צריכה עצה

Queen Of Love

New member
צריכה עצה../images/Emo142.gif

יש לי חברה טובה מאוד. היא התקשרה אליי בוכה הבוקר, ממש מדוכאת
ומצוברחת
היא סיפרה לי שיש לה בעיות עם החבר שלה. היא הסבירה לי מה קרה, והיא רוצה שאני אדבר איתו. אני מכירה את החבר שלה, היינו ידידים בצבא. אני לא ממש אוהבת להתערב במערכת יחסים. אני יכולה לייעץ, להקשיב, הכל, רק לא להתערב. אבל היא ממש ביקשה ממני לעזור לה. מה לעשות

מאו יין

New member
קוויני

אם היא חברה ממש טובה והיא ביקשה עזרה עם החבר שלה כנראה שהיא יודעת מה היא עושה .לפעמים כדאי שעוד מישהו יקשיב לשני הצדדים וינסה לפשר!!! אבל פה הקטע הקשה , את צריכה לפשר בינהם ולא לקחת צד,לא את שלו ולא את שלה...

mariana

New member
הדעה שלי היא כמו של מאו יין

אני חושבת שאת צריכה להיתקשר אליו ולדבר אתיו ולראות את הצד שלו, מה הוא חושב, אבל כמובן לא לקחת צד של אף אחד.

אני הייתי מתקשרת רק אם את יודעת

שהוא יקשיב זה מאוד קשה להתערב וזה קשה להתקשר ואת יכולה לשמוע אותו ופתאום תראי שלפי דעתך הוא צודק מה אז אז החברה שלך תיפגע ממך וזה יכול לקלקל בינכן בקיצר רק שאת לא תיפגעי מכל העניין

Queen Of Love

New member
זהו

זה הפחד שלי. שבסוף אני אפגע. וגם זה נותן לי הרגשה לא נעימה מבחינת ידיד שלי כי כאילו היא באה ומספרת לי דברים אישיים ביניהם וזה יוצא שאני גם עלולה להביך אותו!! אוף.

Queen Of Love

New member
את חושבת?

אני אנסה להסביר לה שהייתי מעדיפה לא להתקשר. למרות שהיא ממש ביקשה ממני לעזור לה.

קוויני ...

אני חושבת שעדיף לא להתערב. כי למרות הרצון הטוף יש סיכוי טוף שאת זו שבסופו של דבר לא תיהיה בסדר, מנסיון מתוקתי. תסבירי יפה שאת מעדיפה לא להיות מעורבת. בהצלחה מתוקה עפ"י שאני יודעת שה קשה לסרב...

לא לא לא !!!

לא להתערב בחביתה של מישהו אחר בסוף לא משנה מה יקרה את תהיי זו שתסכסך בינהם כי מה שהם לא מצליחים לפתור בינהם את בטח שלא תצליחי לא להכנס בינהם

black ross

New member
מתוקה בשביל שאוכל לעזור .....

את צריכה להסביר לי קצת יותר ..... על איזה בעיות מדובר? יש כל מיני סוגי בעיות חלקן ניתן להתערב ואפילו לתקן בקלות וחלקן אסור בשום פנים ואופן להזכיר אותן אפילו...... אז הכל תלוי על איזה בעיה אנחנו מדברות ...... רוצה להסביר ?

Queen Of Love

New member
המממ....

זה קצת מסובך, גם אני לא כל כך הבנתי. אבל היה להם וויכוח רציני. אני חושבת שזה בגלל שהם לא מתראים הרבה. מצד אחד היא עצבנית שהוא בקושי בא, מצד שני אני יכולה להבין אותו כי הוא עובד,היא עובדת והם גרים רחוק אחד מהשני. אמרתי לה שתדבר איתו, לא בעצבים ותסביר לו שקשה לה שהם לא מתראים (היא גם עברה לגור לבד עכשיו, אז אני מבינה שהיא זקוקה לו יותר) ושהוא מצדו ינסה לעשות הכול כדי לחזק את הקשר ביניהם. אז היא אמרה לי שהיא דיברה איתו וזה הגיע לוויכוח עצבני ביותר
היא רוצה שאני אסביר לו כמה כואב וקשה לה. הבנת?

