! פתוחה להצעות....

Harpush

New member
מה שאני עשיתי -

בחבילה ששלחתי לו הכנתי מן אלבום תמונות קטן (הכנתי מבריסטולים ותמונות שפיתחתי, לא יקר בכל) ועשיתי כל דף באלבום יפה כזה, יש שם כל מני בדיחות פרטיות שירים...זכרונות... הוא ממש ממש התרגש ושמח ואמר שזה שימח אותו בטירוף (אחרי שבועיים שלא התראינו..) וגם כל החברים שלו לחדר אהבו את זה חח :) ואם את רוצה משהו קטן שיהיה איתו בחוגר/פקל כיסים אזזז... אני חושבת שמכתב קטן שייתן לו מוטיבציה, או אפילו אם תצטלמו בכזה תא תמונות ליד המכתב זה יהיה אידיאלי. אבל גם הסיפור הקצר נשמע חמוד לאללה! תכתבי פה מה עשית בסוף אני סקרנית

maayanimi

New member
אמממ אני גם חיפשתי משהו שיהיה איתו

וחרטתי לו על דיסקית :) הדיסקית הזאת תמיד שמורה יחד עם הדיסקית שהוא קיבל מצה"ל - והיא באמת תמיד איתו :)

GrowingMadness

New member
צנצנת נשיקות, תמונה ממוסגרת שלכם,

חריטה על משהו כמו דיסקית, שעון...

שוקית2

New member
וואיי תודה!!=]

חריטה נשמע לי מעולה! נראה איך אני אשלב את זה... מחר אני הולכת לחפש ולמצוא וכמובן שאעדכן! תודה לכן

למעלה