צריכה עצה..

sivan148

New member
צריכה עצה..

היי:) אם תוכלו לייעץ לי בקשר לבעיה הבאה אני אשמח- אני בת 24 יש לי חבר כבר 4 שנים (חבר מקסים דואג אוהב ואכפתי) הוא עוד מעט יהיה בן 28 שנינו גרים בערים שונות המרוחקות אחת מהשנייה ואנחנו לא גרים ביחד. אני מרגישה שאני מוכנה למסד את היחסים בנינו, אם לא לחתונה אפילו ללעבור לגור ביחד. הבעיה שלי שהחבר שלי אינו בשל עדיין והוא אינו יודע מתי יהיה מוכן לכך... האם אני צריכה "לחכות" לו? לתת לו זמן או שעליי 'לחתוך' את הזוגיות הזו עם כל הקושי שיש בדבר...? אשמח לתשובה, תודה:)

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין שום אפשרות (רצינית) לענות לשאלה שלך

אין שום נתון ממשי: - כמה את אוהבת אותו ומרגישה שהוא האחד והיחיד - כמה הוא אוהב אותך ומחויב אליך - מה הנימוקים שלך לרצון למסד - מה הנימוקים שלו לרצון עוד לא למסד - כמה התקשורת שלכם טובה - כמה הוא אחראי וכמה את מרגישה בטוחה איתו וסומכת עליו וכיוצא בזה.... כל אלו יחד אמורים ליצור תמונה, שעל סמך תמונה זו תוכלי את - ורק את - להחליט מה עושים. מריוס

chenby

New member
כמה טכני

אם הגעתי לגיל מסויים אני כבר צריכה לגור איתו אחרת הקשר לא הולך לשום מקום, ואין מקום לזרימה, לטבעיות.. רק לחץ.. בלחץ הדברים מתפוצצים. זו היתה תגובה למריוס שהסתימה כתגובה לסיון...

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה בכלל לא טכני... זה צריך להיות אינטואיטיבי

אבל רציתי לפרק לה את זה (אוקיי, טכנית אולי), כדי שהיא תראה את התמונה הגדולה. ברור שהתשובה היא רק אינטואיטיבית ורק שלה. מריוס

chenby

New member
לא, יקירי, לא הבהרתי את עצמי

כמה טכני מצידה, לחכות או לחתוך.. שום מילה על אהבה, שום מילה על בחירה ורצון להיות יחד, רק צורך חברתי למלא.. בעיני זה טכני.. וזה מה שעצוב..

BlackUnicorn

New member
../images/Emo45.gif

מזכיר לי מקרה של חברה טובה. בסוף נמאס לה, אחרי 5 שנים של זוגיות. הבינה שיש עוד "דגים בים", שהוא לא אחראי גם בתחומים אחרים של החיים, ושהוא עדיין "ילד" יחסית אליה, למרות שהוא מבוגר ממנה במס' שנים (הגילים כמעט זהים לחלוטין, מעניין).

איציק911

New member
הכל תלוי בך כמה את אוהבת אותו?

כמה את מאמינה בו? כמה את מאמינה בקשר שלכם? אם את אוהבת אותו מאמינה בו ובקשר שלכם אז כמובן תדברי איתו על זה ותסבירי לו שאת מבינה אותו אבל מוכנה לחכות לרגע שיהיה בשל. אם יש לך ספקות נורמלים ואמיתיים ולא כאלה שאת ממציאה ומפנטזת עליהם אז תחשבי... ואגב אם אתם לא גרים יחד ולא מתראים הרבה אז מומלץ לפני החתונה לגור יחד ולראות איך מסתדרים יום יום. אני אישית גם ממליץ לכל תושבי המרכז וירושליים לא להתחתן עם תושבי עיירות הפיתוח מהצפון והדרום כי זה שני עמים שונים ומנטליות שונה שלא ניתן ב90 אחוז מהמקרים שאלו יחיו עם אלו. אני דוגל שאלו מעיירות הפיתוח יתחתנו בינם ובין עצמם ותושבי המרכז וירושליים גם

sivan148

New member
בהמשך לתגובתכם ל'צריכה עצה'

קודם כל, תודה לכם על העזרה:) ובקשר לתגובתו של איציק 911 האם אני אמורה להגיד לו שאני מוכנה להמתין לו? אם הייתי יודעת שזה יקח לו שנה שנתיים אז בוודאות הייתי מוכנה... אבל הוא בעצמו לא יודע כמה זמן זה יקח.......

