צריכה עצה ועזרה..

צריכה עצה ועזרה..

היום בשעה 10:00 אמורה הייתה להיות לי שיחה עם פסיכולוג ביה"ס, היועצת, מחנכת הכיתה ומנהלת ביה"ס. התכוונתי ללכת לשיחה הזו עם בעלי ולשפוך בפניו את התנהגות הילד גם בבית. בעלי כמובן מתכחש למציאות הקיימת ואמר: "אם אבוא ואספר לפסיכולוג על התנהגות הילד הוא יקום ויילך". בעלי מתכחש לבעיה של הילד ואני סובלת מאוד, החלטתי לא ללכת לשיחה הזו ושלחתי אותו לבד, רציתי עזרה אבל בעלי ממאן לקבלה, הוא טוען כי הילד בסדר, אם הילד בסדר לעזאזל למה הוא חושש כי אספר לפסיכולוג כמה קשה לי איתו בבית? אין לי כח להתמודד, אני מתמודדת גם עם הילד שהוא קשה נורא וגם עם הבעל שמתכחש לבעיית הילד.. עזרו לי..

zivadina

New member
רוב הבעלים אוהבים רק הצלחות

ונוטים להתכחש לקשיים, כנראה כי הם מ"מאדים". אז, אמא יקרה, אחותי לצרת-העבר שלי. פשוט תעשי מה שנכון בעינייך ואל תבקשי אישורים ותמיכה מן הבעל. תילחמי כמו נמרה למען הילד שלך ואל תעשי חשבון על פראייריות. אחרי שיגיעו התוצאות הטובות, הבעל יתחיל לתמוך בך. הוא לא יוכל להגיד שהילד השתפר למרות התנגדותו לטיפולים, נכון? הכל הכל מתוך נסיון עם בעל קשה-עורף שהיום גאה מאוד בילדים שלו ומודה לכל המטפלים שעזרו להם בדרך. קבלי חיבוק לעידוד, ותזכרי שאנחנו המין החזק!

מוטרד 19

New member
יכול להיות (השערה בלבד)

יכול להיות שהוא חושש שזה בא ממנו בתורשה והדרך הטובה לזה היא להתכחש לה

למעלה