צריכה עצה..עזרה..משו..

שושקש

New member
צריכה עצה..עזרה..משו..

לא ראיתי אותה כבר שלוש שבועות ויומיים לא דיברנו לא שמעתי ממנה כלום אין לנו אפשרות לדבר בטלפון או באינטרנט אבל זה נראה לי מוזר שאחרי שלוש שבועות היא לא באה אליי ואפילו לא התקשרה והיא עוד גרה בעיר שלי אני לא יודעת מה לעשות אין לי דרך ליצור איתה קשר אנחנו צריכות להיפרד? אני מפחדת כל הזמן שהיא תבגוד בי ושהיא כבר לא אוהבת אותי וחסר לי ההבעת רגשות האלה קשה לי ככה בלעדייה ובלי שהיא תגיד לי שהיא אוהבת אותי יש מלא בנות שרוצות אותי עכשיו ורק מחכות שאני והיא ניפרד אני גם בנאדם לא כלכך נאמן אבל אני תופסת את עצמי עם כל הפיתויים שיש לי ואני לא עושה כלום ואני מחכה לה אבל זה נראה כאילו אני מחכה לאוויר למשהו שלא יגיע מה אני צריכה לעשות? אני אוהבת אותה אבל כמו שזה נראה עכשיו אין לזה עתיד ואם אני נשארת איתה אז אני אראה אותה רק עוד חודש וחצי שייגמר החופש זה הגיוני? אני כבר לא מסוגלת לחשוב בהיגיון אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו

ממ יש הרבה חורים בסיפור שלך

ככה סתם היא נעלמה?בשניה אחת נתקתם קשר? זה מוזר..אולי קרה משהו? ואיך אפשר להחזיק קשר כשאתן לא מדברות...?

שושקש

New member
היא לא נעלמה

אמא שלה גילתה שאנחנו ביחד והיא הכחישה ומאז היא לא נותנת לה לצאת מהבית לא מסכימה לה להיכנס לאיסיקיו ואין לה פלאפון

עכשיו זה קצת יותר ברור...

ממממ זה בעיה.. היא נותת לאנשים לבוא לראות אותה?.. אולי תנסי דרך מישהו לברר מה קורה.. אני מקווה שזו רק תקופה ושאמא שלה באיזה שהו שלב תרפה טיפה.. תנסי לברר בדרכים עקיפות מה קורה .. המון בהצלחה@

שושקש

New member
ממ

זה כבר הרבה זמן ככה וכל פעם שניסיתי בדרך עקיפה אמא שלה עלתה על זה....

שושקש

New member
אממ

חברות שלי היו מתקשרות אלייה לבית והיו מוסרות לה כל מיני דברים או שהן היו מבקשות אותה ואני הייתי מדברת והיינו מנסות לקבוע בכל מיני מקומות וזה לא הולך

למעלה