צריכה עצה ! בבקשה !

אההה1

New member
צריכה עצה ! בבקשה !

קודם כל שלום :) ככה- לפני שבוע וחצי בערך עליתי טרמפ עם בן אדם דתי סיביבות ה 50 ככה הוא היה ממש נחמד ,חכם והכל היה בסדר כשהגענו ליעד לפני שיצאתי הוא שלף פתאום 200 שקל ואמר לי לקחת. לא לקחתי בהתחלה אבל אז נשברתי ולקחתי * אני נורא צריכה כסף* אין לי מושג למה הוא עשה את זה. ואז הוא ביקש את המספר שלי כידידת שיחה ( משעמם לו ככה הוא טען) ואני כנראה בגלל האי נעימות מהכסף הבאתי לו מאז הוא צלצל כל יום כל הזמן ופחדתי נורא, נבהתלתי, אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני הוא בן אדם מבוגר אני בת 18 בקרוב אז הפסקתי לענות לשיחות שלו ולחסום וכבר כמעט שבוע שהוא לא מפסיק לצלצל ! ממש כל יום כל היום לפחות 30 פעם ביום , למרות שאני לא עונה. זה ממש מטריד אותי ואני לא יודעת מה לעשות. להמשיך לא לענות.? לענות ו..? אני לא יודעת. אל תגידו לי לענות והלסביר לו שאני לא מעונינת והכל כי ממש לא נעים לי בגלל הכסף. אל תשפטו אותי ואל תגידו לי מה הייתי צריכהה לעשות כי זה כבר לא משנה אני יודעת שאני מפגרת רק איך אני יוצאת מזה תודה

Akuna Matata

New member
יש לי הרבה חורים חסרים בסיפור

למה הוא התעקש לתת לך כסף? איך הוא הסביר את זה שהוא מתקשר אליך? מה הוא רוצה ממך? איך את יוצאת מזה? תני לאבא שלך לענות לטלפון- פעם אחת תספיק.

אההה1

New member
ממ..

אמרתי, זה לא ממש משנה. אין לי תשובות ללמה הוא התעקש... הוא מסביר את זה שהוא סם רוצה בן אדם לדבר איתו זה לא משנה הפרטים רק איך אני יוצאת מזה.. : \ ואבא ישאל שאלות .. עדיף שלא

ImmortalSoul

New member
תשאלי את עצמך

אם את בכלל רוצה לצאת מזה אם כן אז פשוט תכבי את הטלפון לכמה ימים או שפשוט תפני לחברה של המכשיר ותבקשי להחליף מספר . שיהיה בהצלחה.

שפתיים24

New member
אההה...

לפי דעתי.את גם קצת מתפתה לענות לו..כי הכסף קורץ לך,..אולי יתן לך עוד.ואפשר להבין את זה אם את צריכה כסף.אבל בהגיון את יודעת שאנשים לא מחלקים כסף בחינם ותצטרכי במוקדם או במאוחר להחזיר במשהו...ופה הבעיה...אז לפני שיהיה מאוחר אל תעני לטלפון.או תני לגבר לענות.ידיד או סתם משהו שאת סומכת עליו,אל תתפתי הנזק גדול מהרווח

שפתיים24

New member
המשך.

כשתהיי בטוחה שאת רוצה שהוא יצא מחייך...ותהיי עקשנית ,הוא יוותר.ואם במקרה ענית לו תנתקי לו בפרצוף.אל תדברי אפילו לא מילה....ואל תקשיבי למה שיש לו לאמר.זה יכול לבלבל אותך...

די דנסר

New member
תצאי מזה מהר

כמה שיותר מהר תתנתקי מאותו מבוגר שחושב לנצל את תמימותך. חושב שבכסף הוא יקנה אותך. עצתי לך, אל תעני לטלפונים שלו, שימשיך לצלצל ככל שירצה. כעבור שבוע הוא לא מתייאש - תעני לו ובצורה חד-משמעית תסבירי לו שאינך מעוניינת בשום קשר איתו. אפילו תשלחי לו את הכסף חזרה בדואר, כדי שלא תרגישי התחייבות כלפיו. במידה והנודניק ממשיך, תבהירי לו שאת פונה למשטרה. לאחר מכן תראי שהכל מסתדר. בהצלחה.

Shoosh®

New member
חשוב!!

דבר ראשון אם הוא עשה לך את זה הוא יעשה את זה לכל אחת.אז תפני לגורם מקצועי.דבר שני,אני לא שופטת אותך ולא אומרת כלום-פשוט בשבילך אל תקחי יותר כלום מאף אחד שאת לא מכירה אל תעלי לטרמפים זה יכול להביא לדברים גרועים יותר מזה בהרבה,ואל תתני שום דבר שלך לזרים בטח לא את הטלפון. עכשיו בשביל הדפקט הדתי המסריח הזה תעני תגידי לא רוצה לדבר איתך יותר ביי ותנתקי ואם את מתביישת תני לידיד/מכר/בן דוד מישהו שלא יעשה לך מזה ספור ועדיף שיצעקו עליו כדי שיפחד.דבר אחרון אם את צריכה כסף תנסי לפנות לאנשים שאת מכירה אם זה משפחה קרובה או רחוקה או חברים ולא תצטרכי לפחד ככה בטוח.ובשביל שתדעי-אנשים כאלה יש הרבה בארץ הזאת אז לעולם אל תעני לשאלות של זרים ברחוב ואל תתפתי לעשות שום דבר שנראה לך לא נכון בגלל שלא נעים לך.

למעלה