צריכה עצה

KבתאלK

New member
צריכה עצה

אני מרגישה כול כך לבד ונמאס לי. אין לי חברות זה סיפור ארוך ובקצרה הם התיחסו אלי לא יפה אז ניתקתי איתם את הקשר. אחותי לא רוצה לצאת איתי היא בת 18 ואני מבינה אותה היא רוצה לבלות עם החברים שלה לבד ואני לא רוצה להידחף. אני כרגע עובדת בעבודות זמניות קצת פה קצת שם אז קשה להכיר ככה אנשים חדשים. וחוגים אני לא אוהבת. לצאת לבד אני לא אוהבת. אני מיואשת ובבקשה אל תגידו יהיה בסדר כי זה לא עוזר זה מדכא כי מתי יהיה בסדר זה ככה כבר מלא זמן.=\ שיר שמתאים למצב שלי זה השיר של היהודים אין לך מקום אין לך אין לך מקום אין לך אין לך כבר כוח גם לא לראות גם לא למרוד עוד אין לך אין לך מקום אין לך אין לך כבר כוח גם לא לשרוד גם לא למרוד עוד

בת אל יקירתי ../images/Emo24.gif

הבעיה לפי הגדרתך היא ההרגשה של המחסור בחברים. ואת זה בהחלט אפשר לשנות-אני למשל הכרתי הרבה דרך העבודה, הכרתי דרך הפורומים כאלה שיש לנו נושאים משותפים ולכן היה נחמד להעביר את הקשר אל מחוץ לוירטואליה
.

שירשולי

New member
בתאל...

איין חברות ואיין עם מי לבלו זה לא תרוץ תעשי דברים שאת אוהבת תלכי לחוגים שמעניינים אותך ותחתעודדי יש הרבה במצב שלך .... ואינטרנט זוהי דרך מציווינת להכיר אנשים בהצלחהההה

pitpit2009

New member
עצה ...

קחי אוויר, אזרי אומץ והביטי לעצמך טוב טוב טוב פנימה בנשמה. שאלי את עצמך ועני לעצמך - מה באמת חסר ומי באמת חסר ? קחי דף וכתבי בו איך את רואה את החיים שלך - כיום. ממה את מרוצה וממה לא. תפרקי את זה ממש ברשימה לדברים הכי קטנים. ואז קחי דף נוסף וכתבי בו איך את רוצה שיהיו חייך. תנסי לחבר בין הנקודות. בהודעה שלך יש הרבה מאד "לא" ו-"אין". תבדקי - מה "כן" ומה "יש". ואגב, לאט עם זה. אין פתרון קסם. אבל אם תהיי באמת אמיצה וכנה עם עצמך - את תוכלי לעצב לך את היומיום שאת באמת רוצה ושיהיו בו בדיוק האנשים והדברים שאתה רוצה. בהצלחה.

Feanor75

New member
ילדה

הבדידות בטח לא טובה אבל מהמעט שכתבת את ראויה בעיני להערכה על כך שהעדפת את הבדידות הזאת על פני שהייה במחיצת חברות שזילזלו בך, זה מראה שיש לך אופי חזק וזה המון. מזכירה לי אותי בעניין הזה. הכי חשוב- את אוהבת עת עצמך? אם כן את רק צריכה לסבול קצת בינתיים, לעשות רק את מה שמרגיש לך אמיתי אפילו לעבור לגור בסביבה אחרת או לצאת לטיול במזרח, ואם אין לך אנרגיות כרגע אז פשוט להמתין, להיות עם עצמך ולהכיר את עצמך לדעת מה את רוצה והדברים הטובים כבר יבואו בהמשך. רוב אלה סביבך ששמחים עכשיו עם הרבה חברים והולכים בעדר, אל תקנאי בהם מחכים להם בעתיד דכאונות מהגיהינום.

למעלה