צריכה עצה

עפרולה

New member
תחשבי על זה ככה....

תחשבי אם היית במקומו! תחשבי מה היית מרגישה! הוא חייב לדעת! הוא חייב שתהיה לו לפחות את ההזדמנות לנסות לעשות משהו עם עצמו בעיניין, ואם הוא לא רוצה כל קשר לילד, זה כבר נושא אחר... אבל את חייבת לתת לו לדעת!!!!!

dana2909

New member
כולם רוצים זכויות

קודם כל, לפני שאני אומרת לך מה דעתי, אני חייבת להגיד, שאם את סומכת על הממשלה שתעזור לך בנושא מימון את סופר סופר תמימה. תשכחי מזה, ממה שתקבלי מהמדינה תוכלי לקנות חיתול וחצי, וזהו. תראי, לדעתי יש פה בעיתיות גדולה של זכויות. אני לא יודעת אם יש איזשהו מקום שמחייב אותך להודיע לאבא, אבל.. האם תפני אליו כשתצטרכי משהו? מזונות? מח עצם (חס וחלילה חס ושלום) ואיזה תגובה תקבלי ממנו אז? אההה... פונה אלי רק כשהיא צריכה משהו. מעבר לזה, מה עם זכויות הילד? הוא לא ירצה לדעת מי האבא האמיתי שלו? הרי זה ב - 99% בטוח שכן. תחשבי קצת קדימה, את רוצה שבגיל 18 הילד ילך לחפש מישהו שהוא לא מכיר? איזה צלקות זה ישאיר בו. מה שלא יהיה, ומה שלא תחליטי תהיי מודעת לזה שמה שאת מחליטה עכשיו ישפיע על כל החיים שלך ושל הילד. מאד יתכן שבכלל לא תצטרכי אותו, ותסתדרי טוב מאד לבד, והוא סתם יפריע. (אולי תנסי לבדוק אם יכולה לפני כן להחתים אותו על איזה מסמך שפוטר אותו מזכויותיו כאב...) ובאשר למוסריות, רק את יכולה להגיד מה מוסרי בשבילך, זה אישי לחלוטין..

shellyland

New member
מסמך כזה לא תופס משפטית

כי בית המשפט אינו מכיר בזכותם של ההורים לפעול בניגוד לטובת הילד.

noait

New member
רק לדעתי ובלי לכעוס עלי

לפי דעתי הילד הוא קודם כל שלך !!! ואם תרצי רק שלך אם הוא לא מעוניין בילד - אין לך שום סיבה להגיד לו. ובוודאי על אחת כמה וכמה אם הוא רצה שתפילי - הוא לא מעונייין באחריות. ועוד עלול אח"כ להאשים אותך שעשית לו טריק בכוונה והיו הרבה מקרים כאלה לדעתי עוד כמה שנים הילד בוודאי ירצה לדעת מי האביו ואז תצטרכי לטפל בבעיה כל מקרה אן טעם להקדים את המאוחר בוודאי כשמצב היחסים שלך ושל האב היום קשה כל כך היום עליך לעשות רק מה שטוב לך כאם לעתיד ולילד כשיוולד - האחריות שלך היא רק לילד ולא לרגשות של מישהו אחר שבכלל לא מעוניין ועוד עלול להזיק לך (לפי מה שכתבת בגלל דעתו השלילית עליך - ושלא חס וחלילה ירצה לקחת לך את הילד - גם דברים כאלה כבר שמענו שקרו בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אמהות זה הדבר האמיתי שבשבילו שווה בכווווול

קרן מ

New member
אין על מה להתלבט בכלל

אין לך מה להתלבט ולהטיל את הספק הכי קטן! מדובר על ילד ממנו שאם הוא רוצה או לא רוצה הוא חייב לדעת ממנו והילד לא צריך להיות קשור בכלל למריבות בינכם. אם הוא לא ירצה להכיר בילד זה כבר בעיה שלו את את שלך עשית ואמרת לו.בקשר לעזרה ממנו-תשתמשי בה כי פה שניכם אחראים והוא חייב לתת ולעזור לפחות כלכלית רק לטובת הילד שלך שימי את הגאווה בצד ותקחי את העזרה שלו.

מה את בכלל חושבת על זה?

תראי אני לא מהפורום ואני רק בת 13 אבל אני חושבת שאת בכלל לא צריכה לשאול את עצמך אם לספר או לא! למה את מתכוונת שאם תצטרכי עזרה בעתיד את יכולה ללכת אליו? מה תגידי לו? ואם תצטרכי עזרה כשהילד יהיה למשל בן חמש? תגידי לו "תראה יש לך ילד בן חמש ואני צריכה שתעזור לי לגדל אותו" את רוצה להרוג אותו? הוא עלול לחטוף התקף לב ולמות! ולא אני לא מגזימה! אם זה היה ההפך לא היית רוצה לדעת שיש לך ילד? לא היית רוצה לדעת מי אבא שלך? ואם הילד יהיה דומה לו? זה הילד שלו וזאת בכלל לא בחירה שלך אם לספר לו או לא! ואם את לא מספרת אז תסלחי לי אם זה יעליב אותך אבל את פשוט מכשפה! זה לא ילד שלך זה ילד שלכם! והוא צריך לדעת מיזה! העובדה שיש לו ילד צריכה לעניין אותו מאוד והוא לא יכול להכריח אותך לעשות הפלה! ובשום אופן אל תעשי הפלה כי הפלה זה רצח זה לקחת את היצור חסר האונים שיש לך בבטן להוציא אותו ולהרוג אותו! בכל אופן אל תסתירי את זה ממנו אם הוא יגלה את זה איכשהו בדרך אחרת זה לא יגמר טוב... תאמיני לי... מה אם זה יגרום לו להשתגע? הוא עלול לרצוח אותך (חס וחלילה) או את הילד! ולא חסרים מקרים כאלה של אבות שרוצחים את הילדים או גברים שרוצחים נשים! והכעס שלו יכול גם לגרום לו לאנוס אותך! טוב אולי הגזמתי קצת אבל זה הילד שלכם לא שלך שלכם וזכותו לדעת! וכמה שמוקדם טוב יותר! ואם הוא רוצה לעזור לך לגדל אותו זאת זכותו המלאה ואם תגידי לו עכשיו הוא יכול לקבל את יפה! אם תגידי לו אחר כך הוא יוכל לדרוש משמורת על הילד רק מתוך כעס על שלא סיפרת לו! בשום פנים ואופן לא להסתיר את זה ממנו! בהצלחה! (ואני יודעת שאני בכלל לא שייכת לפורום הזה ושאני רק בת 13 אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר לסמוך עלי) חוץ מזה אני בדרך כלל קוראת את ההודעות כאן והפורום נחמד מאוד!

יעלגול

New member
עוד נקודת השקפה

אני יכולה להבין את דעתך לגבי הפלות, אבל בתור בן אדם שגדל עם הורה אחד (נסיבות מצערות של החיים) זה מאוד קשה, זה משהו שהולך איתך כל החיים. גם לגדל ילד זה לא כזה פיקניק, צריך לשלב גם עבודה איפשהו, ואם אין הורים שתומכים ב-100% זה כמעט בלתי אפשרי גם עם בן זוג. אני רואה את אחותי וגיסי, שגיסי כמעט לא עוזר ואחותי כמעט קורסת. לגדל ילד זו עבודה קשה. אני חושבת שחובתך לידע אותו. כולם מדברים על זכויות, אבל מה עם החובות? מה יקרה לילד במקרה שחס וחלילה תמותי? קצת חומר למחשבה. יעל

למעלה