איציק911

New member
כן תסבירי לו שאתם 4 שנים ביחד

ואת אוהבת אותו ויש לכם קשר נפלא ואת חשבת שצריך להתקדם ולגור יחד אבל את מבינה ממנו שהוא עדיין לא בשל לכך אז תחכי לרגע הזה מבלי להלחיץ אותו מכיוון שאת אוהבת אותו ומאמינה בו ובקשר. הכי טוב זה להיות גלוי ולא לשמור בבטן ולא לשחק משחקים. כמובן שאת נראת הבוגרת יותר 4 שנים זה המון זמן ואין ספק וצריך להתקדם,בינך ובין עצמך תחליטי כמה זמן גם לתת לו. אבל חשוב שהוא ידע מה את רוצה ואת זה שאת לא לוחצת עליו מתחשבת בו ואוהבת אותו המון ומוכנה להקריב למענו,אל תתני לו את איזה בזמן תני לו את הזמן שלו אבל את תחליטי לבד כמה זמן את נותת לו , למשל תחכי שנתיים שזה יפה וכל הכבוד לך ואז תגידי לו חיכיתי לך שנתיים תתחיל להתבגר אבל שנתיים זה הרבה זמן תראי כבר מה יהיה

I C E M A N 7

New member
ואם

גדלתי ביקנעם, בגיל 10 משפחתי עברה לחיפה, בגיל 21 עזבתי לתל אביב ומאז אני גר שם כ-15 שנים. האם מומלץ או לא מומלץ לי להתחתן עם מישהי שעברה בגיל 7 מירושלים לקרית מלאכי, בגיל 16 ברחה מהבית להרצליה ומאז היא גרה שם 15 שנה (להוציא שנתיים בפלורנטין)?

ohevloohev

New member
מיקה יש אשכנזים(רוסים) יותר פרמיטיבים ממרוקאי

"מיקה יש אשכנזים(רוסים) יותר פרמיטיבים ממרוקאי". "אני אישית גם ממליץ לכל תושבי המרכז וירושליים לא להתחתן עם תושבי עיירות הפיתוח מהצפון והדרום כי זה שני עמים שונים" אתה מזהה את היוצר? דעות משהו משהו...

איציק911

New member
מצטער אני לא מתכוון לפגוע אבל...

אני חושב שעיירות הפיתוח זה מדינה אחרת בגלל הזנחה קשה של מדינת ישראל הם מדברים שונה חושבים שונה ואני חושב שליהודי תושב ת"א והמרכז יהיה קל יותר לתקשר עם ערבי מוסלמי מיפו ומלוד מאשר עם יהודי מעיירת פיתוח. נכון שרוב אוכליסית עיירות הפיתוח הם רוסים מרוקאים ואתיופים אבל עדיין אני לא מחלק את זה לעדות בצורה גורפת כי רוסי מרוקאי ואתיופי שגדלו ונולדו באיזור המרכז יש להם מנטליות של אנשי המרכז. אני לא מיתבייש להגיד למרות שיש גם קצת יוצאי דופן בעיירות הפיתוח הם אנשים ברמה מאוד נמוכה ואנשים ברמה מאוד מאוד נמוכה,אנשים פחות טובים ואנשים שהם לא ממש חלק ממדינת ישראל ולא מרגישים שייכים לה , כל כישלון שלהם בחיים הם מאשימים את מדינת ישראל כל הזמן חושבים שמגיע להם והם לא צריכים לתרום ואין להם אהבה גדולה במיוחד למדינת ישראל. את האשמה יש לתלות בישראל שהזניחה אותם ולדעתי בשביל לשנות את זה יש להשקיע בהם המון בחינוך,בכלכלה ובציונות ובמקום מגוריהם שכל אלו ישתפרו הם יראו בדיוק כמו שאר עם ישראל שיושב ברובו (שזה גם טעות) במרכז ובירושליים. לכן נכון להיום אני מציע לכל אזרחי ישראל מהמרכז ומירושליים לא לפתח קשרים איתם כי זה עם שונה עם מנטליות שונה וב99 אחוז מהמקרים קשר זוגי כזה לא יצליח

אייבורי

New member
7

7 זאת תמיד תשובה נהדרת, רק צריך למצוא את השאלה הנכונה. למה החלטת שהבחור לא בשל למגורים יחד? מה הוא טוען כנגד? חוצמזה תוכלי לעבוד בשיטת הסלאמי, שאחד מכם יעבור לגור בעיר של השניה, מרחק של כמה דקות הליכה\נסיעה. ככה תוכלו להפגש יותר, לשהות יותר יחד ולראות אם זה באמת זה.

אחרי 4 שנים....

הבחור בין ה 28 עוד לא בשל..... כנראה לעולם לא יהיה מבושל.....

seeyou

New member
לתת לו זמן "להתבשל"?../images/Emo12.gif

לכול מאכל יש את הזמן המתאים לו בהתאם למוצרים
לדעתי?
-היה לו מספיק זמן להתבשל אלא אם השתמשת בחום לא נכון
גברים בדרך כלל לא מתבשלים מעצמם אף פעם עצה? קשה לתת מאחר וישנם שיקולים רבים נעלמים במכתבך.(לא עברתי על כול השירשור) יוסי

תחתכי תחתכי . אותו. את הזוגיות.

את הכל תחתכי. העיקר אל תשכחי לנקות בסוף.

למעלה