צריכה עצה חמה

סנורקה6

New member
מה רלוונטי בכינוי?

רק מאז שאת איתו את מרגישה בוגרת לגילך? וגם מה רע בזה בכלל?

seeyou

New member
את מוכנה להמשיך לבלוע חצץ וצפרדעים בתנאי

שיוסיפו קצת סוכרזית מתוך אמונה שכך צריך להיות, זוגיות? חברות?ידידות? או כול הגדרה של מערכת היחסים שלך

להבנתי אין הרבה מה לצפות בשינוי בהתנהגות של החבר/ידיד

"רק שאני חושבת שקיים בכל זאת רצון הדדי לקיים או אולי לשקם את החברות המיוחדת בינינו ולהיות באמת פרטנרים שיכולים לסמוך אחד על השניה, כשאין את זה,"
כול זה Wishful thinking
השאלה היא איך אני יכולה לשכוח ולהעביר את עצמי לתקשורת כזו שלא תגרום לי לסגת כל פעם מחדש?
לדעתי רק בעזרת סמים/תרופות לטישטוש המציאות

עצה שלי-תתנתקי וחפשי חבר/ידיד אחר בעל מכנה משותף ברור

יוסי

את בטוחה שהוא יודע

שאת בת הזוג שלו?

כי לי זה נשמע כאילו מערכת היחסים הזאת מתקיימת בעיקר בראש שלך - כלומר, הוא לגמרי מודע לקיומך רק לא רואה בך הרבה יותר מחברה טובה, אחת מני רבות.

עם האקסיות אותו סיפור, זה אופי

זה לא משהו אישי אלי.
זה לא שהוא הפך להיות כזה כשהוא איתי.
גם עם ה"ידידות" שלו אותו עניין, רק שאני יודעת והן לא, זה כל הסיפור.
אם הוא יודע?! נו, באמת.

נוסעת27

New member
ממש עצוב שהגענו ליום הזה

שכתיבה כל כך גבוהה וריגשית מקבלת תגובות כל כך בזויות. אם הייתה מדברת בשפת ה"לייק" והפייסבוק וחצי סלנג עברית קלוקלת הייתם מבינים יותר? אולי אתם צריכים לפתוח מילון ולרענן טיפה את השפה שלכם?

ובאשר לבעייתך יקירה, אני מזדהה איתך מאוד, גם אני כתבתי פה בפורום לא מזמן על בעיה עם בן זוגי,
, אני חושבת שהנסיבות אולי שונות אבל התסמינים מאוד דומים
אני מריחה באוויר בעיה של חוסר יכולת לשים אותך במקום הראשון, חוסר יכולת (או רצון) להבין מה מפריע לך, אתם הרבה זמן ביחד, נשמע מתיאורך שלא באמת לגמרי ניסית להבהיר את הבעיה, נראה שאת מתארת שרוב הזמן את סופגת, שותקת, לא מעירה, בונה עוד שכבה של חומה, אמרת שאת לא מובנת. אולי בדיוק בגלל זה? האם באמת שמת את הגבולות? הגיוני שאחרי שתיקות כה ממושכות לסיטואציות שמפריעות לך יהיה באמת לא מובן אם פתאום תגידי משהו. כמוני כמוך לקשר יש בסיס טוב, אהבה, כל התנאים הנכונים, אבל משהו לא לגמרי מסתדר שם.
את יודעת מה אמרתי לבן זוגי? אני אוהבת אותך, אני לא אוהבת את הקשר.
מכאן יש רק שתי דרכים ללכת בשביל המשותף שלכם, עבודה הדדית או פרידה לשלום.
לדעתי האישית ומנסיוני (שעדיין מתרחש ברגעים אלו), אם זה אכן מה שאת מרגישה, ואת עדיין לא מוכנה לוותר, הדבר הטוב ביותר בצומת דרכים היא לקחת הפסקה הדדית. לארגן מחדש את המחשבות, להסתכל על הקשר מנקודת מבט חיצונית, לשאול את עצמך את כל השאלות הקשות- האם את מאושרת? האם את מקבלת מה שאת צריכה? האם עשית מספיק? האם נעשה למענך מספיק?
הפסקה כמובן צריכה להיות מוגדרת ומובנת ומקובלת על שניכם, תקופת זמן מוגדרת של חוסר תקשורת והתנתקות אחד מהשני. זה יכול לעזור מאוד.
בהצלחה

Another Girl

New member
גברת

אנחנו צריכים לפתוח מילון? אולי את צריכה לפתוח איזה חלון.

לא יודעת איך לבשר לך את זה, אבל לא די בשימוש במילים "גבוהות" (ואילו מילים גבוהות יש בפוסט, בדיוק?) ובשפה שהיא לכשעצמה תקינה. גם לצורה שבה מחברים את כולן יחד יש חלק ביצירת חוויית קריאה טובה עבור הקורא. ומה לעשות, הגברת זרקה פה על ימין ועל שמאל מילים ערטילאיות מתובלות בדרמה של ערוץ ויוה בסיפור שבסופו הקורא נשאר עם יותר שאלות מתשובות.

