צריכה עצה

fufit16

New member
צריכה עצה

אז ככה לפני שבוע אחרי 8 וחצי חודשים חבר שלי החליט שהוא רוצה להיות לבד, אני הייתי במצב רוח גרוע לחלוטין מכל מיני סיבות והפרידה הייתה עוד סיבה קטנה לבכות הסיבה העיקרית חלפה(עברתי תפקיד בצבא) אבל אתמול התחלתי לחשוב מה איתו,מה שלומו, יש לציין שאת הפרידה הוא אמר לי באינטרנט,התחמק ממני לשאלה מתי הוא בא אליי(שנינו בצבא ) הסיבה שאני חושבת שהוא רוצה להיות לבד זה המעבר מקרבי לתפקיד חופשי יותר,אני מתה לדבר איתו מה עובר עליו,אבל אחרי הדרך שהוא אמר לי את זה נעלבתי,אמא שלו התקשרה אליי ודיברה איתי רגיל לא אמרתי לה כלום רק שתתן לו זמן לבד. להתקשר? לחכות? הוא אמר שאני אמשיך הלאה שמגיע לי מישהו יותר טוב..אני לא יודעת מה אני מרגישה אבל אני רוצה להתקשר:/ תודה לעונים

Jessio

New member
אם הוא רוצה להיות לבד ..

סימן שהוא מתכוון לזה. אני לא הייתי מתקשרת במקומך. הוא יזם את זה, אם הוא רוצה לחזור הוא יודע איפה לחפש אותך.

מבינה אותך..

זה לא לעניין לפתוח בשיחה כזו, שהיא כל כך קריטית במחשב. אני במקומך כן הייתי יוזמת שיחה איתו (בטלפון) ומתעניינת שלומו.. תיראי לאן נושבת הרוח. אם הוא יזרום בשיחה.. את יכולה לנסות להניח את הקלפים על שולחן.. מה את חושבת, מרגישה, ואולי כך גם תדעי מה היא הסיבה לפרידה ? אם את רואה שאין לו עניין בשיחה כזו, אז באמת שאין טעם עכשיו.. תניחי לו, וכשהעניינים ירגעו, אני מניחה, שהוא יודע איפה למצוא אותך..

fufit16

New member
אני לא רוצה לעשות מעצמי צחוק

הוא נפרד ממני בדרך מאוד מוזרה, הוא ביקש זמן לבד אז בכל זאת להתעניין? הוא עזב אותי ברגע הכי קשה לי בכל זאת להתקשר?

לעשות מעצמך צחוק ?

חבל שאת רואה את זה כך אחרי 8 וחצי חודשים שהייתם יחד.. עבר שבוע מאז "השיחה" ואני במקומך הייתי מתקשרת לשאול לשלומו אם הוא יראה סימנים שהוא לא מעוניין בשיחה כזו, תניחי לו.

יום טוב

אמנם חשוב, שתתני לו מספיק זמן לפרטיות לבד. אבל אם את אוהבת אותו, חשוב מאד שתשמרי אתו קשר טוב ותשקיעי בו. התקשרי, כשתרצי מספיק לדבר אתו. אם תהיי עדינה ונחמדה אליו ותתחשבי ברגשותיו וברצונו, לא יכעס. טוב גם אם תהיו ידידים טובים, ואולי בהמשך יתפתח לחברות.

fufit16

New member
אני כ"כ מבולבלת

אני מפחדת שהוא לא ירצה בכלל לדבר שהוא יחשוב אני עלוקה אליו לא יודעת אני רוצה שהכל יחזור שהוא פעם אחת יזום לדעת עם זה חשוב לו או לא

omer73

New member
תראי,

זה לגיטימי שאת רוצה להתקשר ולהתעניין בשלומו, בכל זאת, הייתם תקופה לא קצרה יחד, אבל, הבנאדם בחר לסיים איתך את הקשר, ובצורה דפוקה, כי זו לא דרך לסיים קשר, הוא היה יכול להרים טל' או ליזום פגישה, ככה שאת לא צריכה לרוץ ולהתקשר, תחכי כמה ימים, שיעשה לעצמו קצת סדר בראש, ואז תתקשרי, תראי אם הוא סגור על עצמו במאה אחוז, ואם יש על מה לדבר סבבה, ואם אין והוא סגור על הפרידה, לא יהיה מנוס מלהמשיך הלאה...

תמשיכי הלאה

אין שום ספק שמהסיבות שלו הוא לא מעוניין בקשר איתך יותר... אל תתקשרי אליו! אם תתקשרי ושוב הוא יסרב...זה רק יגרום לך להרגיש מושפלת יותר...

למעלה