צריכה עצה

צריכה עצה../images/Emo122.gif

סמסטר שעבר נרשמתי לקורס סמינריון אצל מרצה שנוי מאוד במחלוקת. אחד כזה שדעותיו מאוד קיצוניות והוא די מבודד בעולם האקדמי. לא ידעתי את זה קודם, נרשמתי לקורס כי הנושא שלו נראה לי מעניין. התחוור לי שהקורס מורכב מ5 סטודנטים לתואר ראשון, בערך 10 לתואר שני והשאר הם שומעים חופשיים, מבוגרים שהם די מעריצים של הבחור והולכים אחריו בכל הקורסים שהוא מעביר. היה לי מאוד קשה לשבת אצלו בשיעור ולשמוע את דעותיו, ופעמים רבות גם התכווחתי איתו, תוך כדי שחבורת הזקנים מתנפלת עלי.. לא הגשתי לו עדיין סמינריון למרות שכביכול עבר תאריך ההגשה, אך הוא אישר לי להגיש באיחור מכל מיני סיבות אישיות. עכשיו הבעיה היא כזו! הוא עושה לי את המוות!!! שלחותי לו כבר 5 פעמים ראשי פרקים וכל פעם משהו אחר לא בסדר, המתודולוגיה שלי, הנושא, נושאי הפרקים ובנוסף לכל הוא מטיף לי על יהדות שאני כותבת לו במיל בשבת "שבוע טוב" במקום "שבת שלום" אני ממש אובדת עצות. אני יודעת שהוא ייתן לי ציון נמוך גם עם העבודה תהיה ממש טובה, והוא גם מתנהג לדעתי כלפי בצורה ממש לא בסדר. מה הייתי צריכה לעשות? לשבת בכיתה ולשתוק? האם בשביל זה הגענו לאוניברסיטה? להיות רובוטים צייתניים? מה לדעתכם אני צריכה לעשות, לוותר על הקורס ולעשות אחר, או להתאמץ ולכתוב הכי טוב שאני יכולה , בידיעה ברורה שהוא יפלה אותי בציון?

TheBigBrother

New member
שעת עצה

הקורס הוא של סמסטר שעבר אני מבין כלומר הכסף עליו שולם. לדעתי, את לא מפסידה יותר מדי אם את תגישי לו את העבודה. יהיה לך ציון לא מהגבוהים אמנם אבל לא כל כך נורא. מצד שני אם את במצב שכל נקודה חשובה לך לממוצע, אולי עדיף לקחת קורס אחר ולוותר על הנוכחי

LadyWolf

New member
פשט לא להכנס לקורסים מהסוג הזה

כל קורס שאפשר לקשר אותו לפוליטיקה הוא מתכון לאסון

אסל

New member
למה "ידיעה ברורה"?

אני הייתי ממליץ לך לנסות להגיש את העבודה הטובה ביותר האפשרית. ממה שכתבת לא נראה לי ברור שהדעות השנויות במחלוקת שלו מחייבות גם שיפלה אותך לרעה. כבר ראיתי מרצים שנויים במחלוקת והגונים.

למעלה