צריכה עצה..

lola2002

New member
צריכה עצה..

אני ארשום בקצרה.. כדי לא להעמיס אנחנו יחד כמעט שנתיים, חצי שנה גרים ביחד, הוא בחור מקסים וטוב אבל לפעמים אני מרגישה שאני כמו אש, בוערת, קופצת תזזיתית והוא כמו מים, זורם אבל לא תמיד לכיוון הנכון. הוא בן 26 ועוד לא מצא את עצמו, מחפש את עצמו בעבודות מזדמנות אחרי שפרש מהלימודים מחוסר עניין, הוא עוד לא יודע מה מעניין אותו ואני יותר עם הרגליים על הקרקע. לא מפריע לי שהוא לא לומד לא כמו שמפריע לי שהוא חסר מוטיבציה לעשות משהו בחיים ופשוט חי יום ביומו בשגרה לא מעניינת או מאתגרת. יש דברים שהוא מנסה להשתפר בהם יאמר לזכותו, רומנטיקה, יחס ותשומת לב, דברים שאני צריכה במינונים סטנדרטיים, אבל לעיתים גם לזה קשה לו להגיע. הוא באמת רוצה ומנסה להשתדל אבל אני מרגישה שמשהו חסר. אהבה צריך ללבות אבל יש גם גבול לכמות האנרגיה שאני יכולה לתת מבלי לקבל חזרה. גם בחיים היומיומיים בבית אני זו שעושה את הרב, ולוא דווקא כי אני רוצה אלא כי אם אני לא יעשה דברים לא ייעשו, בין אם זה נקיון, קניות וכו', זו סוג של אדישות שהוא מנסה לצאת ממנה אבל עדיין מתקשה. שקלתי לחתוך, לעבור דירה, הויכוחים בינינו הם תמיד על אותו דבר, תמיד יש רגיעה של שבועיים ואז שוב.. אני מרגישה שאני כבר לא יכולה לעמוד בזה ומצד שני לא עוזבת. קשה לי כי הוא אדם טוב ומתחשב ומתייחס אלי בכבוד ועוד לא יצאתי עם אדם כמוהו, אבל יש דברים באופי שלו שקשה לי להשלים איתם ואני לא מנסה להתיימר לחשוב שאני יכולה לשנות אותם.. ההתלבטות שלי אם לתת זה עוד צ'אנס או שפשוט להגיד די, מספיק. עם כל הכאב והצער.. אשמח לשמוע תובנות

אף אחד לא מושלם

ובכל אחד יהיו חסרונות ולא תהיה התאמה מושלמת אליך במאה אחוז, כי אנחנו אנשים שונים. את צריכה להחליט אם המגרעות האלה זה משהו שמפריע לך ברמה מאוד גדולה, או האם זה משהו שתוכלי להתפשר עליו כי שאר היתרונות שלו גוברים על החסרונות האלה.. השאלה באמת- עד כמה זה מפריע לך? אני לא מאמינה בלשנות אנשים, אלא לקבל אותם כמו שהם ולהתפשר במידת הצורך עד כמה שאפשר (כמובן ששני הצדדים צריכים להתפשר), אני חושבת שאם אתם שנתיים יחד, יש בו הרבה דברים שאת אוהבת שכן החזיקו אותך שם עד כה..אני לא הייתי ממהרת לזרוק לפך הכל ונשמע שדברים קטנים מפריעים לך כי עברתם לגור ביחד "לא ממזמן"..לא נתת פה איזה משהו משמעותי וגדול שהייתי נפרדת עליו, אבל את גם צריכה לחשוב איך את מרגישה כלפיו- או שאולי יש עוד משהו יותר ספציפי שמפריע לך שלא סיפרת...?

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי בעניין:

מצד אחד: אין שום גבר שיתן לך בדיוק מה שאת רוצה, לאורך זמן. אז אם את מקבלת חלק, לאורך זמן - זה כבר מצוין. מצד שני: אם עכשיו קשה לך, תוסיפי לתמונה 2-3 ילדים ומשכנתא ותראי מה את מקבלת. יכול להיות שזה יהיה לך כבר יותר מדי... כהמלצה, הייתי אומר שיש אופציה שלישית, והיא המתנה והשהיה. זאת ההמלצה שלי.

לנושנוש

New member
בתור אחד שנימצאת במצב דומה...

אני שואלת, למה את רוצה לת צ'אנס? במיקרה שלכם האופי שלכם שונה. את תזיזתית ופעלתנית ולחבר שלך יש פחות אנרגיה והוא פחו ממוקד. זה אופי שלו וזה בכל התחומים, אני מניחה. בהתחלה זה הרגיש לך שזה משלים אותך, עכשיו עברת לשלב שאת רוצה שיהיה כמוך בדיוק...כן, את יכולה להגיד שאת תסתפקי שישתדל יותר וכו' ותבכלס את רוצה אותו מאוד דומה לך. אני חושבת שאת יכולה ללמד אותו קצת איך להיות יותר פעלתן והוא יכול ללמד אותך קצת איך לזרום. לא מעבר לזה. את לא תהפכי כמוכו, הוא לא יהי כמוך. זה כל הכיך(כך שמעתי). אפשר כמון לעשות רשימת מטלות ולהתחלק ובכל זאת כשמדובר בהבדלי אופי אין משהו חוץ מקבלה... אני בטוחה שנמשיך ונחליף בני זוג עוד ועוד בתקווה שהבא יהיה בדיוק מה שאנחנו מחפשות...............

czar

New member
מים תמיד זורמים בכוון הנכון

אבל תמיד. מים תמיד זורמים בנתיב הכי קל מטה, יש לזה טונות של יתרונות ויש לזה טונות של חסרונות אבל אם באמת התכוונת למים מתוך מודעות למילה, זה רק אומר שהוא מסתדר, מוצא שבילים נוחים לפסוע בהם וזה לא תמיד רע, לפעמים להיפך. מהצד השני, אם את מהססת היום, תהססי מחר יותר וכך הלאה, בגיל הזה רגע לפני כניסה להתמסדות, צריך ללכת למקום שהכי נוח לך (במקרה זה את צריכה להיות המים), ואם את לא חשה שם נוח, אל תתעכבי שם.

מכירה את זה...

לדעתי עדיף לך להגיד די ולחתוך... נשמע שאת מאוד מהססת מהסיבות הנכונות.. את צריכה מישהו יותר חי עם יותר אש... ועם זאת עדין כזה שלא תהיה אש רעה ביניכם.. יש כאלה... עם איך שאת מדברת עליו נשמע שהוא בחור מת כזה...

seeyou

New member
"הוא אדם טוב ומתחשב ומתייחס אלי בכבוד"

אני חושב שאלו תכונות טובות לגיל מסוים
לזוגיות ארוכה לכן ,אני בדעה שתשני קצת את הגישה כלפיו הוא בן 26 ועוד לא מצא את עצמו?
זאת בעיה רצינית הזמן רץ מבלי להרגיש כול דבר שיתחיל ללמוד יקח כמה שנים וכאשר יסיים יהיה כבר "זקן" לכן הוא צריך לנצל תכות -כישורים מלידה(DNA) " אני מרגישה שמשהו חסר. אהבה צריך ללבות "
אבל את לא מודעת שכול גבר פועל בצורה שוב קשורה ל-DNA שלו אלא הוא למד לצורך מקצוע(שחקן) שום דבר שלא בא באופן טבעי לא מחזיק מעמד ממליץ לך את הסידרה : "עד שהמוות יפריד בינינו " Til Death - במיוחד עונה 1 פרק 3 ספציפי לנושה שלנו בהצלחה יוסי

למעלה