אשרייך ואשרי אחרים נוספים פה שקראו ותכף ומיד הבינו הכל (כנראה שהם עילויים יוצאי דופן), אבל אם אומרים לה כמה וכמה אחרים בשרשור שהטקסט כתוב באופן שהוא לא הכי מובן - אולי זה אומר דרשני. אולי. ואולי עבורך זו לא סיבה לגיטימית לזעוק אוטומטית שכל מי שמגיב כך הוא מחסידי העברית הקלוקלת ושתגובתו "בזויה".

שלך,
עורכת תוכן, חובבת "לייקים".

נוסעת27

New member
גברת זה נשמע קצת זקן

הייתי מעדיפה להיקרא בחורה, לפחות עד שאחצה את גיל ה 40
לא אמרתי שהמילים גבוהות, אמרתי שהשפה גבוהה, כלומר, בלי סלנג ושפת אינטרנט טיפוסית. אולי מעט מילים הושחלו פה ושם. סך הכל נתקלנו כאן בטקסט שדורש ריכוז בשביל להבין, ולא מספיק ריפרוף רגעי ושטחי כמו שכולנו כבר רגילים.
לא צריך להיות "עילוי" בשביל להבין מה האחר כותב, אולי קצת יותר ריכוז ואכפתיות. והתגובות של חסרי האונים שלא הבינו כלום היו בסגנון "אולי תלכי עם הסיפור שלך למירוץ למליון" "תלמדי לכתוב עברית". לא בדיוק תגובות ראויות, ולא מכבדות את המעמד, עם כל הכבוד.
הכתיבה בסדר גמור (לטעמי, העילוי יוצא הדופן שכמותי), קצת ריגשית, אולי גם קצת מבולבלת, כיאה לתחושות והמצב. ו" יצירת חווית קריאה טובה בשביל הקורא" זאת אמירה בעייתית בהתחשב בעובדה שהכותבת היא לא סופרת ולא כתבת, היא בת אדם עם בעיה. אם הייתה זורקת מגוון מילים שרירותיות לאוויר ללא חיבור הגיוני אוז באמת אף אחד לא היה מבין, ולא רק חלקנו, "העילויים" היינו מבינים.

אולי לא הייתי צריכה להגיד כלום, "לזעוק את זעקתי", כדברייך. סתם צרם לי שמישהי באה לכאן עם בעיה קשה על הלב ובמקום לקבל את תשומת הלב הראויה רק הציפו את השרשור שלה בתלונות על הכתיבה. בעיה שלדעתי האישית עם מעט מאמץ היה אפשר להתגבר עליה, אבל היי, שכל אחד יעשה מה שנוח לו.

שלך, אולי לא עורכת תוכן, אך בהחלט לא מתרשמת.

nirity1

New member
תסלחי לי

אבל קראתי את הפוסט שלה יותר מפעם אחת ובאמת שלא הבנתי מה הבעיה. הבנתי שיש שם ידידות של הבחור שמסתובבות ואז תוקעות סכין בגו. ואני מבינה שיש שם כעס כלפי הידידות למרות שהיא צריכה לכעוס על הגבר שלה...וזה מה שהצלחתי להבין אחרי יותר מקריאה אחת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זאת תופעה שכזאת

מי שמכיר, מכיר (מומלץ בחום לא להכיר...)
לא כיף בכלל. כאילו שאת חיה עם מלך חיי הלילה, שבמקרה נוטה לך חסד ומקנה לך מעמד מיוחד בקרב ההרמון שלו.

הדרך כלל הסיפור הולך עם טקסט בסגנון "אלו יחסים אפלטוניים", אבל לא מקבלים על זה ערבויות מדינה...

nirity1

New member
אגו טריפ

השיר הזה עלה לי לראש...
הבנתי שיש לה שאקל בבית וכל מיני ידידות מסתובבות שם... אבל התקשתי להבין את מי היא מאשימה ( אותו , את הידידות , את עצמה )

מריוס זכריה

Member
מנהל
קחי כדוגמה את גילה קצב

כשאת חיה עם גבר, הדברים מתערבבים.
את גם רוצה לתמוך בגבר שלך, אבל גם מרגישה נפגעת מזה. הוא לא בסדר, אבך את זו זבחרה בו... אין מישהו אחד אשם. המצב הוא מורכב, וחלק מהאשמה הוא שלך על עצם זה שאת שם.

כל זה נכון עד שאת מחליטה שזה כבר לא מתאים לך, ואז את כבר לא שם... זה המוצא הפשוט.
אבל גם זה כמובן לא פשוט, בעיקר כשיש ילדים ומשפחה מורחבת וכל זה.

