צריכה עצה ..

talia220

New member
צריכה עצה ..

אז ככה, אני יוצאת עם איזה אחד כבר חודש בערך, מדברים בטלפון כל יום, ודיברנו על הכוונות שלנו - קשר רציני שאולי בסופו של דבר יוביל לחתונה מתישהו .. הבעיה היא שהבחור פשוט לא משקיע בי בכלל .. כשאנחנו מדברים בטלפון הוא תמיד מתעסק בדברים אחרים. הוא מתקשר אליי בד"כ רק בזמן שהוא נוהג, כי בשאר הזמן הפנוי שלו הוא עם החבר'ה. (החברים שלו זה אחד הדברים החשובים ביותר אצלו, הוא גם מודה בזה). כשאנחנו נפגשים (אנחנו גרים די רחוק), הוא מבלה איתי 3-4 שעות ואז מציע שנסיים את הפגישה בטענה שיש איזה משחק שהוא צריך לראות עם החבר'ה המעצבנים שלו .. אתמול התווכחנו כי הוא ניסה לגורם לי לקנאות, כשאמרתי לו שהוא פגע בי, הוא אמר "לכי לישון ואח"כ נדבר" בטון מעוצבן, והמשיך לשחק עם החברים שלו .. (אפילו בזמן שדיברתי איתו שמעתי אותו משחק איתם על המחשב). אני מרגישה שלא אכפת לו ממני .. הוא עצמו אמר שהוא לא יוותר על חבר אחד תמורת אף בחורה שבעולם .. אני מרגישה שהוא עדיין ילד, שלא מתאים ול להיות במסגרת. נמאס לי. כבר הערתי לו שהוא מזלזל בי, הוא מדבר איתי בממוצע רבע שעה כל יום בטלפון, וזה פשוט עלוב. (אנחנו נפגשים פעם בשבוע אז לפחות שישקיע בקשר טלפוני). אחרי השיחה שלי איתו הוא השתנה ליום יומיים, ועכשיו הוא שוב פעם מזלזל בי .. כשהוא מדבר איתי, הוא אומר לי לחכות על הקו ומטלפן לחבר'ה שלו לשמוע אם יש להם תוכניות, או שהוא מדבר איתי ומפתח שיחה עם האחים שלו בו זמנית .. זה פשוט מעצבן. חשבתי לסיים את הקשר, אבל אני לא רוצה לעשות החלטה מהירה מדי .. פשוט נמאס לי, הוא גורם לי להרגיש כמו אפס .. מה דעתכם ?

ebi83

New member
דברי איתו, תסבירי איך את מרגישה.

אם הוא ממשיך באותה הדרך, תעשי את זה בדרכה של ורדה

exterior

New member
"הוא גורם לי להרגיש כמו אפס"

תזרקי אותו
. דיברת, ניסית, זה לא עזר. במה הוא תורם לך בכלל? אם כבר הוא רק גורם לך להרגיש ר-ע. NEXT

מאמי, הוא לא רציני ולא מעוניין בכלל.

כל כך קשה להבין את זה?! את סתם שם כי את אולי נוחה לו.לא אכפת לו ממך. הוא מזלזל בך ושם עלייך זין. איך אפשר להסכים ליחס כזה?! כי דיברתם על חתונה?! יאללה,בחייאת רבאק..גברים יכולים להיות חרטטנים ברמות שאין לתאר ויש בנות שאוכלות את זה ואפילו מגרגרות ובולעות בהנאה. קיצר, סיימי את הקשר הזה שלא מועיל לך בשום צורה. ומהר. אגב, בן כמה הוא (ואת) שהוא "מעדיף לשחק עם חברים שלו"?...16?

talia220

New member
תודה לכולם על התגובות ..

אני בת 21, והוא 24 עוד מעט. כן אני מודעת לעובדה שהוא מתנהג כמו ילד קטן. אני לא רוצה לזרוק אותו עדיין כי אח"כ אני אגיד לעצמי שעשיתי החלטה מהירה ובלה בלה .. הבעיה היא שגם נמאס לי לתת לו צ'אנסים. הוא לא ישתנה. החברים שלו תמיד ישארו מקום 1. חוסר ההשקעה שלו זה חלק מהאופי שלו. דרך אגב, אפילו כשאנחנו נפגשים, אני זו שיוזמת את הפגישות. הוא לא מדבר על זה בכלל.

Paranoid Eyes

New member
אולי תסבירי לי..

איך בדיוק את עוד חושבת על חתונה עם הדבר הזה? ועוד אחרי חודש? ועוד עם יחס כזה?:O

rotesh8

New member
מסכים עם ליאתוש כפרה

נראה לי שהחלטה מהירה זה בדיוק מה שאת צריכה ונראה לי שאת יודעת את זה, רק אולי קצת מנסה לדחות את זה... וזה שהחברים במקום הראשון זה לא תירוץ להתייחס כמו זבל. גם אצלי הם במקום הראשון אבל לא ככה - צריך לדעת לאזן בין השניים. יש חברים ויש חברה, משפחה וכו'... בהצלחה

flutter girl

New member
מה נחשב בעינייך החלטה מהירה?

