צריכה עצה בדחיפות !!!!!!

איילה1227

New member
צריכה עצה בדחיפות !!!!!!

צהריים טובים לכולם!! אני מקווה כי אתם זוכרים אותי ואת הבעיה של שמסתרכת לה אחרי מזה שלושה חודשים. אזכיר לכם מעט- עד לפני חודשיים היה לי חבר איתו יצאתי חמישה חודשים שהיו מדהימים מצד אחד ומצד שני מכאיבים מאחר ששנינו אנשים שונים כמעט בכל דבר אפשרי (דיעות, תכונות, יחס וכו´). למרות שאהבתי אותו נורא החלטתי להיפרד ממנו כי העובדה ששנינו שונים כל כך לא נתנה לי מנוח והציקה לי במשך כל זמן החברות שלנו. נפרדנו כמה ימים לפני הטיסה שלו לפנסילבניה - ארה"ב, שם הוא עובד כמדריך במחנה קיץ יהודי במשך חודשיים. סיכמנו שלא נשמור על קשר כל הזמן הזה שהוא יהיה החו"ל בטענה שאני רוצה להתנקות מהכאב שהצטבר בלב ולהמשיך הלאה. עמדנו בזה יפה ולא ניסנו ליצור קשר אחד עם השני במשך כל התקופה המדוברת. (כמובן שבדקתי את האימייל שלי כל יום למקרה כי הוא יתגעגע וינסה ליצור קשר, אבל אני מצידי לא העזתי לכתוב כלום !!!!) תאריך החזרה המשוער שלו הוא 21/08/02 ז"א שמחר הוא כבר נוחת בארצנו הקטנטונת. אני אובדת עצות....... כל החודש הראשון מאז הפרידה בכלל לא חשבתי על חזרה אליו. הייתי בטוחה שזה לא בשבילי, שאני יודעת מה הציפיות שלי מהבן זוג שלי והן לא ממושו במהלך הקשר איתו והמשכתי כביכול הלאה ואפילו יצאתי עם אנשים אחרים (דרך אגב לא יצא מזה כלום.... )פגישה פה פגישה שם. אבל בשבועיים האחרונים העובדה כי הוא צריך לחזור ארצה הטריפה את דעתי והתחלתי לפקפק בהחלטה שדבקתי בה במשך החודש הקודם. התחלתי לחשוב אולי יש סיכוי, אולי הייתי נוקשה מידי? אולי הזמן הזה שלא דיברנו עשה לו משהו ושינה אצלו דברים כמו שהשתנו אצלי דברים, מחשבות והלכי רוח? ואולי..... ואולי..... מה עושים??????. תעזרו לי בבקשה!!! תודה מראש לכל האנשים הנפלאים שלא מפסיקים לרגע לעזור ולהציע כתף וירטואלי לכל שבורי הלב בתור בחורה דתיה אני רואה בזה עזרה לזולת ואהבת הבריות בשיא התגלמותה אז שוב תודה!!! איילה

michal24

New member
הפכים מוחלטים, מוכר ...

היי איילה אני יכולה רק לספר לי שאני חיה עם בן זוג שהוא ההפך המוחלט ממני, גם, בערך בכל תחום. ואצלי זה מתכון בטוח לצרות. אומנם לטווח הקצר זה היה מעניין והצית אש והכל, אבל מהר מאוד התברר שבדברים הגדולים יותר זה לא עובד. אני עדיין איתו גם מכוח האהבה הגדולה שיש לנו, וגם מכוח האינרציה, מה לעשות, החשש לעזוב, שאולי אני עושה טעות, כי באמת מאוד אהבתי אותו (עכשיו אני כבר פחות בטוחה, בגלל הקשיים, במה שאני מרגישה). בני זוג לא חייבים להיות זהים, וטוב שלא, אבל ממה שאני למדתי, בדברים הגדולים כמו גישה לחיים, שאיפות בחיים, הצורך של לבד או ביחד, דברים כאלו, כשאין התאמה אז עדיף לא להיכנס לזה. ובכלך אופן, מה שלא תחליטי, אני מקווה שתהיי מאושרת.

פלסטיק

New member
אז ככה...

דבר ראשון את מאוד פאסיבית בעניין - מחכה שהוא יזום. אם זה מתאים לך אז יופי אבל אי הודעות נראית שמשגעת אותך. הוא לא יודע שיכול להיות ששינית את דעתך וכנראה מכבד את מה שאמרת לו. אם לא תגידי שדעתך השתנתה, איך ידע? לגבי הניגודים בינכם. נראה לי שכמות הניגודים איננה הבעיה. אם אתם יכולים למצוא לניגודים פתרונות שתוכלו לחיות איתם בלי להרגיש רע (באמצעות ויתור או עקיפת הבעיה) אז יופי, אבל אם יש ניגודים שממש לא תוכלו לחיות איתם אז מתישהו זה יתפוצץ ואז במקומך הייתי שוקל טוב אם ללכת על זה.

h47

New member
הפכים ונגודים זה לא טוב

תשמעי עצה ממשהי שנשואה מזה 25 שנה. בשנים הראשונות, יש אהבה גדולה, שמחפה על הפערים, אולם עם השנים, לאט לאט צץ הספק, הבעיות, החכוכים, המריבות. היום כשהילדים יצאו מהבית, אנו מגלים שבגלל שאנו הפכים , אנו כל כך שונים בדברים שמעניינים אותנו, הפער הולך וגדל-הלכנו לטפול זוגי, אבל גם היועץ אומר שבמצב כזה אין מה לעשות. לכן, חשבי ובדקי טוב טוב, מה הם הדברים שמציקים לך בו..והאם תוכלי להסתדר איתם לאורך שנים. מנסיון הפכים ונגודים זה רע...רע...צריך לחפש את בן הזוג שמשלים אותך ולא ההפך ממך. בהצלחה חמודה {}

CluBeRiT

New member
הפכים משלימים

בדרך כלל אחד את השני, כמו היינג והיאנג. אני עדיין מתלבטת אם לשלוח, כיוון שראיתי גם הודעות שסותרות אותי, ואני הכי צעירה כאן למיטב ידיעתי. אבל, אחרי הכל, אם כל כך חשוב לך, פני אליו כשהוא חוזר, דברי איתו על זה ותקווי שהוא מרגיש כך גם. אם כן, מה טוב, ותנסו לעבוד על האהבה שלכם. אם לא, לפחות ניסית וכך לא תתהי מה היה אם, במשך חייך. אין לך מה להפסיד, לכי על זה!

למעלה