צריכה עצה
....

צריכה עצה ../images/Emo146.gif....

מישהו פנה אלי דרך אתר הכרויות.. ביקשתי תמונה למייל והוא שלח וכתב שאם הוא מוצא חן בעיני שאשאיר טלפון. עניתי לו שאשמח להכיר והשארתי טלפון. זה היה לפני שבוע והוא לא התקשר. אני נורא רוצה לכתוב לו משהו אבל לא יודעת מה. לא רוצה להישמע נואשת (אני לא...) אבל רוצה להכיר אותו. יש למישהו/י רעיון?

d a n i e l s 5

New member
תמשיכי להשתבלל הכיטוב....

עד שיגיע "העונג" הבא........ או כמו שאמרה זאת מעלי..... נקסט... הבא בתור :)

n o g a1

New member
לא חושבת

next בהכרח. אין לך מה להפסיד , מימלא הוא לא איתך , אז שווה לנסות עוד קצת. מקסימום יחשוב שאת נואשת , so? נוסחים אפשריים: "חיכיתי , חיכיתי , בכיתי בכיתי ומי לא בא .....(השם שלו)" מה איתך ? זוכר אותי? התיישבתי לחכות , בעמידה התעייפתי. רוצה להכיר אותך , זוכר? אל תתפוס תחת , אבל בא לי שנפגש... ובקצור יש ים אפשרויות , תעזי - מקסימום מקסימום - לא! נראה לי שתוכלי לעמוד בזה :)

אני אוהבת את התגובות שלך ../images/Emo45.gif

קוראת אותך מידי פעם. באמת חשבתי על משהו בסגנון מה שכתבת... אבל אמרתי לעצמי אולי אני טועה ובאמת צריך לעשות next
כמו החבר'ה שענו לי... אני אעשה חושבים... ואחליט

לעולם

התשובה הכי גרועה/מזוויעה /מעצבנת שתשמעי היא לא בכל תחום בחיים! נקסט זה גם בסדר אבל אם בא לך? למה שלא תיצרי קשר?! הייתי שואלת אותו בדיוק על מה שכתב לך מלכתחילה במקסימום תשמעי לא.(מעוניין) :)) גו פור איט!

גנטי

New member
את רוצה

ואולי את גם צריכה אז תתאמצי קצת ותצרי קשר מה כבר יכול לקרות?אולי זה האדם שנועדתם להיות יחד

עידכון ../images/Emo124.gif

החלטתי אתמול לאחר התגובות לפנות אליו שוב. כמו שנוגה ומראה מראה אמרו... מקסימום אקבל לא... כתבתי לו משהו מתחכם כזה... קיבלתי תשובה ממנו שהוא מאוד רוצה להכיר אותי אבל את הטלפון שלי הוא לא קיבל... השארתי לו שוב. הוא התקשר היום וקבענו דייט למחר
. עידכונים בהמשך

למעלה