צריכה עצה

עָנת

New member
המשך:מה שזוגות אחרים לא מתמודדים

איתו. וזה לא דבר של מה בכך....

emuna4

New member
ענת-

כל זוג שנמצא כאן בפורום סוחב איתו "חבילה" וכל אחת מהן אינה דבר של מה בכך. אני מאחלת לך שתעברי את משוכת הביורקרטיה במהרה.

עָנת

New member
אמונה,אין בהודעה שלי שום כוונת

זלזול ויהירות כלפי אחרים. מצטערת אם זה נשמע כך.

מה שטוב בפורום ענתי../images/Emo24.gif

זה שאיך שאנחנו נכנסים זה כאילו שתמיד רץ איזה סבל לסחוב לנו את ה"חבילה" שלנו ואז אנחנו יודעים שהיא שם אבל לא כל כך מרגישים את כובד משקלה. ולפעמים כבר קשה לנו עם כל החבילות האלה כי המזוודה צרה מלהכילן.מוכנה לשבת על המזוודה שלך כדי שתסגר כמו שצריך ויהיה יותר נוח לשאת אותה. חיזקי ואימצי יקירה

מירבי*

New member
ענת יקרה../images/Emo24.gif

הבירוקרטיה היא חלק בלתי נפרד מהתהליך, לפעמים נראה שהחלק של הטיפולים וההריון זה החלק הקל בתהליך. מנסיונך את יודעת שכשמגיע החלק של הטיפולים שוכחים את ימי הבירוקרטיה, ואני יכולה לספר לך שברגע שיהיה הריון תשכחי מהר מאוד את הטיפולים..ומה שבטוח שברגע שיגיע הרגע שבו תחזיקי את התינוק/ת/ות שלך ביד תשכחי מכלללללללל התהליך. מאחלת לך להגיע כמה שיותר מהר לרגע המיוחל הזה.. ועד אז, התאזרי בסבלנות יקירה.

צודקת אמונה יקירה../images/Emo140.gif

מעניין שכל הקשיים בתהליך עם ירין נראים כל כך רחוקים וכאילו לא היו כמעט והקשיים עכשיו נראים גרועים יותר. ממש הדחקה כזו. הךואי ובקרוב נגיע רחוק

תודה לכן שאתן פה../images/Emo140.gif

וענתי הבירוקרטיה ממש מכה אני יודעת. הלואי והבירוקרטיה תהיה העיכוב היחידי בכל התהליך וכל האר ילך מהר מהר.

למעלה