צריכה עצה :(

hofitush16

New member
צריכה עצה :(

יש לי חבר כבר שנה וחודשיים.. הוא ממוצא קווקזי אנחנו ישנים ביחד והכל אנחנו כל היום ביחד כמעט.. אני עובדת בקופת חולים.. היום במקרה שמעתי בעבודה.. שסבתא שלו אמרה שהמשפחה לא רוצה שהוא יתחתן איתי.. שאני ילדה לא טובה שאני ישנה איתו בלילהה.. שהוא סתם איתי שזה זמני ולא רציני.. ואני מאוהבת בבן אדם הזה כמו שלא אהבתי בחיים שלי!! הוא הראשון שלי בגיל 19.. ויש בנות שכבר בגיל 15 שוכבות. עכשיו ששמעתי את זה התחלתי לבכות.. אני לא יודעת מה לעשות אם לספר לו או לא לספר שאני לא אצא סכסכנית.. זה יושב לי על הלב אני כל היום חושבת על זה.. כאילו אם סבתא שלו חושבת ככה ואומרת שהמשפחה לא רוצה שהוא יתחתן איתי .. אולי גם אמא שלו חושבת ככה ? ואני כל היום אצלהם.. וזה מעליב אותי לדעת שהמשפחה שלו חושבת ככה.. מה לעשות ? :(

נומלה

New member
את בת 20

זה ממש לא הזמן לחשוב על נישואין. תשארי איתו אם כיף לך ולו. מה שהסבתא אומרת יכול להתהפך חמישים פעמים.

niva99

New member
בעדות מסויימות גיל 20 הוא גיל לגיטימי

לגמרי להנשא - הכל תלוי תרבות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כן, לספר

לא בונים קשר זוגי על סודות ושקרים. שמעת? זה מטריד אותך? דברו. לגבי מה יהיה הלאה - נראה. תלוי גם בתגובה שלו. אולי תוכלי אחר כך לדבר גם עם אמו, אם זה חשוב לך. הכל פתוח.

wxyz2006

New member
לא לספר

אלה אם כן אתם מתכוונים להתחתן בקרוב. אם לא (ורצוי שלא, לפחות עוד כמה שנים), אזי, כפי שכתבו למעלה,תהני/ו ממהחיים ותני לסבתא לברבר.

hagitoby

New member
מה את לוקחת את סבתא שלו קשה?

סבתא שלו בכלל מגיעה מזמן אחר,שבו היו מתחתנים בגיל צעיר ואז סקס..היום המצב השתנה עצם העובדה שלא קפצת למיטה בגיל 15,מעידה שיש לך ראש טוב על הכתפיים..תתעלמי מהסבתא {גם בעניין החתונה} ודעי שאת מספיק טובה,ושהיא מוזת לקפוץ לך כמה שיותר מהר וגבוה :)

seeyou

New member
נכון שיש בנות שכבר בגיל 15 שוכבות אבל

בתקופה של הסבתא שלו ובארץ שהיא גדלה לא היה "מקובל" ואם כבר היו כאלו ששכבו עשו את זה בהסתר. לא הייתי ממליץ לך לספר לו מה ששמעת וגם לא הייתי ממליץ לך לבנות מיגדלים באוויר על חתונה. הבנתי שהוא צעיר הצעירים של ימינו לא ממהרים להתחתן יוסי Why marry, when your neighbor's wife is ready to go to bed with you? - Russian Proverb

מסכימה עם מריוס

לדעתי את צריכה לספר לו ולשתף אותו בדברים שנאמרו. זוגיות בריאה וטובה בונים על שיתוף ואי שמירת סודות, נכון, לפעמים סוד יכול להיות לא נעים אבל זו המציאות. בנוסף, על פי תגובתו תוכלי בכלל לראות אם הוא חושב כמו סבתו ורואה בך כמשהו בר חלוף או שהוא אכן רציני לגבי הקשר ביניכם. ללא קשר, ממליצה לך בחום לא לחשוב עדיין על חתונה, את צעירה ויש לך עוד מספיק שנים להנות לפני שאת צריכה להתחיל לחשוב על חתונה וילדים

hofitush16

New member
אוקיי סיפרתי לו ..

הוא לקח את זה ממש ממש קשה והתעצבן רצה לעזוב את הבית התעצבן שמתערבים לו בחיים ושמלכלכים ככה.. והתחיל לצעוק על אמא שלו גם למה היא לא אומרת לסבתא שלו שלא תתערב.. ואמא שלו אמרה לי למה סיפרתי לווו.. כי הוא ממש ממש עשה בלאגן בבית והתעצבן מהסיפור הזה .. והוא אמר לי לא לשמור בבטן כלום ולספר לו הכל.. אני מרגישה ממש לא נעים מאמא שלו :( כאילו סיכסכתי ועשיתי בלאגן . אני לא יודעת מה לעשות עכשיו ..

I C E M A N 7

New member
שאפו

הצלחת לגרום לסכסוך של 3 דורות, ועוד עם מישהו שרק לפני חודשיים גמרת איתו סופית. האמת משחררת, הידד לכנות

seeyou

New member
האמת משחררת?../images/Emo4.gif, הידד לכנות ?../images/Emo12.gif

יש לך טעות רק פריירים אומרים את האמת- תשאל כול עו"ד היא צריכה ללמוד מתי לפתוח ומתי לסגור(הכוונה :הרגליים והפה-בהתאמה)

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה הרבה יותר טוב מהחלופה, תאמיני לי

החלופה זה שאת מתבשלת במיץ של עצמך במשך כמה שנים. אז האמא כעסה. מה יש? שהיא (האמא) גם כן תיקח אחריות על מה שהיא אומרת. על מי שסיפר סוד לחברו, וכעס אחר כך כי החבר גילה את הסוד, אומרים: אם אתה עצמך לא יכולת לשמור על הסוד שלך, למה אתה מצפה ממישהו אחר לשמור עליו?!

chenby

New member
זה גם לא סוד

העסק היחיד שיש לה הוא בינה לבין החבר שלה. ואם זה ישב בה, והיא בטחה בחבר שיתמוך, אז בטח שטוב שהיא סיפרה לו. היא יכולה להגידד לאמא שלו - זה כבר נעשה ואין לי איך לשנות את זה, ובשיא הכבוד, אם לא הייתי אומרת כלום , הייתי נאכלת מבפנים. שתהיה אמיתית גם עם האמא. ואז אם היא תבחר להמשיך לכעוס, אז מה לעשות. לפחות היא יודעת שהיא באה ממקום מפייס.

נומלה

New member
אל תרגישי לא נעים מאמא שלו

היא אדם בוגר ואחראית למעשיה. טוב שבינך ובינו הנושאים פתוחים. אם את מרגישה צורך עז להרגיש חייבת למישהו עדיף שתרגישי חייבת לו מאשר לאמא שלו.

למעלה