צריכה עצה...:)

endomysi

New member
צריכה עצה...:)

היי כולם אני חדשה בפורום הזה אני מאוד מקווה שתעזרו לי... אני בת 19.5 ואני עושה שירות לאומי בבית חולים לא מזמן הכרתי רופא מקסים וחתיך משהו מהסרטים והתאבהתי בו לא בגלל איך שהוא נראה אלא בגלל האופי המתוק שלו עכשיו הבעיה היא שהבן אדם בן 30 אחרי בירור שעשיתי גיליתי את זה אני מאוד מתביישת לעלות אליו למחלקה אני מפחדת לעשות לעצמי בושות אני לא יודעת אם הוא נשוי או רווק זה סיכוי של חמישים חמישים כי אני יודעת שיש רופאים בגילאים האלה שלא נשואים ואני לא מוכנה לוותר עליו בשום אופן מה אני אמורה לעשות?

חפשי טבעת על יד שמאל שלו

אם יש וותרי על העניין, לא כדאי לנהל מע' יחסים עם אדם נשוי. אם אין טבעת שאלי איזו אחות מהמחלקה שלו ומשם פשוט תזרמי.

nate2000

New member
לא כל הנשואים עונדים טבעת

וגם אם אין טבעת אולי יש לו בת זוג קבועה.

אני הייתי הולכת על זה

יהרגו אותי ההורים שלך על העצה הלא אחראית הזאת... זה באמת הפרש מאוד גדול, יותר מ-10 שנים, אבל לא יודעת- אולי את מאוד בוגרת לגילך? אולי ג םהוא התאהב ומוכן להתאזר בסבלנות בכל מה שקשור לבס קשר רציני התאים לגילו?

ליפטומן

New member
לא הבנתי למה את מגדירה זאת כבעייה

אם את נמשכת אליו, והוא חמוד ומראה לך סימני "דלת פתוחה" אז למה לא ?! עשר שנים זה לא כזה הבדל משמעותי. אל תעשו מזה עניין. אם הוא היה בן60 , אני יכול להבין. אבל בן 30 ? מה זה, איש מת ?

אמ...

מכבדת את דעתך... יחד עם זאת, ההבדל בין בחורה בת 19 לבחור בין 30 הוא די גדול: צבא, לימודים, בעצם החיים שלנו (לפי דעתי הצנועה...) נבנים בשנים הללו לכן אני כן חושבת שישנו פער והבדל משמעותי. אם זו הייתה אישה בת 40 עם גבר בגיל 50 או אפילו 60 אני חושבת שלא יהיה ביניהם כזה הבדל גדול... בכל מקרה, זו דעתי...

endomysi

New member
אני אוהבת אותו

לאהבה אין גיל חוץ מזה ביום שראיתי אותו,הוא נראה לי צעיר , הוא ביישן,שקט,צנוע והוא מקסים אני רוצה אותו אני חולמת עליו הוא הפנטזיה שלי אני לא יודעת מה לעשות זה מטריף אותי. אני זוכרת שהסתכלתי לו בעיניים עשיתי בשבילו משהו שהוא ביקש ממני במיוחד ואז כשחזרתי הסתכלתי לו עמוק בעיניים והוא הסתכל על שלי וזה היה תענוג אני הרגשתי חשמל.

nate2000

New member
"טני אוהבת אותו"

wakeup and smell the coffie. את לא אוהבת אותו, את אפילו לא מכירה אותו חוץ מכמה משפטים שהחלפת בניכם.

nate2000

New member
בהצלחה

אני מקווה שזאת לא פנטזיה שרקמת לעצמך בראש. בחור חמוד וביישן עם מקצוע נחשק. מה עוד צריך? אז נותנים לדמיון להתפרע קצת ומה קורה? פתאום שומעים הצהרות בסגנון "אני אוהבת אותו"........

אני לא בעד קשר כזה

בייחוד אם הוא נשוי. ההפרשים גדולים מידי. (ועכשיו בטח יקומו כל ה"יפי נפש" למינהם ויסבירו לי כמו לילדה מפגרת בגן שלפעמים זה עובד) מבחינתי ילדה בת 19 שרוצה גבר בן 30 מחפשת לה אבא. מחפשת לה מישהו שיקנה לה דמות אהבית, ביטחון וחמלת אבא. את עוד צעירה, החיים עוד לפנייך, למה לך להתחיל אותך עם בחור שגדול ממך ב- 11 שנים ?

אני נגד

אני יודעת שתמיד יש סיפורים כמו סיפורי סנדרלה שהכל נגמר טוב ויפה אבל אני חושבת שהכאב שזה יגרום לך אחר כך לא שווה את זה אני לא רואה לזה עתיד וכל עוד אפשר לא להיכנס לזה - כך עדיף עדיין מוקדם וזה עדיין אפשרי

../images/Emo45.gif מסכימה איתך..

יש הפרש ויש הפרש.. אם זה היה 40 מול 30(סליחה על הדוגמא הילדותית משהו חחח) זה היה סביר.. 20 ו30 אלו לדעתי מקומות שונים למדיי של התפתחות בכל המובנים.

שלום

נסי לפנות אליו בעדינות ולשוחח אתו, בהתחלה בנושאיים כלליים הקשורים בבית החולים ואחר-כך בהדרגה יותר ויותר אישיים. בעקר התעניני בו. כך תתידדו, ובמשך הקשר תדעי עליו מה שצריך.

למעלה