צריכה עצה דחופה

ההמומה

New member
צריכה עצה דחופה

יש לי חבר כבר כמה שנים ואנחנו עומדים להתחתן עוד מספר חודשים. אבל... גיליתי שבחודשים האחרונים הוא מבלה במכוני ליווי מספר פעמים בשבוע (ללא ידיעתי כמובן והוא עדיין לא יודע שגיליתי) מה אני עושה עכשיו ? האם זו בגידה בעיניכם ? שווה לבטל חתונה בגלל זה ? (הוא אדם מקסים סך הכל) זה נפל עלי ממש ב"בום" ואין לי מושג מה לעשות אשמח לשמוע עצות תודה

גלית 2

New member
ללא ספק זו מכה לא קלה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אבל לפני הכל את חייבת לשוחח איתו! אולי זה ממלא אצלו איזשהו צורך חסר? זה כמובן לא נותן לו לגיטימציה לעשות את זה - אבל חשוב תחילה לדבר על הנושא. בתור בחורה נשואה אני יכולה להגיד לך שיש איזהו חשש לבטל נישואין אחרי שכבר מודיעים למשפחות ולחברים, ומתרגשים מכל העניין ומהטררם שמסביב, אבל חד משמעית זה עדיף מאשר להישאר עם המשקע הזה כל החיים או לחילופין לחוות גירושין מכוערים. מאחלת לך הרבה הצלחה ושתהייה שלמה עם עצמך!!!

לדבר לדבר ולדבר

הכי חשוב זה שתדברי איתו וכמה שיותר מהר למה גילית , איך גילית , מה הפריע לך שגרם לך לחפש ולמה אני שואלת כי חשוב מאוד שתביני שאם אין אמון בין בני הזוג אז כל החיים סובלים אמון זה דבר בסיסי וחשוב מאין כמותו ותקשורת חשובה לא פחות את חייבת שתהייה לך היכולת לדבר איתו על כל דבר ובכל מצב ולהגיע להבנה משותפת! ויכול להיות שאת בכלל טועה ואלו הן חשדות לא מבוססים?? ויכול גם להיות שזה מין טקס פרידה מהרווקות.... בכל מקרה דברו ובכנות אמיתית.

adam33

New member
חד וחלק

להיפרד. נקודה. אם הית מספרת שזה קרה לפני החברות אזיי היתי חושב שניתן לדבר על כך אבל מאחר וזה מבוצע כיום כשאתם עדיין חברים איני חושב שזה בריא בשני המובנים להמשיך בכך. ותקני אותי אם אני טועה.

האלי

New member
לא כל כך חד וחלק...

אם את מוכנה כל החיים לחיות בחוסר ביטחון, כי אף פעם לא תדעי מה הוא מסתיר, וצריך תעצומות נפש ושלווה סטואית כדי להאמין בו למרות שאת יודעת שהוא בוגדני. אז אולי כדאי להתחתן. או אם את כל כך נואשת שאת מוכנה לכל דבר ובלבד שתזכי לעמוד בשמלה לבנה מתחת לחופה, אז אולי כן כדאי להתחתן. אם את מתייחסת לעצמך כאל אבק אדם, אם את חושבת שכל תפקידך הוא לשרת, לתת ולרצות (בריש פתוחה) אז אולי תמצאי את זה בנישואין איתו. אבל חוששני שאם את מייחלת לזוגיות שוויונית, חברית ואוהבת... עם הבחור הזה צפויים לך קשיים רבים רבים רבים. שלך, האלי.

ד ו ל ה

New member
להפרד נקודה!!!

חד וחלק, ועדיף עכשיו למרות כל אי הנעימות הכרוכה בכך כי אחר כך זה יהיה קשה פי כמה.

נתונים חדשים דורשים "עיון מחדש"

האם זו בעיה שהתפתחה בחדשים האחרונים, או שאת רק יודעת עליה בחדשים האחרונים? לא הייתי רואה בזה בגידה אלא בעיה רצינית של חברך עם עצמו. עד שלא תיפתר, אינך יודעת עם מי את בעצם מתחתנת. מקסים ככל שיהיה, לא תחשבי במיטה היכן ביקר קודם? אם את אוהבת אותו ורוצה לנסות לעזור לו, דחי את החתונה וראי את ההתפתחויות ללא לחץ של תאריך. יתכן שזו מסוג ההתמכרויות הניתנות לגמילה בקלות אם שמים את האצבע על שורש הבעיה. יתכן גם שלא. את תחליטי מה לעשות, לתמוך בו או לעזוב אותו לנפשו. אבל להתחתן כרגע לדעתי זו כניסה עם ראש בריא למיטה חולה.