בגיל 21 (והוא בן 24!) את צריכה להבין שיש לך הרבה אפשרויות ובחור כזה שמשקיע את כל הזמן שלו בחברים ובמשחקי מחשב, כשיש לו בחורה להיות איתו - לא שווה את המאמץ. בעיני את נתת לו את כל ההזדמנויות והוא פשוט מפשל בכל אחת ואחת מהן. מה שתעשי לא יהיה החלטה מהירה, אלא החלטה שקולה ובוגרת. את אומרת שדיברת איתו על זה, ולא עזר? אף אחת לא צריכה לסבול כזה זלזול מבחור. אני גם לא חושבת שבגיל 16 צריך להישאר עם בנאדם כזה, אבל בחייאת - בגיל 21?! הגזמנו. אני מציעה שתזרקי אותו ומהר.

חודש שלם שאת מושפלת.

מה בדיוק מהיר פה?..טוב, או שאת באמת תמימה..או שחסר לך איזה בורג קטן. אנשים לא משתנים כל כך מהר. ואתם כולה חודש יחד! אל תהיי פראיירית..כי תאמיני לי שהוא מבסוט שאת לא צורחת עליו. כי את לא. את אומרת משו כמעט בלחש והוא סותם לך את הפה כמו גדול (ואל תגידי לי שלא) עם שיטות גבריות..צריך להיות תמימה כמוך כדי להאמין לזה. הבחור הראשון שיעז להתייחס אלי ככה יעוף כמו טיל ולא מעניין אותי שום דבר. יאללה, קצת אסרטיביות לא מזיקה. תעיפי אותו כבר.

vered 212 sexy

New member
זרקי אותו ../images/Emo88.gif

אני באמת לא מבינה מה הדילמה פה! כאילו, שמעתי המון סיבות למה כן לזרוק אותו ואפילו לא סיבה אחת למה כדאי לך להישאר איתו! הוא נשמע כמו סתם אגואיסט, ברור שלא מעניין אותו ממך ושהוא לא מתכוון להשקיע בך או להיות רציני איתך לא - אכפת - לו - ממך - !!! אבל מצד שני גם לא אכפת לו שתהיה לו עוד בחורה בסטנד-ביי הוא אמר שהוא לא יוותר על החברים שלו בשביל שום בחורה בעולם החברים שלו תמיד מספר 1 למה לך להתחיל קשר עם מישהו כזה? זה פשוט להכניס גוף בריא למיטה חולה! הוא מראש מצהיר שאין לו שום כוונה להפוך אותך למספר 1 שלו אז למה לך להשקיע? למה לנסות? למה לטרוח? הסיכוי שתזכי בפרס הגדול בלוטו גבוהה בהרבה מהסיכוי שהחבר שלך ישתנה פיתאום אז ברצינות, החיים קצרים! אל תבזבזי אותם על מישהו שלא שווה את זה לכי תמצאי לך גבר נורמאלי שיודע איך להתייחס לבחורה!

Betterfly

New member
מדובר סה"כ בחודש

ואת כבר לא מרוצה מהרבה דברים יותר מאשר מרוצה. אין כאן בכלל מקום לשאלה ושום החלטה היא לא "מהירה" מדי אחרי חודש כזה. אל תתני לו את הלגיטימציה לדרוך עלייך. אולי גם תלמדי מזה שלא מדברים על חתונה עם מישהו שאת לא מכירה רק כי את רוצה כבר להתחתן. קודם מוצאים מישהו שאוהבים ואח"כ חושבים על זה.

exterior

New member
או שאת ממש אוהבת אותו (לא ברור למה),

או שאת מלאה ברגשי נחיתות וחוסר בטחון (אם כן, תאמיני לי שאת תוכלי למצוא טוב יותר, כי כרגע אין לך כלום). את אומרת שהוא לא ישתנה, ונמאס לך לתת לו צ'אנסים, אז איפה בדיוק יש לך התלבטות?! זה ממש נשגב מבינתי.

מוכר ../images/Emo122.gif

נראה שהקשר הזה לא עושה לך ממש טוב ולדעתי אם את מדברת איתו אבל הוא "חוזר לסורו", את צריכה לחשוב פעמיים שווה לך להתאמץ בשבילו.

TEPELA

New member
אני לא חטשבת שלמישהי מגיע

יחס כזה מאף אחד ועוד ממישו שאת יוצאת איתו??? אם את לא רוצה לעשות החלטה פזיזה פשוט תבהירי לו שהוא צריך לשקול שוב את הסדר עדיפויות שלו ולהתייחס אליך יותר- אחרת את לא תהיי שם יותר. ודרך אגב, לעניות דעתי אנשים לא משתנים הרבה. אופי כזה רק מחמיר אחרי הנישואין. אני לא יודעת אם אתם דתיים אבל לדתיים יש נטיה לראות כל קשר כמוביל לנישואין וזאת טעות בסיסית לדעתי ובמיוחד בגיל כ"כ צעיר של שניכם. תצאי איתו עוד קצת, תראי שהוא לא שם עליך ותמשיכי הלאה. עדיף להתחתן בגיל יותר מאוחר עם מישהו שנוהג בך בכבוד ולא למהר להתחתן עם אחד כזה. בהצלחה...

למעלה