צריכה עצה

אכן, לפנינו תופעה, גם צדיקה וגם "רנטגן"

שנים אני מאמינה שדרך המחשב אי אפשר לראות איזו כונפה מכוערת, בטטה ודוחה אנוכי, והנה מגיעה מיטל פאר רואת הניסתרות וחושפת את סודותי! ובנוסף, בלי אף רמז מצידי אף מגלה קבל עם ועדה כי חיי הנישואין שלי אף הם על הפנים! מיטל, אני מורידה בפנייך את הכובע!

I C E M A N 7

New member
לא רק מתבקש

אפילו מהנה. חבל שאי אפשר לראות בריכת בוץ דרך המחשב

גארוטה

New member
את לא חייבת לי

שום התנצלות, ולמה את חושבת שאני נפגעתי ממך? עצוב שמכל מה שכתבתי בחרת להפגע ולתקוף, למרות שאם תקראי שוב תראי שאין על מה... לפחות דבר אחד אולי הבנת (גם אם אולי אמרת אותו בנימה צינית) שיש דרך להעביר ביקורת, והדרך היא זו שקובעת את התגובה של הצד שממול ואם הדרך שהלכת בה עד היום לא עבדה בשבילך אז אולי באמת כדאי לנסות דרך אחרת...

מריוס זכריה

Member
מנהל
המטפלת טעתה.

היא לקחה צד ולא מספיק ראתה את הצורך שלו. כן, כן. יש לו גם כן צד. אני בטוח שהביקורת שלך ושל המטפלת צודקת עובדתית. אבל זה לא עובד בטיפול. היא הזדהתה אתך יותר מדי, והפילה את שניכם בפח. ואולי זאת רק הגירסה שלך, והיא כן פעלה נכון. אבל ככה נשמע לי. מה עושים? נסו מטפל גבר, אם הוא יהיה מוכן לנסות שוב. ברור שהוא פאסיב אגרסיב - סוג המטופל הכי קשה שיש. לא כיף. אבל אין ברירה, צריך לעבוד גם עם אלו, והכלל הגדול ביותר בטיפול: צריך לאהוב את המטופל - לפחות קצת - גם כשהוא עושה הכל כדי שלא נסבול אותו. ואם לא יבוא? אני בעד גירושין, למרות הקושי. אבל נסו לפחות עוד פעם אחת. מריוס

עוד מקרה של צדיקה מוחלטת...

אז בטח כבר מהכותרת, תרצי לסקול אותי באבנים, אבל... בואי נתחיל מהתחלה, האם הוא תמיד היה כזה? אם לא, מתי לדעתך זה התחיל? מה גורם לו להוציא עלייך את הרע ביותר שלו? יכול להיות שסתם אכזבה ועייפות מהחיים (עבודה, ילדים, שיגרה) ויכול להיות שמשהו בהתנהגות שלך מקומם אותו. בכל מקרה הבנתי שאת לא רוצה להתגרש ולכן לדעתי המשימה הראשונה שלך היא לברר למה לא טוב לו בחיים ומה יכול לגרום לו להרגיש יותר טוב. תבררי איתו איך את יכולה לעזור לו עם זה ובהמשך אולי גם תגיעו לדברים שבגללם לך לא טוב בחיים ושהוא יכול לעזור לך איתם. אולי עצם זה שתגלי אמפטיה אליו תשנה את הגישה שלו, אולי הוא יצליח לראות בך שותפה ולא יריבה. ובעניין הכותרת, לא קל לחיות עם צדיקה מוחלטת...

almost50

New member
בפעם הבאה שיעלה נושא הגירושין,הסכימי מיד

הסיכוי שמהלך חייך בזוגיות זו ישתנה ולא במעט שואף לאפס לדעתי האישית. אין מצב שאחרי 10 שנים יחד ויחס כזה הוא ישתנה,בפעם הבאה שיועלה נושא אופציית הגירושין הסכימי מיד, הסיכוי שהוא יקבל את שוק חייו סביר בהחלט,הסיכוי שישנה דרכיו עם אמירה כזו ממך סביר שיגרום לו לפקוח עיניו ולחשוב אחרת,לפי תיאור המצב בהודעתך,הזלזול שלו בא מתוך הבנתו שאת ''שבויה'' שלו ,תלויה בו ,ובכספו. חבל לך למשוך עוד 10 שנים ובכל יום למות עוד קצת ועוד קצת מבפנים...... נסי לזעזע אותו איכשהו,ואם לא יעזור, כדאי לך לחשוב על פרידה.

nate2000

New member
'אני לא אריב עם אף אחד בשבילך'

את לא יכולה לצפות מאף אחד לנהל את המלחמות שלך. גם לא מבעלך.

מיטל, ביקשת עיצות. זכותך לקבל

או לא. אבל מפה ועד לתקוף אנשים שעונים לך ? וואלה הצלחת להפחיד אותי.

למעלה