צריכה עצה

צריכה עצה../images/Emo4.gif

היום שמתי לב שאני כותבת כבר כמעט שנתיים בפורום. והיום שמתי לב שכל התהליך השני שלנו מלווה במזל נחס מההתחלה.עד שהחלטנו להתחיל שוב כי ירין כבר היה בן 4 ובאמת הגיע הזמן, אז סגרו את החברה שלי ונשארתי בלי עתיד בטוח למשך 5 חודשים.ואז כשמצאתי עבודה אז פיטרו את הבעל שלי ואחרי שהוא מצא עבודה התחילו בעיות הבריאות שלי שנמשכו כמה חודשים. וכל פעם שמשהו מתקדם אחר נסוג אחורה. וכשסוף סוף הינו צריכים להתחיל טיפול אז ברמב"ם יש שיפוצים. סליחה זה לא נראה לכם מוגזם ששנתיים ועוד לא התחלנו טיפולים?ואני חשבתי שעם ירין היה תהליך ארוך. אולי כדאי לוותר? אולי מישהו מלמעלה רומז שלא צריך להיות חמדנים? או שהתהליך הזה לא אמור להתבצע. אני דקה מלהרים ידיים כי נגמרו לי המשאבים הפיזיים והנפשיים. אולי כדאי להפסיק עכשיו לפני שפצצה תחריב את בית החולים רמב"ם?(בקצב הזה מי יודע). טוב מספיק התבכיינתי וסליחה שאני לא פעילה פה כמו קודם. לילה טוב

mondani5

New member
לירון יקירה!

את לא תשברי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תראי בכך אות רע,הכל לטובה,אני גידלתי את לילך לבד ללא אחים ואני רואה את ההבדל בינה לבין אחיותיה,קשה לגדל ילד לבד ,את בחורה אמיצה וחזקה,אם אני חטפתי חיידק טורף והייתי בעולם ההוא ולא ויתרי אחרי עשרות שנים את לא תוותרי!!!!! אז יש קשיים מי אמר שכך רצינו אבל אנחנו נתגבר על הקשיים,את רואה שהסתדר לך ולאייזיק העבודה הכל יבוא על מקומו!!!!!. אותי הוועדה עיכבה וגרמה לי ממש התמוטטות עצבים ועוול בלתי יתואר,אך ביום שאישרו אותנו כך נחרץ גורלנו ושיר ורון נולדו מהמוקפאים שמי האמין שישרדו,הכל מלמעלה,את תתחילי בע"הש בגמר השיפוצים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יעזור לך בשביל זה אנחנו כאן. לא ניתן למקסימת הפורום להשבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איילת567

New member
|שמשאירית צודקת נכון שקשה והדרך....

ארוכה אבל בשביל מטרה כזו אסור להשבר לאט לאט הכול יבוא על מקומו בשלום והטיפולים יתחילו כל עכבה לטובה ככה אומרים תהייה חזקה השיפוצים יגמרו וכמו שתמיד אמרו לי כשהיה לי קשה ותאמיני לי היה לי קשה והיו פעמים שכמעט נישברתי אמרו לי בסוף נשב וניצחק על הבעיה הזאת או האחרת תראי שבסוף הכל יבוא על מקומו בשלום ונשב אצל מירב במיפגש וניצחק על הכל התוצאה הסופית שווה את כל הקושי נותנת לך חיבוק גדול ועוד הרבה כוח להתמודד איילת הפונדי של אירית

איילת567

New member
|אירית צודקת נכון שקשה והדרך....|לב

ארוכה אבל בשביל מטרה כזו אסור להשבר לאט לאט הכול יבוא על מקומו בשלום והטיפולים יתחילו כל עכבה לטובה ככה אומרים תהייה חזקה השיפוצים יגמרו וכמו שתמיד אמרו לי כשהיה לי קשה ותאמיני לי היה לי קשה והיו פעמים שכמעט נישברתי אמרו לי בסוף נשב וניצחק על הבעיה הזאת או האחרת תראי שבסוף הכל יבוא על מקומו בשלום ונשב אצל מירב במיפגש וניצחק על הכל התוצאה הסופית שווה את כל הקושי נותנת לך חיבוק גדול ועוד הרבה כוח להתמודד איילת הפונדי של אירית

איילת567

New member
|אירית צודקת נכון שקשה והדרך....

mondani5

New member
הי איילת יקירה!

מקווה שחזרת לאיתנך וזרקת את כל השפעת לפח. אוהבת אירית

עָנת

New member
((((((((((((((לירון)))))))))))))))

לפעמים הדברים לא הולכים בקצב שאנו רוצים
ולפעמים דברים שלא תלויים בנו מחליטים להגיע בזמן הכי פחות רצוי
. חמודתי,חס וחלילה לותר
זוכרת את המאמצים /ההתלבטויות/הפיטורים/בלוטת התריס כל אלו הקשו על התהליך,אך תודה לאל,שרדתם את זה. ואתם תשרדו את הכל(כולל השיפוצים ברמבם
) את חייבת לעשות את המקסימום שיהיה לירין אח/ות. והמקסימום הוא:להמשיך להאבק,ובסוף לקטוף את הפירות. לא הכל חייב ללכת בקלות בחיים!

