צריכה עיצה

חיוניות

New member
צריכה עיצה

היי לכולם! יש לי חבר אנחנו יוצאים כבר ארבעה חודשים עוד כשהכרנו התאהבתי בו משהו פחד אבל אז הבנתי ממנו שהוא לא מעוניין ויום אחד לפני ארבע חודשים הוא ביקש ממני לצאת איתו ומאז אנחנו ביחד אני אוהבת אותו כל כך וגם הוא לפני איזה חודשיים כמעט ניפרדנו בגלל ההורים שלו בכינו מלא ונישארנו בסוף אבל עכשיו כל פעם שאנחנו קצת מתוכחים אני מפחדת שהוא יפרד ממני כל הזמן יש לי פחד בלב שניפרד מה אפשר לעשות נגד הפחד הזה אף פעם לא קרה לי ככה מה אפשר לעשות?????

shirlove

New member
פחד...

מוזר-מעניין למה יש בך את הפחד הזה. למשל חבר שלי לשעבר ואני-כמה שלא רבנו-מעולם לא פחדתי שהוא יפרד ממני-ידעתי שתבוא הפרידה-אבל מהצד שלי- אבל לא חשבתי שהוא זה שיפרד.וצדקתי... כנראה שאת לא בטוחה מספיק באהבה שלו כלפייך?אם זו הסיבה,אני חושבת שכדאי שתשבי לדבר איתו...ללבן עניינים-ואולי יש לך חוסר ביטחון?! תמצאי את הנקודה-תחשבי למה את פוחדת שהוא יפרד ממך... ותנסי לעבוד על הנקודה הזו,בהצלחה,תעדכני...

smartblonda

New member
האם חבר שלך קשור להוריו באופן יוצא דופן?

כי רק כך אני רואה כי החששו ת שלך יכולים להתממש. כתבת שהורין לא מרוצים מהקשר שלכן .,לא כתבת למה (אולי תפרטי)ושניכם הייתם אומללים וכמעט ניפרדתם בשל כך. אני חושבת שהחבר שלך עדיין ךא התבגר והולך לפי צו מצפון הוריו בלא להתחשב כ כך בצרכייך ובאהבך ,אולי הוא מפחד,אולי הוא רגיל לרצו אותם אולי בגלל שהם ההורים שלו ,הכל יכול להיות ,וזה דיי מתסכל שיש לך עוד צד שלישי בזוגיות. מכירה את זה מקרוב לצערי.

פעם

יצאתי עם מישהו שהיה לו אח תאום והם תמיד היו בתחת אחד של השני. מלא פעמים הוא היה מעדיף את אחיו על פניי וזה היה מעליב מאוד. עד שבסוף כבר נימאס לי לגמרי ועזבתי אותו שימשיך להיות עם אח שלו.

d o r i d o r

New member
כנראה

הוא היה קשור מאוד לאחיו ולא הצליח לתמרן את הזמן גם לו וגם לקשר איתך.

omer73

New member
תראה,

בעייני משפחה זה מס' 1, ערך עליון, אז השאלה מה היו הדילמות שהוא העדיף את האח, ומה היה טיב הקשר, וזה רק הבחורה שהייתה איתו אמורה לדעת.

omer73

New member
יש לך פחד

מהסיבה הפשוטה שהקשר ביניכם לא יציב, וכבר יש לכם היסטוריה של פרידה. הייתי מציע לך לנסות ולהתרכז באיך לחזק את הקשר, אם תפני אנרגיות לקשר עצמו יהיה הרבה יותר אפקטיבי, וזה גם ישפר לך את ההרגשה.

למעלה