צריכה עיצה

צריכה עיצה

סליחה שאני מזכירה את הנושאים האלה לפעמים-פשוט זה מציק לי כול פעם מחדש. יש לי חברה-שיש לה דעות שונות ממני, בואו נגיד-שמיכא"ל לא מתאים לה. היא חושבת שאם מפריע לי משהו אצלה אז מה אכפת לה, היא לא תשנה את עצמה בשביל מישהוא אחר [היא חוזרת על זה כול הזמן] והיא לא כזאתי חברה-אם כול פעם היא מראה לי שבסדר העדיפויות שלה אנחנו לא בין המקומות הראשונים. עכשיו, אני לא אומרת לה מה לעשות- אבל זה קורה שעכשיו אנחנו רבות על כול דבר קטן- נגיד אתמול, לא היה לי מצב רוח [ודיברתי איתה בטלפון] והיא בכוונה כול הזמן מוציאה לשון [בכוונה] וסתם עושה קול כזה, עכשיו סבבה-היא כזו, אבל אתמול אמרתי לה-די, *השם שלה* אין לי כוח, אני לא במצב רוח-והיא פשוט המשיכה-שממש ממש לא היה לי כוח לזה-וביקשתי ממנה להפסיק והיא כול פעם אומרת לי- לא טוב לך עם ההיתנהגות שלי אז אל תהיה חברה שלי-והיא לא מבינה שזה פוגע-והיא אומרת לי את זה כי היא יודעת שאני לא אעשה את זה-היא יודעת שאני אשאר חברה שלה. היא ממש ממש ממש גרועה בתקשורת עם אנשים- כאילו אני חושבת שצריך להיתגמש קצת ולהיתפשר-ועובדה שעם החברה עם היומולדת זה הצליח-ואפילו דיברנו והגענו להסכמה-ואיתה, אין מצב-אני צריכה להעביר נושא בשביל לא לריב איתה. והיא כן חשובה לי-אבל אני מערערת כמה-כאילו אני נהנת איתה וכשאנחנו נהנות ממש כייף לי איתה-והיא חמודה, אבל לפעמים היא ילדותית והיא אומרת- תשלימי עם זה, זו אני- ואני גם לא יכולה ככה סתם פתאום לנתק ת'קשר-אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה יהיה לי קשה מבחינה פיזית ונפשית-אני גרועה בלהפתר מאנשים-אני יודעת שאפשר לעשות זאת בהדרגה, אבל בכול זאת... אז מה לעשות-להשאיר את המצב ככה [עד לריב הבא], לנסות לדבר איתה-למרות שהיא טענה בפניי אתמול שאני כול הזמן מתלוננת בפניה ושמה שאני רק אומרת זה דברים כאלה-התלוננויות-איזו הכללה!, או שלהיתרחק ממנה. פעם אחת ניסיתי להיתרחק-אבל לכו תדעו מתי יהיה הריב הבא...ויש לי קטעים-שאני פשוט צריכה חיבוק ממנה-רק ממנה, או שלפעמים רק איתה כייף לי להיות כשאני מעוצבנת על כולם! אוף..

אל תחכי שהיא תעשה משהו כדי להגיד לה

להפסיק עם זה... במיוחד כשזה חוזר על עצמו. שבי איתה כששתיכן רגועות ודברי איתה, תסבירי לה מה בדיוק מפריע לך ולמה. תסבירי לה כמו שכתבת, שזה מאוד מפריע לך ומצד שני את לא יכולה להפרד ממנה... דברי איתה מלב אל לב. ותסבירי לה הכל בדיוק כמו שכתבת פה... אם היא הבינה וזה הצליח - מה טוב. אם לא - תחליטי אם את מקבלת אותה ככה או לא. בהצלחה

למעלה