צריכה עיצה מקורית

צריכה עיצה מקורית

ביום שישי יש לבן זוגי יום הולדת 35 ואין לי רעיון מה לקנות לעשות להפתיע נגמרו לי כל הרעיונות כי בחצי השנה הזו עשינו המון הפתעות אחד לשניה. מסעדות הכי טובות שיש, ספא, מלונות טובים. אז מה לעשות? (אין לי תקציב גדול). מחכה לתשובה תודה .

s h i r k u s h

New member
"לחטוף" אותו לפיקניק ../images/Emo8.gif

אל תגלי לו שום דבר ותביאו אותו לפיקניק באיזה פארק. המלצה על פורום "ימי הולדת ומתנות"- יעזרו לך שם מאוד.

ShirShir

New member
../images/Emo39.gifהיי שירקוש, תודה על ההמלצה...

לא הספקתי לראות את זה וכתבתי גם

אחלה רעיון אבל אמרו שתהיה

אבל אמרו החזאים שתהיה שבת גשומה אז זה לא נראה לי בר תוקף, תודה על העיצה בכל אופן.

../images/Emo23.gifהנה רעיון ../images/Emo23.gif

אם אין תקציב ועשיתם כבר הכל תשבי לכתוב לו מכתב בו תפרטי מה את אוהבת בו מה הכי כיף לך איתו מהם הדברים שגורמים לך להיות מאושרת איתו ובסוף תכתבי באדום וגדול "אני אוהבת אותך" מתנה חינם, שתהיה שווה מיליון $

רעיון מעולה

נראה לי שאלך על זה בצרוף מתנה צנועה לא כל המתנות היפות הן בהכרך יקרות לא? רעיון מקסים מאוד בעיקר שהאיש שלי הוא רגשן.

את יכולה

להוסיף למכתב מתנה קטנה שקשורה ל- SEXS תחתונים מסוכרים שמן ריחני למרוח לו על הגוף תפתיעי.....

lulit

New member
רעיון קצת קיטשי, ומתאים לכל תקציב

נדמה לי ששמה "חמשת החושים". מתנה לכל חוש. כשלי אזלו הרעיונות זה מה שהכנתי: לחוש הראיה - ספר שהוא מאוד רצה לקרוא. לחוש הריח - נר גדול וריחני, בשביל הרומנטיקה
לחוש הטעם - קניתי אבקה להכנת שוקו שהוא מאוד אוהב (שוקו של גרג בחיפה, למי שמכיר) לחוש המישוש - בובת ברווזון שעשוייה מבד נעים מאוד, קטיפתי. לחוש השמיעה - דיסק עם שירי יומולדת לילדים. ארזתי הכל יפה יפה, כל מתנה בנפרד, והכנסתי את כולן לקופסא גדולה. צרפתי ברכה מיוחדת שכתבתי. האיש מאוד אהב. כאמור, קיטש, אבל כשאין כ"כ תקציב ובמיוחד כשאוזלים הרעיונות - זה עובר יופי.

כמו שאני מכירה את בעלי

הוא יפעיל רק את חוש המימוש בטענה שהחושים האחרים לא עובדים אצלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם זה רעיון יפה

בכלל תודה לכולכן על העיצות ממש כיף שיש את מי לשאול ולקבל רעיונות מקוריים כאלה.

אין לי רעיונות והיומולדת של בעלי

מתקרב אז אולי אמצא משהו בשרשור הזה גם בשבילי. רק רוצה להגיד שיש לך מזל. הרבה הפתעות זו זו סיבה טובה לא לדעת מה להפתיע

lulit

New member
יש לי הצעה נחמדה עבורך

ליומולדת של האיש.. לפני שנה וקצת, ביומולדת שלו, שלחתי לו ארוחת בוקר לעבודה. ביקשתי מחבר שלו שיסדר לו "פגישה" על הבוקר מוקדם. הוא הגיע למשרד, עצבני מהפגישה שנפלה על הבוקר וחיכה לו מגש ענק על השולחן מלא בדברים טובים.

דרך אגב

גם אני רוצה לדעת מה זה הארוחת בוקר אבל יש לי חברה שהזמינה שף לארוחת ערב אצלה בבית אומרת שזה משהו מדהים פינתה את הסלון הוא מביא איתו הכל הילדים ישנו אצל סבא וסבתא והם חגגו כל הלילה תחשבי על זה

דרך אגב

גם אני רוצה לדעת מה זה הארוחת בוקר אבל יש לי חברה שהזמינה שף לארוחת ערב אצלה בבית אומרת שזה משהו מדהים פינתה את הסלון הוא מביא איתו הכל הילדים ישנו אצל סבא וסבתא והם חגגו כל הלילה תחשבי על זה

lulit

New member
הממ.. מה היה לנו שם:

כל מיני מאפים מתוקים ולחמניות. גבינות. שוקו, קפה, תיונים מיוחדים. מיץ תפוזים, ריבות. הכל מגיע מסודר בכלים מאוד יפים, על מגש, והכל נשאר למזכרת אצל בעל השמחה. שמעתי על השף שמגיע הביתה. ארוחת הערב הייתה זוגית אן עם חברים נוספים?? הבנתי שזה עסק לא זול, ולכן אני שואלת..

הם עשו את זה לכמה חברים

עלה לה ל-15 חבר'ה משהו כמו 2000 ש"ח זה בגדול אבל זה בטח גמיש לכל הכיוונים אם תרצי פרטים אשמח להעביר כאן באדי

למעלה