סנורקה6

New member

את עילוי ואני מלייקקת אותך! ויגור זאב עם כבש, אם ככה אומרים.. בכל מקרה מסכימה עם התגובות. אני ממש טמבלית אגב וגם הבנתי בקריאה ראשונה אז כנראה ש.. אני גם עילויי!!! ,איזה כיף: )

הו הא

יומיים אני לא כאן ותראו מה אני מפסידה! להקת 'הבא נטפסה על עץ הצדקנות, אולי נרוויח כמה גרושים' הגיעה העירה ומתאבדת <על מטרה לגמרי ארטילאית> בהופעת חייה!
אני מצטערת שאנחנו הורסים לך את המעמד ואת הכבוד. בפעם הבאה לקראת בואך תתריעי מספיק זמן מראש, ונכין שטיח אדום ואת שאר כללי הטקס. וגם נאום לאומה, חוצב להבות כמובן.

תגידי, מילא שפה גבוהה, איזו בעיה קשה מצאת כאן בדיוק? פספסתי משהו? דובר על אינוס ילדות בדרכים באוגנדה? מכירת קטינות לנישואין עם זקנים בתימן? אישה לכודה משך עשור במרטף עינויים של פסיכופט באה לכאן שנתקלה בחוסר הבנה?
בסך הכל הגיעה לכאן בחורה מבולבלת <אכן לא נעים> שמרוב סרטים ומזימות שהיא חיה עליהם לא מצליחה לחבר באופן קוהרנטי שני משפטים, וגם לא מי יודע מה מצליחה להתמודד עם זה שהסביבה מטיחה בה שהיא מבולבלת ולא מובנת <אפילו היעני חבר הזה לא מבין מה היא רוצה מחייו, וכנראה שגם היא לא ממש יודעת אחרת מה יש לה לעשות שם?>.

לאחר קריאה נוספת בעקבות הביקורת שלך <שלא תגידי שאנחנו כאן מצפצפים על דעת הקהל> אני מצליחה לדלות מתוך התוכן המה שלא יהיה שהובא לכאן שמדובר באישה כבר לא הכי צעירה, שנאחזת בשיניים בקשר מאמלל וחסר סיכוי שגדול עליה בכחמש מידות, ושהמעמד שלה בו הוא כשל עלה נידף ברוח. איש לא מחזיק אותה שם, אם בכלל, למעט הרצון שלה להשתדרג טיפה מעל למה שהיא ולהיות IN בזכות הטייטל 'החברה של השאקל', והתחרות המופסדת מול פוסטמות מקרקרות על מקום יותר מקודם בסקאלה. הרחמים העצמיים שלה לצד חוסר מודעות עצמית מספיק גדולים, היא באמת לא זקוקה לחיזוקים ממך. אבל אם את מרגישה תורמת את יכולה להמשיך להגיד לה שהיא מסכנה, וכל העולם הם רשעים וקאקי. זה יעזור לה להיתקע בפוזיציה ההזויה הזו לעוד כמה שנים
.

נוסעת27

New member
תגובתך הצעקנית מלאת הרוח והצילצולים

בדיוק מחזקת את טענתי
נראה גם מקריאת תגובתך שאת שוב מוכיחה את בעייתך הקשה בהבנת הנקרא, הן על הטקסט שהיא כתבה והן על הטקסט שאני כתבתי.
מה גם שנכון שההגנה הכי טובה היא התקפה, אבל לא ביזית אף אחד חוץ מעצמך בבליל השטויות שצעקת כאן לכל עבר. מה היה מטרת הפוסט שלך? למה את כל כך כועסת? מה שכתבת עכשיו שווה ערך לזה שתמצאי מישהו שמן ותצביעי עליו ותצעקי עליו שהוא שמן ומכוער ותתחילי לקלל. מה השגת בזה בעצם? תתבגרי.

נכון שלא חיבקו אותך כשהיית קטנה?

נכון שלא היה כיף בבית והיית צריכה להוכיח את עצמך כל פעם מחדש?
נכון שהיית צריכה להלחם על המקום שלך כל הזמן ,אחרת, את לא באמת זוכה להשאר שם?
נכון שבחיים האמיתיים את לא באמת כזו בולטת?

זה קשה שאף אחד לא אוהב אותך, אני יכולה להבין אותך.

אגב, 60 שניות של עברית תקנית -
חצי פוסט שלך עם שגיאות כתיב. (אולי זו לא שפת אם שלך? אם שפת האם שלך היא השפה הערסית? מהצ'כונה?).

שאי ברכה יקירתי, כל אישה הגיונית מבינה למה את מתנהגת כך ומה...חסר לך.

Aski7

New member
נו באמת עד עכשיו היית פשוט לא מובנת

עכשיו את גם טיפשה. סחתיין ש״סתמת לה תפה״.
תתבגרי.

למעלה