מירבי*

New member
לירון יקרה שלי../images/Emo24.gif

כל האירועים שמעכבים את תחילת הטיפולים שלכם לא נועדו לשבור אותך, הם רק יעצימו את האושר הגדול כשהוא יגיע והוא יגיע. אני יכולה להבין את התסכול, הדברים שקרו עד עכשיו לא תלויים בך. את מה שתלוי בך תעשי על הצד הטוב ביותר וכך תגיעי לתוצאה המיוחלת. את חזקה לירון, יש לך פונדקאית נהדרת שרק מחכה כבר להסתער על הטיפולים ויחד תנצחו. אוהבת אותך

תודה יקירות../images/Emo140.gif

אני בתקופה קשה עכשיו, הגוף שלי לא התאושש פיזית מההסתגלות לתרופות החדשות אז החוזק הנפשי שלי נפגם. אני חוששת מהטיפולים כי הגוף שלי מגיב קשה אליהם ויחד עם החולשה הפיזית זה מתכון לצרות. חוץ מזה היום חוגגים לי יום הולדת שני , זה כבר מסורת אצלנו במשפחה. לפני 11 שנה היתי על סף מות והיום זה היום בו עברתי את ניתוח הלב שלי לפני 11 שנה. אז שנה הבאה אני חוגגת בת מצווה פעם שניה. להיולד מחדש משנה משהו בהתיחסות לחיים וגורם להבין שאולי לא יהיה מחר וצריך להספיק היום. אז בנות תבלו ותהנו ותפיקו את המירב מהחיים שלכן. הלואי והכל יעבור בשלום ומהר. נשיקות לכל התומכות

לירוני קודם קבלי../images/Emo24.gifו-../images/Emo25.gif

לעולם את תוותרי על משהו שמגיע לך
נכון,גם אני מאמינה בסימנים
וגם אצלי לעיתים עולות מחשבות שאולי היעוד שלי להיות פונדקאית לא אמור להתממש ואולי לאלוקים שלי יש תוכניות אחרות עבורי
ואולי אפילו הוא שומר עליי.......
א...ב....ל למטבע שניי צדדים רק צריך לבחור על איזה צד מסתכלים
אשרי המאמין שאלוקים אינו מכשיל את מי שאינו יכול לעמוד בקשיים שהרי את עשויה מזן מיוחד ליבך הרחב וריגשותך הרבה לזולת "את חזקה מהרוח"
כמו בשיר אל תשברי והמשיכי ביעודך בטח שאת לא חמדנית
...........לרצות אחות לירין זאת לא חמדנות
זאת משאלת לב הכי טבעית בעולם ואת תגשימי אותה אל תוותרי............
מזל טוב לך אישה יקרה
ומי יתן ותחבקי אחות או אח לבנך האהוב ומשפחתך תגדל ותגדיל את אושרה..............

ציצוש../images/Emo24.gif

אנו מודעים ליעוד שלנו עמוק בלב . אם בחרת להיות פונדקאית ולעבור כל כך הרבה תלאות עד עכשיו אז היעוד שלך ברור. ונשמה כמוך רק תביא אושר לזוג הורים. לא סתם את ציצוש האחת והיחידה. נשיקות

מירבי*

New member
ציצוש, את מדהימה../images/Emo24.gif

אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך? נשיקות יקירתי, את כותבת עם כל כך הרבה הגיון ורגש, אני נהנית לקרוא אותך.

emuna4

New member
מעניין שגם אני עשיתי חשבון ו..

ליויתי מרחוק את ההריון של ליבי של מירב ופתאום היא בת שנתיים.. וגם אני עדיין כאן באותו מצב. בעייה כלכלית, בעייה בריאותית נוספת או שיפוצים הם רק מכשולים שמעכבים את ההתקדמות ואינם סימנים לכלום . ואם כבר מחפשים סימנים- אולי אותו אחד למעלה אוהב אותך וחסך לך בדרך מוזרה זו שנתיים של טיפולי סרק שלא היו מצליחים והרבה עוגמת נפש? .... הפורום הוא בדיוק המקום לקטר/להתייעץ/לחפש חיזוקים/להתבכיין/לשתף וכד' והתקופות האלה של נפילת רמת האנרגיה עברו על חלק גדול מאיתנו ובכל זאת מתחזקים וממשיכים. ומצד שני- מותר לך להתלבט בבחירת הדרך הנכונה ומותר גם לשנות דעה וגם לוותר ולהפסיק להילחם . כל החלטה שלך היא לגיטימית אבל אל תוותרי רק בגלל מכשולים חיצוניים זמניים. מי כמוך יודעת שהתהליך ארוך ומייגע אבל בניגוד לחלק גדול מהמשתתפות בפורום לך יש הוכחה בבית שזה אפשרי ושווה את המאמץ.

mondani5

New member
הי אמונה נשמתי!

גרמת לי להצתמרר!!!! אפילו בעלי התרגש ממה שכתבת!!! זה שלמעלה יהיה חייב להשלים את מה שביקשנו !!!! אוהבת אירית

עָנת

New member
../images/Emo128.gif נמאס לי../images/Emo128.gif

נמאס לי מהביוקרטיה המעצבנת הזאת
נמאס לי מהעיכובים המיותרים
רוצה כבר להתחיל את הדבר הממשי
ולשם שינוי להתעסק עם התקדמות חיובית ונורמלית של התהליך
טיפול
בטא חיובית
הריון
לידה

mondani5

New member
צודקת מתוקה!

סבלנות זו הנוסחה,לך לפחות יש את מאי המקסימה שנותנת לך המון כוחות,אומרים :"אם מארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר", באמת מה יגידו אותם הורים מיועדים שעדין לא חיבקו תינוק משלהם. לכן סבלנות והכל יבוא על מקומו. אוהבת אירית

עָנת

New member
המונח "ארזים" לא כל כך מתאים

היות ולצערי הרב אני נושאת מטען כבד כבד מאוד.

למעלה