משהו קורה

קודם כל, תעצרי את כל התכניות משהו פה קורה פה - וזה לא "בריא" גילית לאחרונה שבחודשים האחרונים בן זוגך "מבלה" במכוני ליווי לא "ארוע חד פעמי" (שאולי ניתן היה להסבירו כגחמה, כסקרנות או כל שם אחר) אלא מבלה במכוני ליווי מספר פעמים בשבוע (ולא, לא מצדיקה גם ארוע חד-פעמי, אבל ... איתו אולי יכולתי להתמודד. אבל זו אני) אינני חושבת שיש מקום לבדוק את המדוע כי הרי ברור (לי) שמשהו לקוי ואם התעורר ליקוי כזה עוד בטרם נישאתם, לא ממש ברור לי לאן מועדות פניכם לאחר הנישואין. ועלייך לשקול היטב, לפני קבלת כל החלטה "גורלית" את טיב יחסיכם והאם את מעונינת לחיות לצד אדם שהפר את אמונך, האם ברצונך לחלוק את חייך עם אדם, שככל שיהיה אדם מקסים סך הכל שחשדנות וחוסר אמון הן מילות המפתח ביחסים אלו

פלסטיק

New member
בלתי ניתן להתפשר על כך?

תצאי מנקודת הנחה שהוא ימשיך בזה ועכשיו תשאלי את עצמך שאלה פשוטה שרק את יכולה לענות עליה: אם הוא ממשיך, האם את מוכנה לחיות עם זה? (שאלה שטובה לכל נושא ששנוי במחלוקת בין בני זוג). אם את תהיי מוכנה להתפשר וכל השאר נפלא, תתחתנו. אם את לא תהיי מוכנה להתפשר אז בצער רב כדאי לך לבטל חתונה כי להתגרש הרבה יותר קשה. נראה לי שהשאלה אם זו בגידה היא הפחות רלוונטית

ההמומה

New member
עדכון (ותודה לכולם)

תודה רבה על העצות. נקטתי בסוף בגישת ה"ללבן את הדברים" ודיברנו על זה המון. מסתבר שטעיתי . הוא אמנם הלך , אבל רק פעם אחת והתנצל מאד מאד שלא סיפר לי אבל הוא די התפדח מכל הסיפור. הוא טוען שזה היה מעין "טקס פרידה מהרווקות" ותו לא והכל מתוך השלמה שזהו, מעכשיו אני האחת והיחידה לכל החיים. זו היתה גם חוויה די טראומטית בשבילו ולדבריו הוא לא יחזור על זה יותר. אז זהו, כרגע החתונה בתוקף ואני גם לא רואה מעידה חד פעמית כבגידה או כמאפיין שילווה את הקשר לאחר הנישואין . מה דעתכם ? נראה לי שצריך לפעמים להבין ולוותר על מעידות כאלה. לא ?

מעידות

קודם כל, אני שמח בשבילך שזה היה רק זבוב, לא פיל. אין מושלמות. אם תהיי שופטת מחמירה של מעשיו והוא שופט מחמיר שלך, בלי קבלה והבנה, איך יראו חייכם? אבל, משהו אחר שהקפיץ אותי. אמרת כאן בבטחון ובאופן נחרץ ביותר, שבחדשים האחרונים הוא הולך מספר פעמים בשבוע וכו´. כעת זו מעידה חד פעמית. אז או שכעת את נוטה להטמין את הראש בחול או שקודם ניפחת בועה קטנה לבלון מפלצתי. ובנושא זה, אני מפנה את המראה אליך, ומציע לך לבדוק מה בדיוק היה כאן (איתך) ולמה. כי אני מריח חולשה שלך (הדחקה או חרדה קיצונית), שתכשיל אותך בעתיד

adam33

New member
ליבון או סיבון?

וזה הדבר שאת צריכה לשאול את עצמך..וכן לבדוק!!! מקוה שמעתה תהיי על המשמר ולא תתמני את ראשך בחול אם זה לא ימשיך..אז זכית ומפרגן לכם היה וזה ממשיך אין שיחה אחרת מכיון שכבר שוחחת איתו הפעם אמון זה המפתח אך לא תיחמון בהצלחה!

למעלה