צריכה עצה..?!

hodaya323

New member
צריכה עצה..?!../images/Emo79.gif

אהלן... אני די חדשה פה...
אני מתופפת משו כמו כמעט שנתיים... ועכשיו הגעתי למצב שהעורות שלי נשחקו לגמרי ואני רוצה להחליף את העורות שלי לעורות שמן.. (עד עכשיו לא היו לי עורות שמן).. אז בעצם אם למישהו יש איזושהי עצה (בבקשה!) איזה עורות כדאי לי לקנות או כל דבר שקשור (וגם לא קשור
) אז אני ממש מצפה לשמוע... =] תודה מראש..! וסופשבוע רגוע..!

kfirshap

New member
האמת היא שאין לי הרבה נסיון

בהרבה עורות אבל סוגים שונים של עורות יתנו לך סאונד שונה, כמו גם כמה תמתחי אותם (דהה) אני ממליץ, אם את רוצה להחליף דווקא לעורות שמן ודווקא למשהו איכותי שישמר לך להרבה זמן ולא יהיה חרטא ללכת על העורות שמן של yamaha. הכי פשוט, הכי מוכר. אין לי מושג מה המחירים אבל גם קדמיי וגם אחוריים לכל התופים יעלו לך לדעתי סביבות ה-500 שקל.. אבל בהנחה שאחוריים לא תרצי להחליף כי הם עוד לא נשחקו מאמין שיעלה לך 200-250 מקסימום 300 שקל כל העורות.

hodaya323

New member
אממ אחלה..

ממש תודה..! אני פשוט לא ממש מבינה בזה.. ואני עוד צריכה לדבר עם המורה שלי על זה.. אבל בעיקרון די עזרת לי.. ממש תודה...!

DRUMMERIT15

New member
אוקיי..הקשיבי חביבתי...

קודם כל, מזל טוב! שנתיים זה בהחלט הזמן להחליף עורות... אני חייבת לומר, שאני אישית, לא הייתי נוגעת בעורות של ימאה..אבל זאת אני.. עורות שמן- העורות שעל הסט שלי...הייתי ממליצה על EVANS G2 CLEAR לטמטמים.. ואיזה רמו אמבסדור לסנר... אם את רוצה גם לבייס דראם אבל יש את הEVANS E-MAD שהוא עור מצוין ועם זאת גם יקר... או את הפאוור סטרוק 3 של רמו... כולם שקופים חוץ מלסנר כמובן... ואם לא דחוף לך להחליף עורות תחתונים, אז אל תחליפי...אין הרבה טעם כרגע... זאת ההצעה שלי... שיהיה בהצלחה!! שירי.

NYMets Man

New member
אין כזה דבר עורות YAMAHA

גם אם כתוב על זה ימהאה זה רמו מייצרים להם... הופתעתי גם לגלות את זה האמת. עזרא אמר לי... אז מצחיק שיש לך דעה ספציפית לגביהם :|

kfirshap

New member
יש לי רעיון.. לאלה מכם שמבינים בעורות

תכתבו מאמר על העורות איזה צליל עושה כל אחד וכו' וכו' ונכניס למאמרים

megahertz

New member
כבר היה על זה שירשור מפורט מאוד

עם מלא פרטים על הסוגים השונים. אם אני לא טועה גם שירי וגם אני כתבנו בו הרבה. אני חייב לזוז עכשיו, אחרת הייתי מחפש/כותב מחדש..כשאחזור.

DRUMMERIT15

New member
ברור...גם מאפקס ודידבליו..

אבל מדובר על העורות שרמו מייצרים לימאה..

DRUMMERIT15

New member
את זה לא ידעתי.. נחמד שאתה מקבל

מערכת עם עורות סטוק טובים...

H A J Y

New member
גם במערכת שלי(לוודוויג אקסנט קאסטום) מקבלים

עורות evans g2 או g1 כעורות סטוק

megahertz

New member
זה ברוב המערכות באיכות גבוהה

פרל - אמבסדור לבנים טאמה -אוונס G2 DW - עורות "שלהם" (רמו) - אבל טובים חברות קסטום - נתון לבחירה בעת ההזמנה

WinterZ

New member
פרל

Mapex מוסיפים את הלוגו של רמו. clear emperors לטמטמים אם אני לא טועה ואמבסדור לסנר.

למעלה