אולי תנסי איך זה "להיות" דתיה... תנסי לתקופה קצרה.. ותיראי מה עדיף לך עולם חילוני או עולם דתי
ש שיר1 המקורית New member 1/1/04 #19 אולי תנסי איך זה "להיות" דתיה... תנסי לתקופה קצרה.. ותיראי מה עדיף לך עולם חילוני או עולם דתי
ש שיר1 המקורית New member 1/1/04 #22 נכון זה לא קל אבל אני לא אומרת לך לכל החיים אלא רק לתקופה קצרה לנסות איך זה להיות דתיה... אולי כך זה יעזור לך להחליט
נכון זה לא קל אבל אני לא אומרת לך לכל החיים אלא רק לתקופה קצרה לנסות איך זה להיות דתיה... אולי כך זה יעזור לך להחליט
T tamarhp New member 1/1/04 #25 לכן הצעתי סמינר, "ערכים" או משו שהיא תוכל ללמוד ולהכיר מקרוב וככה אולי יהיה לה יותר קל. מעבר לזה - היא לא תהיה לבד, היא תוכל להתייעץ עם בנות כמוה, שנמצאות בבעיות דומות או שעברו כאלו.
לכן הצעתי סמינר, "ערכים" או משו שהיא תוכל ללמוד ולהכיר מקרוב וככה אולי יהיה לה יותר קל. מעבר לזה - היא לא תהיה לבד, היא תוכל להתייעץ עם בנות כמוה, שנמצאות בבעיות דומות או שעברו כאלו.
כ כלהשמותפוסים New member 1/1/04 #23 הרב שרלו, כתב די הרבה על קשר בין דתיים לחילונים. אם זה מעניין אותך, תוכלי למצא את זה: בשו"ת של מורשת. מצ"ב כמה לינקים ספצפיים אבל לא מצאתי את השאלה שחיפשתי שבה הרב שרלו ממש האריך בדיבור על זה. בהצלחה בכל דרך שהיא שתבחרי.
הרב שרלו, כתב די הרבה על קשר בין דתיים לחילונים. אם זה מעניין אותך, תוכלי למצא את זה: בשו"ת של מורשת. מצ"ב כמה לינקים ספצפיים אבל לא מצאתי את השאלה שחיפשתי שבה הרב שרלו ממש האריך בדיבור על זה. בהצלחה בכל דרך שהיא שתבחרי.
א אלת השמיים New member 1/1/04 #24 תודה רבה על התשובות והפנייה למורשת. עזרת לי מאוד. תודה. {חיבוק וירטואלי}