mariana

New member
אני במקומך

הייתי מתקשרת סתם כאילו לשאול מה שלומו. ואז לזרוק לו מילה, להגיד לו שדיברת עם החברה שלו ושהיא נשמעת מצוברחת, ואז תראי אם הוא יספר לך אז תזרמי איתו, תנסי לו להסביר את הצד שלה, ואם הוא לא מספר לך כלום אז גם את אל תדברי הרבה. זה דעתי, אני עשיתי את זה כמה פעמים וזה נורא עזר לי. כי כשעצבנים לא מקשיבים לחבר או חברה, ומישהו אחר שקרוב אליהם יכול לגרום להם להבין יותר טוב. היה גם שריקי התקשרה לאריאל והיא הוציאה מימנו מידע יותר טוב ממה שאני הצלחתי ואז באמת הבנתי מה מפריע לו בלי צעקות ובלי עצבים. אז בכל אופן זה תלוי

Queen Of Love

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה לכוללללללכככןןןן!! מרין, ג´סוס, נופר, נוצה, בלאק רוז, מאוווו
תודה לכן
תמיד כיף לקבל עצות מה-
החלטתי, בינתיים לא להתערב. אם היא ממש תרצה ותתעקש אולי אתקשר ואדבר איתו , אני אשאל לשלומו ואזרוק לו איזו הערה, בתקווה שאוכל לעזור
ושוב

black ross

New member
טוב עכשיו אני יכולה להגיב

חמודה זו אחת הבעיות שאפשר להתערב בהן ..... יתרה מזו אם הם חשובים לך רצוי להתערב !!! מאמי תתקשרי אליו תשאלי אותו אם בא לו להצטרף אלייך לאיזה כוס קפה ועוגה בתואנה שהרבה זמן לא הייתם ככה וסתם כי את רוצה לדבר..... משם אני מניחה שאת יודעת את ההמשך..... בטח את שואלת למה רצוי אז ...... לבעיות כאלה יש נטיה לצאת מפרופורציה ממש מהר במיוחד שאחד מהצדדים קצת מתוסכל יותר ומרגיש בודד כמו שהחברה שלך בטח מרגישה בגלל המעבר הטרי ... את צריכה להסביר לו שזה רק עיניין של זמן עד שהיא תתרגל והוא צריך לגלות קצת הבנה ...... למען האמת אני מבינה את הבחור .... מסכן זנ לא אשמתו שהיא עברה דירה והיא מרגישה לבד אבל בכל זאת לפני שהעיניינים יתדרדרו מעבר למה שהם אמורים כדי להתערב .... אין צורך להתווכח אלא רק להסביר בצורה הגיונית את המצב ..... איזה כיף לך לפחות נפלת על בעייה קלה
מקווה שתיישמי
שירן

ניקולי

New member
מלכת האהבה

כן כן אני יודעת.. אני תמיד האחרונה אין צורך להזכיר
.. אם תשאלי אותי מה אני הייתי עושה במקרה הזה אני אומר לך מאחר וזאת חברה טובה הייתי נזהרת..מה לעשות?? חברה טובה היא עבירה..בהחלט לא הייתי מתקשרת אליו ומדברת איתו באופן אישי.. אלא הייתי קובעת עם שניהם פגישה אפילו אצלי בבית ורק אז הייתי מדברת איתו בנוכחותה זה אומר שהיא תהיה שותפה לכל השיחה בניכם.. ואת יודעת למה?? כי לא משנה מה טיב החברות בניכן ולא משנה עד כמה את מכירה אותו והוא ידיד טוב שלך .. ברגע שמשהו יתפקשש יאשימו אותך.. אוהבת המוןןןןןןןןן ניקול*

שלום ניקולייייייי יפה חזרת לשורותנו

חסרת לנו פה ומזה ההברזה ביום שלישי בצהריים חשבתי שאז לפחות אני יראה אותך

sidi

New member
קוויני

חברה טובה לא חברה טובה, זה לא משנה תפסי מרחק ואל תתערבי. שתתקשר אליו בעצמה ושתדבר איתו. אני בכלל לא מבין מה הקטע הזה של שליחים.

למעלה